KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

allah sabırlar versin poz taşıyan arkadaşlara.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

q3 yok dedi galiba

70 puanlık bi ŞOK dalgası geldi... şimdi şoku atlatmaya çalışıyorlar

atlatıp artıya geçebilirlerse güzel olacak...

yada her kafasını kaldırışta, tepesine çöküyorlar mı diyeceğiz

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        q3 yok dedi galiba

70 puanlık bi ŞOK dalgası geldi... şimdi şoku atlatmaya çalışıyorlar

atlatıp artıya geçebilirlerse güzel olacak
        dur la bi pega benim harçlığı vermeden kaldırmasınlar.yarın aşamın suyumu çıktı.hehehe

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

zaten yok diilerdi gündüzden alıştırdılardı milleti.

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

SÜPEKÜLATÖRLER:bu nesil genelde bilindiğinin tersine çıkarkene değil düşerkene kazanırlar.sebeb yukardan sattıkları malı aşağıdan toplayarak aradaki farkı cebe indirirler.onlar piyasanın olmazsa olmazlarıdır vede gereklidir.diğer özellikleri ise giden piyasaya sadece gaz verirler ve köstek olmazlar.değerli varlıkları peygamber sabrıyla toplarlar bu bazen aylar değil yıllar bile alabilir.bu işide büyük ustalıkla yaparlar.zaten iş başladımıda heç bişi onları durduramaz.çünkü meyve hamdı olgunlaştı bir an önce pazara çıkması gerekir.

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

#PİVOT 2/8/2012
              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

yarın hafif yukarı yada testere olabilir.

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

ALLAH tan dow un palasındaki makina bizim palada yok...

olsa varya vob neyim oynanmaz la...

hiç durmuyo bi aşşa bi yukarı, nası makinaysa

ekaya abi... sende vardır o makinanın resmi, paylaşırmısın bizimle

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

sevgili abilerim

bir konuda yardımınızı bekliyorum, bilenleriniz var ise aydınlatırsa sevinirim

GOLD

ALTIN fiyatları ile borsaların korelasyonu nedir ?

altın düşünce borsalar düşer mi ? yükselince yükselir mi ?

geçen seneki AVRUPA BORÇ KRİZİ zamanı işaretlediğim yer

kriz patlak verdiğinde 1600 den 1900 dolara yükselmişiz, borsalar batıyordu o zaman

işaretlediğim yerde, ağustosta KRİZ ÇIKACAĞINI (daha doğrusu kriz çıkaracaklarını ) nasıl bildilerse HAZİRAN ayında almaya başlamışlar 1500 dolardan

bu konuda çok açıklayıcı ve önemli bilgilere ihtiyacım var

ve birde, buda çok önemli

ALTIN 1300 DOLARA düşer mi ?

grafiklerde teknik olarak 1300 dolar hedefi bulunur mu ?

bulunuyorsa bunun için TEMEL dayanak var mıdır ?

hangi şartlarda böyle bir düşüş olur ?

2012 günlük grafiklerine bakınca, altın yükselince veya birkaç ay düşmeyeceği GARANTİ olup yatayda balata yakarken (son yükselişimizde öyle olmuş ) bizim İMKB ralli yapıyor

altın düşünce İMKB ŞELALE yapıyor

Yorum

• fahrettin
                      Katılımcı
                      • 29 Nisan 2008
                      • 171

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yarın hafif yukarı yada testere olabilir.
                      EURUSD nin bu geceki düşüşü aşağı yönde etkilemez mi ?

Yorum

• EKaya
                        Aktif
                        • 19 Ağustos 2011
                        • 270

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ekaya abi... sende vardır o makinanın resmi, paylaşırmısın bizimle
                        banka data centerlari yaninda da paranin getirdigi simulasyon sistemleri...
                        hahaha

bunla idare et...
                        IBM Watson

Yok illa istiyorsan
                        Citi Data Center Frankfurt Tier4
                        Leed Platinium Sertifikali (Leadership in Energy and Environmental Design)

farkli dunyada yasiyor adamlar....
                        icerisini sen arastir... emekliligin benim yuzumden olmasin

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

Sevgili PEGA..Altın ile borsalar arasında bir korelasyon yok..Ama oluşturulmaya zorlanıyor..
                          Paranın değeri yerlere düşerse altınaltındır edebiyatı..
                          Ama aslında ortada dönen reel altın değil..
                          Altın kontratı..
                          Yani biraz da TR deki gibi..Altın 1900 doları vurduğunda hiç bir kuyumcu altın almıyordu..

Diyorlarki dünyada büyük bir ekonomik kriz olurda kağıt para tedavülden kalkarsa borsalar çökerse yüzde 10 değerlerine falan altın altındır..

Sen o kontrat karşılığı güya sahip olduğun altınları alabilecek misin..Alacaksan da kabul eden olacak mı falan bunlar hep soru..EKAYA daha iyi bilir bu kısmı..

Benim bildiğim altın (ve diğer bir çok emtia aslında) ile dolar arasında ters korelasyon var..Dolar değer kazandımı altın düşüyor değer kaybettimi yükseliyor..

Tabi birde üstte yazdığım zamazingo durumu var..

QE3 beklentisi ile altına alım gelliyor..Neden..
                          Piyasada zaten dolar bolluğu var daha da bollaşacak dolar değer kaybedecek beklentisi..

FED birde açıkca 2014 sonuna kadar düşük faiz dedi..Düşük faiz değersiz para demektir..Bu da altını desteler nitelikde..

Tabi karşılığında değersiz de euro var..Euro değer kaybettimi doların değer kaybı göreceli oluyor falan filan..

Karman çorban işler..

PEGA bak sana ufak bir arkadaş tavsiyesi daha..

Sen ve birileri (herşeyi bilen ve sana karşı) yaklaşımı ile piyasalara yaklaşma..
                          Öyle birileri yok..
                          Pala denen şey insider treading..Ama yüzde 100 de hakim değiller..
                          Bu hem hisse bazında hemde genel piyasalar olarak böyle..

Buradaki yorumlarda hep biliyordı ediyorlardı...Yahu kimm..Kim biliyordu...They..
                          Onlar..
                          İyide kim işte..

Onlar..

Bu böyle gider..

Bu piyasada emin ol cebi para dolu bi çok oyuncu var..Tek bir pala ve sen yoksun..

İnan bana..

Birde kendi alımları ile yükseltme durumu var bazı fonların...Bu durumda adam birşeyler bildiği için mi yükseliyor..
                          Hayır alıyor ve yükseltiyor..

O fonun girdiği duyulunca başkalarıda giriyor..Derken piyasa yüzde 5 gidince alımlar artıyor falan filan..Birisi çıkıpda yahu nereye gidiyorsunuz ben satıyorum diyince de yıkılıyor..Veya ilk başta alan fon yeter bu kadar diyince bu sefer tersine işliyor çark..

Kaldıki büyük fonlar her türlü pozisyondalar..Nakit hisse altın repo (çeşitli ülkeler çeşitli vade) vadeli opsiyon piyasası diğer emtialar..

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1922

Bu karikatürü çok severim..

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

Eurusd paritesinde long zamanı yaklaşiyor sanırım her 1.20 ye sarkma long pozisyonları arttırmasını bekliyorum altına sarkmalar boğa tuzağı kalabilir
                              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• YALNIZ EFE
                                Çalışkan
                                • 20 Ağustos 2011
                                • 467

günaydın,bol kazançlar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information