shortta sıkıştım bende :(
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pegam böle olmazzzz ayağının altına en kayganından yağ sürmen lazımmm.yoksam puşti dalga geçiyyy.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöylediğim herşeyi 1 saat içinde yaptı...
şimdilik KAL'A mız görevini yerine getürdü gözükmekte... efferim baaa
şimdi sıra 78800 de.. altına sağlam geçemezsek iş yaş
ilk atağımızı püskürttü 800 den
vur olum iyi vur... dağıt geç laŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gaçtığı yer namıssızın 78650 heh oraya bol yağ sür pegam.yoksam takıldı kaldı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
anlatam mı abi ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam direk ne anlatıyo onu bi anlatsanda anlasak.
emme yatırım tavsiyesi değildir
en hoşuma giden söz...
tüm ama tüm dünyadaeksper Nickli Üyeden Alıntıdogrudur...gösterileni görüyorsun....yanlışın bu....gösterdigi dogru degil...
bize değil, büyük milyarlarca dolarlık böyük böyük binlerce fonlara
italya, ispanya... evropa, yuro krizi.... göstertip
bunlara şortlatıp, mallarını sattırıp
orta-uzun vade de... yokarı sürecek olmasın bu GAVATLAR...
Yorum
-
oyle olsa eksperim short olmazdi diye dusunuyorum ;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlatam mı abi ?
emme yatırım tavsiyesi değildir
en hoşuma giden söz...
tüm ama tüm dünyada
bize değil, büyük milyarlarca dolarlık böyük böyük binlerce fonlara
italya, ispanya... evropa, yuro krizi.... göstertip
bunlara şortlatıp, mallarını sattırıp
orta-uzun vade de... yokarı sürecek olmasın bu GAVATLAR...
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
hala short mu konuşuyor musunuz..;)paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyle olsa eksperim short olmazdi diye dusunuyorum ;)
Yorum
-
Tl bazında , altın petrol dolar nerelere kadar çıktı.
Geçmişteki 70K acaba şimdinin kaç K'sına denk geliyor. (100K bile küçük bir değer olabilir.)
experim short ama, boğa piyasasında olduğunun itirafını yaparak short.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ahvalimiz budur dostlar
OKUZLER koştukça, önüne atlıyok azına kesiyim
79450 den fullledik bakalım

herkeş kendini bulsun resimde
şu sağda bovanın boynuzunu dutup, yere zıbaran benim, ona göre
sarı OKUZUN yanında hayret ve korku ile izleyen saçı olmayan da, ekaya abime benziyorya
Yorum

Yorum