kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HADISE SUDUR....ALGILAMALARIMIZDA CATLAMA OLMUSTUR...iki tane anket yaptik...180 kisi oyladi...yuzde 50...yuzde 50 bolunmustuk...bu noktaya nasil geldik...
2010 kasimdan itibaren....ben shorta dondum...ve trend AYI OLMUSTUR DEDIM...bilahare babo da katildi...ve israrla hedef 22 000 dolar endeks dedi veya 28 000....
ilk catlama ARALIK 2011 DE OLDU...ben babo dan ayrildim...2012 de borsalar once yuzde 25 cikar sonra duzeltme ...sonra yuzde 25 daha cikar diye topik actim ve long oldum...ilk yuzde 25 cikis oldu...tum forumlar golden cross oldu hedef feyzaya dondu...babo tam bu donemde ALTIN FURUS 2 YI ACTI...o bu topigi actiginda ben duzeltme ucun shorta gecmistim....endeks 62 000 di....endeks 54 000 e ininceye kadar ben shorttum...orada kapadim ve longa gectim...eksper baboyla longdu iniste....iniste onlar para kaybetti...kalan yuzde 50 para kazandi....cikistada onlar kazandi...
ve gene geldik 62 000...e....bu son iki ayda...iniste kazananlar cikista geri verdi...iniste kaybedenler cikista geri aldi....
ve sonuc....son iki ayda....aramizda kimse para kazanmadi....
endeks 62 000 de ayrismistik...endeks yeniden 62 000 de...gene birlestik....iki aydir kimse para kazanamadi...aldigini geri verdi...veya verdigini geri aldi....
YANI EVVELKI FURUSMALARDA HEP KARDAYKEN....bu son iki ayda ne kaybettik nede kazandik...en azindAN skender bizi yolamadi...
bizler....diger insanlardan farkliyiz...DURUSTUZ...objektifiz...BOS ISLERLE...YALANLA DOLANLA UGRASMAYIZ...
peki neden boyle yuzde 50 yuzde 50 bolunduk....buda normal...hepimiz zekiyiz...iki tarafta kazanamadi....ama kaybetmedide...bundan sonrasi onemli...BIRI KAYBEDECEK.
Yorum