KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizlere bi açıklama yapam dedim; benim poz hem kısa hem fılattır.bunu çözen 10 nömro bu işi yapacak dimektir.
    abi bu işi, çözse çözse... bayramdan sonra fırtına abi çözer

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ırakı bunu çözemez dahada bulandırır.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

az köyleri gezdim her yer sus pus dut yemiş bülbül sanki.yarın az yeşillensin dilleri çözülüverir bu hep böle olmuştur.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FIRTINA
          Akşamcı
          • 04 Eylül 2011
          • 186

sevgili PEGA'm bu aralar kafam güzel olmadığından dolayı analitik düşünemiyorum

dediğin gibi bayramdan sonra bu konu hakkında geniş çaplı bir çalışma yapmak lazım

öbür köydeki Irakı sofrasında nöbeti devraldım biraz oralarda gezineyim

ırakı bunu çözemez dahada bulandırır.

sv. taka abi, o meret öyle bir ilaç ki deva olamayacağı dert yoktur

alkol kullanıp kullanmdaığınızı bilmediğim için fazla detaya girmeyeyim

Yorum

• FIRTINA
            Akşamcı
            • 04 Eylül 2011
            • 186

sizlere bi açıklama yapam dedim; benim poz hem kısa hem fılattır.bunu çözen 10 nömro bu işi yapacak dimektir.

aklıma birden Aysel GÜREL'in '' senin için ama sana değil '' kitabı geldi

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

gördünmü gundwane abi.... kim biliyormuş

bi bok çıkmayacağını bilip duranları gördün nü ?

3 gündür şort basan EVROPALILAR... döyçeynen hsbc

arada bi şans daha virdide tüydüm ALLAH tan

kuzu abi....

bu DRAGİ ye sövmekte haklı değil mi şimdi ? az bile sövdü

hakliyim tabii...parami caliyorlar....bu sinyore manupulasyon yapiyor ve bizi soyuyorlar...para kaybeden ne yapar....sover tabii...

bencede az bile....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

gelelim pastaya dostlar

TEB-MERİL hala poz artırıyor gözüküyor emme bugünkü longları istemdışı oldu... yakalandılar bence

küçükte olsa bir ihtimal, dragi çok kötü konuşmaz, lafı gevelere oynadılar... yakalandılar

SANKO.... yükleniyor bakalım şorta...

bazı arkadaşlar, sanko longlardan birinin karşı bacağıdır diyor emme... ben karşı bacak işine inanmıyorum... bakalım nolacak

maliyetine yaklaştığı zamanlar gelirse... karı aramıyacaktır, bugün benim kaçtığım gibi, arkasına bakmadan kaçacaktır, bu böyle biline

kuzu abimizin dediği mağmaya gitsek bile, bu sanko ya 40000 şortla götürtmezler... elbet alırlar elinden

çünkü: nisanda long du 72 lerden, terse geldi... 64 leri gördük... yükselişe geçtikten sonra 69-70 civarlarından TEB e devretti longları... mesela o 1500 puan gaplı (70300 ) açılıp 69300 ler geldiğimiz pazartesi günü 10.000 civarı longu kapatmıştı... onun kapattığını TEB almıştı

İŞYATIRIM gereğini yapmış... sert düşen gündü... flatte olduğu üçün 5000 şortuna pek takılmıyorum, basit rakam onun için... devamını görmek lazım

başka

DÖYÇE... 2000 daha yüklenmiş, niyeti kötü...

long taraftada kimse yok ki.... kime iteleyecek bu şortları merak ediyorum... bakalım

yani anlayacağınız, amiyane tabir ile PİÇ ettiler yekün pastayı

long ekibe baktığın zaman öyle 5-10 bin puanlık düşüş İMKANI YOK diyorsun...

DÖYÇE-HSBC nin 16000 şortuna bakınca... bunlar nasıl kar edecek diyosun

şöyle bir gavurluk geliyor aklıma

şuan İŞ-CREDİT-EFG bu 3 ü saha dışındalar... ama topa girmek için sabırsızlanıyorlardır

İŞ e süremezlerde

bu EFG ile CREDİT bunları heveslendirip, tava getirip... bunlara bişeyler sürerler

şortmu sürerler, long mu bilmiyorum ama

bu 3 ü topa girmeden, bu pasta çözülmez... kördüğüm oluyor her geçen gün
                bende pastadan biraz anlarim diyordum ...guzel tespitler pega tskler
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• okut_val
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2009
                  • 1325

Günaydın hayırlı cumalar...
                  '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• teoman85307
                    Katılımcı
                    • 07 Mart 2009
                    • 85

Günaydın,Avrupa piyasalarının kritik bir süreçten geçtiği düşünülürse Draghi'nin açıklamaları gerçekten mesnetsiz.Amerikada 2009 yılında yaşanan mortgage krizi kaldıraçlı piyasalarda yapılan anormal işlemlerden kaynaklanmıştı.
                    20 yıl sonrasının hesaplarını yapıp uygulayan A.B.D.'nin yaşadığı krizin planlı yapıldığını ve euro birliği kurup pastayı paylaşmak isteyen A.B.'ne bilerek bulaştırıldığını hatta Avrupa ülkelerinin paralarının A.B.D bankalarındabilerek batırıldığı ve şu andaki yaşadıkları krizin sebebinin Amerika olduğunu düşünüyorum.Çünki Amerikalılar A.B. yöneticilerini beceriksiz olduğunu biliyor hatta satın aldığı birileri mikrofonlara konuşup dalgalanmalar yapabiliyor.Dikkat ederseniz FED kendisinden beklenen açıklamayı yapmayıp topu A.B.'ne attı ve bir hafta önce %5'lik ralliye neden olan biri U dönüşü yaparak yine birilerinin cebini doldurdu başka birilerinide iflas ettirdi.

Düşüncelerime benzer bir yazı var boş vaktinizde okursunuz belki

Draghi'nin Yaptığı Manipülasyon Değilse Nedir?

Aydın Eroğlu
                    http://www.*********tr.com/analysis/...nedir%20-19493

Yorum

• okut_val
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2009
                      • 1325

Skender aşağıya basmadıkça ayılar kafayı yedi gibi....

Son alınan görüntülere göre

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

eksper hocam, longa dönmeyi düşünüyo musun
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• okut_val
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2009
                          • 1325

+500 ortalama makas +200 e indi...
                          Ciddi short baskısı var eğer makas eksiye geçerse çöküşü bugün görebiliriz..
                          avrupada ine bi numaralar dönüyor uçurdular ama bence gel gel hareketi

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

günaydın dostlar... anca yetiştim

şu haftalık barın güzelliğine bakarmısınız

açılış 79200... bolinger üstü 80300... 5 günlük 77300...

açılış üstünde kalırsa üstteki ÇIZGI hedefti gördük, açılış altında alttaki ÇIZGI hedefti onuda gördük

PALA, bu sefer teprik ediyorum seni

Yorum

• liono
                              Tecrübeli
                              • 17 Ağustos 2011
                              • 420

78.100 ve gelirse 77900 long denemesi stop 77825'de... Hayde bre pehlivan...

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

x30yvade aps apsd 1 dk lık grafikte USDtry/fdji/fdax korelasyonlar http://pic.twitter.com/E2xF16KD
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information