KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

300 ve 400 dede kısa emrim vardı nasip olmadı onlar.bakacaz bakalım ne olacak.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

dün hedef yazmadım çünkü yazdımmı yığılma etkisi oluyor.bunuda sizlere bırakmıştım.azda sizler ders çalışın diye.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

durum bu şekildi.şimdi %62 olacakmı ona bakıyom.

Yorum

• paradigma
          Tecrübeli
          • 19 Haziran 2009
          • 1088

future lara gore gucsuz kaldi 77250 lerde olmali idi suanda ..
          yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

trend döndü demem ücün vobda 71000 aşşagı kırılması icap eder....buraya kadarki düşüşler düzeltmedir....bu seviye kırıldıgı anda benden azılı şortcu bulamassınız....bu düzeltme ihtimali şu anda var....onun ücün zayıf eller mutlaka ama mutlaka kenara cekilmeli....

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

76750 izliyom arkadaşlar.

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

Halkbank önemli benim için hep yazmışımdır..
                Bakalım long yönlü diyor halkb bana...
                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

günaydın..
                  kısalar duruyor..elleşmeye gerek yok şimdilik.
                  grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    trend döndü demem ücün vobda 71000 aşşagı kırılması icap eder....buraya kadarki düşüşler düzeltmedir....bu seviye kırıldıgı anda benden azılı şortcu bulamassınız....bu düzeltme ihtimali şu anda var....onun ücün zayıf eller mutlaka ama mutlaka kenara cekilmeli....
                    hocam zaten pala bizi 1000-2000 puanlara kandırıyor sizin söylediğiniz rakam 5000-6000 rakamı baya büyük değlmi sizcede
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hocam zaten pala bizi 1000-2000 puanlara kandırıyor sizin söylediğiniz rakam 5000-6000 rakamı baya büyük değlmi sizcede
                      slow isen degil....gayet normal....cogunuz günlükcüsünüz...onun icün size cok gibi gelebilir...skendere yakalandımı slow olurum ....yoksa günlük devan...aslım slowdur....

Yorum

• teoman85307
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2009
                        • 85

13/07/2012 10:13 BANKALAR'IN ECB'NİN GECELİK MEVDUAT KOLAYLIĞINA YATIRDIKLARI MİKTAR YÜKSELDİ
                        Avro Bölgesi'nde bankaların Avrupa Merkez Bankası'na gecelik
                        mevduat kolaylığı çerçevesinde dün yatırdıkları gecelik mevduatlar
                        önceki güne göre bir miktar artışla 366 milyar 180 milyon Avro oldu
                        ECB'nin verilerine göre, Avrupa bankaları ECB'ye önceki gün
                        324.93 milyar Avro gecelik mevduat yatırmışlardı. ECB'ye yatırılan
                        gecelik mevduat 6 Mart'ta 827.53 milyar Avro ile rekor kırmıştı.
                        ECB'ye yatırılan gecelik mevduat miktarı 29 Şubat'ta yapılan
                        ikinci 3 yıllık yeniden finansman operasyonu sonrasında neredeyse
                        ikiye katlandı. ECB'nin 800 bankaya 529.53 milyar Avro verdiği bu operasyon
                        öncesinde ECB'ye yatırılan gecelik mevduat 450 milyar Avro civarında
                        dolaşıyordu.
                        ECB, Aralık ayında yaptığı ilk 3 yıllık kredi operasyonu ile piyasalara
                        489.2 milyar Avro vermişti.

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          peki bu düzeltme ihtimali varken neden şort olmuyorum???sebep ise bizim endeksin dinamiginden....bir kere almaya başladımı asla durmaz....durur gibi yapar döndü dersiniz düzeltmeyi yatayda yapar....ve yine topuk....apişır kalırsınız...onu icin bu seviyelerde iyice longdan düştüm....korunmalı gidiyorum....vurup kapıyorum ....ana longun maliyetini iyice düşürüyorum......

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

yaw kısaları kapattırmak için nede uğraşıyo eğer deperde yukarıda guçlu olamazsa tepesine çökecek herkez
                            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

arkadaşlar ne ara dipteyiz nede tepedeyiz testere yapmakta ağam.en berbat tireyttir.çoğu bu testerede batar.dikkatli olun hayırlı cumalar.

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

77450 den kısalarımı tutuyorum aynı yere stop yazıyorum şartlı emir ne olur ne olmaz dışarı çıkacam 3 gundur ekrana akşam bakıyom off be nedir ulen her gun ekran takibi sinir harbi
                                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information