300 ve 400 dede kısa emrim vardı nasip olmadı onlar.bakacaz bakalım ne olacak.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
dün hedef yazmadım çünkü yazdımmı yığılma etkisi oluyor.bunuda sizlere bırakmıştım.azda sizler ders çalışın diye.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
durum bu şekildi.şimdi %62 olacakmı ona bakıyom.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
trend döndü demem ücün vobda 71000 aşşagı kırılması icap eder....buraya kadarki düşüşler düzeltmedir....bu seviye kırıldıgı anda benden azılı şortcu bulamassınız....bu düzeltme ihtimali şu anda var....onun ücün zayıf eller mutlaka ama mutlaka kenara cekilmeli....
Yorum
-
76750 izliyom arkadaşlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
hocam zaten pala bizi 1000-2000 puanlara kandırıyor sizin söylediğiniz rakam 5000-6000 rakamı baya büyük değlmi sizcedeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrend döndü demem ücün vobda 71000 aşşagı kırılması icap eder....buraya kadarki düşüşler düzeltmedir....bu seviye kırıldıgı anda benden azılı şortcu bulamassınız....bu düzeltme ihtimali şu anda var....onun ücün zayıf eller mutlaka ama mutlaka kenara cekilmeli....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
slow isen degil....gayet normal....cogunuz günlükcüsünüz...onun icün size cok gibi gelebilir...skendere yakalandımı slow olurum ....yoksa günlük devan...aslım slowdur....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam zaten pala bizi 1000-2000 puanlara kandırıyor sizin söylediğiniz rakam 5000-6000 rakamı baya büyük değlmi sizcede
Yorum
-
13/07/2012 10:13 BANKALAR'IN ECB'NİN GECELİK MEVDUAT KOLAYLIĞINA YATIRDIKLARI MİKTAR YÜKSELDİ
Avro Bölgesi'nde bankaların Avrupa Merkez Bankası'na gecelik
mevduat kolaylığı çerçevesinde dün yatırdıkları gecelik mevduatlar
önceki güne göre bir miktar artışla 366 milyar 180 milyon Avro oldu
ECB'nin verilerine göre, Avrupa bankaları ECB'ye önceki gün
324.93 milyar Avro gecelik mevduat yatırmışlardı. ECB'ye yatırılan
gecelik mevduat 6 Mart'ta 827.53 milyar Avro ile rekor kırmıştı.
ECB'ye yatırılan gecelik mevduat miktarı 29 Şubat'ta yapılan
ikinci 3 yıllık yeniden finansman operasyonu sonrasında neredeyse
ikiye katlandı. ECB'nin 800 bankaya 529.53 milyar Avro verdiği bu operasyon
öncesinde ECB'ye yatırılan gecelik mevduat 450 milyar Avro civarında
dolaşıyordu.
ECB, Aralık ayında yaptığı ilk 3 yıllık kredi operasyonu ile piyasalara
489.2 milyar Avro vermişti.
Yorum
-
peki bu düzeltme ihtimali varken neden şort olmuyorum???sebep ise bizim endeksin dinamiginden....bir kere almaya başladımı asla durmaz....durur gibi yapar döndü dersiniz düzeltmeyi yatayda yapar....ve yine topuk....apişır kalırsınız...onu icin bu seviyelerde iyice longdan düştüm....korunmalı gidiyorum....vurup kapıyorum ....ana longun maliyetini iyice düşürüyorum......eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrend döndü demem ücün vobda 71000 aşşagı kırılması icap eder....buraya kadarki düşüşler düzeltmedir....bu seviye kırıldıgı anda benden azılı şortcu bulamassınız....bu düzeltme ihtimali şu anda var....onun ücün zayıf eller mutlaka ama mutlaka kenara cekilmeli....
Yorum
-
arkadaşlar ne ara dipteyiz nede tepedeyiz testere yapmakta ağam.en berbat tireyttir.çoğu bu testerede batar.dikkatli olun hayırlı cumalar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
77450 den kısalarımı tutuyorum aynı yere stop yazıyorum şartlı emir ne olur ne olmaz dışarı çıkacam 3 gundur ekrana akşam bakıyom off be nedir ulen her gun ekran takibi sinir harbioturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
Yorum