Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
" 11.08.2011 TARIHLI BASIN DUYURUSU ILE SERI:V, NO: 65 SAYILI "SERMAYE PIYASASI
ARACLARININ KREDILI ALIM, ACIGA SATIS VE ODUNC ALMA VE VERME ISLEMLERI HAKKINDA
TEBLIG"IN (SERI:V, NO:65 SAYILI TEBLIG) 12 INCI MADDESINDE KURULUMUZA TANINAN
YETKI CERCEVESINDE; %70'E CIKARTILDIGI DUYURULAN TEBLIG'IN 25 INCI MADDESINDE
YER ALAN ACIGA SATIS ISLEMLERI ICIN BASLANGICTA BULUNDURULMASI GEREKEN ASGARI
OZKAYNAK ORANI, YENIDEN SERI:V, NO:65 SAYILI TEBLIGIN 25 INCI MADDESINDE YER
ALAN %50 ORANINA INDIRILMISTIR."
ahahah son saniye 78.900 den 725 e kadar bastı...
ısctr 5,26 uzlasma yapar birisi basar 200 puan...
gelde burda işlem yap...
Geceye short devam işlem yok bugün
iyi akşamlar...
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
öncelikle bugünkü hem spotta hem vobda ki verişleri kötü idi... kısa vade de önümüzdeki birkaç gün bu önemli olacak... hemen yarın bugündüşmeye başladığımız yerlere gelmemizi beklemiyorum şimdilik
gelelim pastaya...
olumlu tarafları (önem sırasına göre )
1. TEB in 2000 daha long açması
2. İŞ... 2500 kadar şortu vardı, onun için çok poz değil ama bugün kapatıp çok az uzuna dönmesi olumlu bence... en azından şimdilik şort devama oynamadığını gördük
3. CSM nin long açması.... biliyorsunuz geçtiğimiz hafta kapanmıştı, tekrar açmaya başlaması iyi
4. DENİZ.... 5000 şortu vardı, 3000 ini kapatması güzel bence, ki daha aşağıları beklemiyor sonucu çıkabilir bundan... maliyetine bakarsanız çok aşağılardadır belki
5. LONG DİĞER... 8500 kadar ve bunların hepsi şort taşıyan kurumlardı... 300-500 kapanmışlar
bu durumda ŞORT DİĞER 43000 den 38000 e düşmüş...
maliyetleri çok aşağılarda, bunu söylemiştim... o maliyetlerle buralardan kapanmaları fiyatı iyi buldukları için denebilir
olumsuz tarafları
1. MERİL long kapatması... zaten bunu bekliyor ve yazıyordum, önce o kaçar diye ama ALLAH tan çok vurmamış
2. DÖÇE-HSBC ... hsbc 1500-döçe 2500... dünde bu ikisi şortlamıştı 7000 kadar
bunlar kritik işte... yani 79-80 arasında 11000 şort açtılar bu ikisi
bu aralığın, kısa vadede anormal bir gelişme olmadıkça (not artırımı, evropa, abd den abzürt iyi bir haber gelmedilçe ) TEPE olduğu ve geçilemeyeceği anlamı çıkar bundan bence
3. SANKO... durmuştu biraz şort açmayı kesmişti, tekrar başlamış... buda olumsuz
GARANTİ yi saymıyorum... gerek yok o hedgedir
düşüncelerim böyle
emme tekrar söylüyorum bunları YATIRIM TAVSİYESİ olarak kesinlikle kullanmayın
sevgili muratman buraya latife olsun sayfa dolsun teşekkürler yapılsın diye hiçbir zaman bişeyler karalamadım.anlayan anlaması lazımdı.neden direk yazmadım dersen çok izlenen bir forumda her kez aynı yöne yığılırsa gemi yan yatar ve su alırdı.diğer taraftan içinizde kim kaç kontratla işlem yaptığıda belli değil.yani alayınızın palaya mazot olmasını istemem.ayrıca kendim zaten kısayken arkamda ciddi sürü olmasını zaten istemem.bu aleyhime olurdu.pala geçenlerde gerçekten teknik noktadan dönecekti ama baktı yığılma had safhada bunu eritmek için elinden geleni yapacaktı ve yaptıda halada yapacaktır çünkü daha eritemediği ciddi poz var.hayırlı geceler.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum