Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
abi bu işi, çözse çözse... bayramdan sonra fırtına abi çözer
ırakı bunu çözemez dahada bulandırır.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
az köyleri gezdim her yer sus pus dut yemiş bülbül sanki.yarın az yeşillensin dilleri çözülüverir bu hep böle olmuştur.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
bu DRAGİ ye sövmekte haklı değil mi şimdi ? az bile sövdü
hakliyim tabii...parami caliyorlar....bu sinyore manupulasyon yapiyor ve bizi soyuyorlar...para kaybeden ne yapar....sover tabii...
bencede az bile....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Günaydın,Avrupa piyasalarının kritik bir süreçten geçtiği düşünülürse Draghi'nin açıklamaları gerçekten mesnetsiz.Amerikada 2009 yılında yaşanan mortgage krizi kaldıraçlı piyasalarda yapılan anormal işlemlerden kaynaklanmıştı.
20 yıl sonrasının hesaplarını yapıp uygulayan A.B.D.'nin yaşadığı krizin planlı yapıldığını ve euro birliği kurup pastayı paylaşmak isteyen A.B.'ne bilerek bulaştırıldığını hatta Avrupa ülkelerinin paralarının A.B.D bankalarındabilerek batırıldığı ve şu andaki yaşadıkları krizin sebebinin Amerika olduğunu düşünüyorum.Çünki Amerikalılar A.B. yöneticilerini beceriksiz olduğunu biliyor hatta satın aldığı birileri mikrofonlara konuşup dalgalanmalar yapabiliyor.Dikkat ederseniz FED kendisinden beklenen açıklamayı yapmayıp topu A.B.'ne attı ve bir hafta önce %5'lik ralliye neden olan biri U dönüşü yaparak yine birilerinin cebini doldurdu başka birilerinide iflas ettirdi.
+500 ortalama makas +200 e indi...
Ciddi short baskısı var eğer makas eksiye geçerse çöküşü bugün görebiliriz..
avrupada ine bi numaralar dönüyor uçurdular ama bence gel gel hareketi
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum