KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu ekolu ile ilgili bi yazi yazacagim aasama....uzun olacak...simdi isim var....

eksper...muhtesem bi is cikartti donuste...iniste longtu...tersteydi....kazim...cok doludur...ayni ekoldur....

bu ekolun ozelestiri zamani geldi...BABO...benim panzehirimdir....yillardir boyledir bu...birbirimizi tamamlariz biz....

HADISE SUDUR....ALGILAMALARIMIZDA CATLAMA OLMUSTUR...iki tane anket yaptik...180 kisi oyladi...yuzde 50...yuzde 50 bolunmustuk...bu noktaya nasil geldik...

2010 kasimdan itibaren....ben shorta dondum...ve trend AYI OLMUSTUR DEDIM...bilahare babo da katildi...ve israrla hedef 22 000 dolar endeks dedi veya 28 000....

ilk catlama ARALIK 2011 DE OLDU...ben babo dan ayrildim...2012 de borsalar once yuzde 25 cikar sonra duzeltme ...sonra yuzde 25 daha cikar diye topik actim ve long oldum...ilk yuzde 25 cikis oldu...tum forumlar golden cross oldu hedef feyzaya dondu...babo tam bu donemde ALTIN FURUS 2 YI ACTI...o bu topigi actiginda ben duzeltme ucun shorta gecmistim....endeks 62 000 di....endeks 54 000 e ininceye kadar ben shorttum...orada kapadim ve longa gectim...eksper baboyla longdu iniste....iniste onlar para kaybetti...kalan yuzde 50 para kazandi....cikistada onlar kazandi...

ve gene geldik 62 000...e....bu son iki ayda...iniste kazananlar cikista geri verdi...iniste kaybedenler cikista geri aldi....

ve sonuc....son iki ayda....aramizda kimse para kazanmadi....

endeks 62 000 de ayrismistik...endeks yeniden 62 000 de...gene birlestik....iki aydir kimse para kazanamadi...aldigini geri verdi...veya verdigini geri aldi....

YANI EVVELKI FURUSMALARDA HEP KARDAYKEN....bu son iki ayda ne kaybettik nede kazandik...en azindAN skender bizi yolamadi...

bizler....diger insanlardan farkliyiz...DURUSTUZ...objektifiz...BOS ISLERLE...YALANLA DOLANLA UGRASMAYIZ...

peki neden boyle yuzde 50 yuzde 50 bolunduk....buda normal...hepimiz zekiyiz...iki tarafta kazanamadi....ama kaybetmedide...bundan sonrasi onemli...BIRI KAYBEDECEK.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SUNU BEN DAHIL HERKES KABUL ETMELI...eksper skenderi okumada hepimizden iyi...onun bu basarisi kiskanilmamali...tersine bununla ovunmeliyiz...en azindan skendere her sokus bizim ucun basaridir...kim sokarsa soksun...ama soktumu onunla gurur duymaliyiz....

bu ekolde....kazim gibi...degisik niklerle yazar...cok degerli kardeslerim vardir...ortak ozelligimiz sudur...YALAN YOK...DOLAN YOK...KISKANCLIK YOK....biz yabanciyla furusan bi avuc akinci turkuz...biz bize el bize kurban DUSTURUMUZDUR....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• paradigma
        Tecrübeli
        • 19 Haziran 2009
        • 1088

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        SUNU BEN DAHIL HERKES KABUL ETMELI...eksper skenderi okumada hepimizden iyi...onun bu basarisi kiskanilmamali...tersine bununla ovunmeliyiz...en azindan skendere her sokus bizim ucun basaridir...kim sokarsa soksun...ama soktumu onunla gurur duymaliyiz....

bu ekolde....kazim gibi...degisik niklerle yazar...cok degerli kardeslerim vardir...ortak ozelligimiz sudur...YALAN YOK...DOLAN YOK...KISKANCLIK YOK....biz yabanciyla furusan bi avuc akinci turkuz...biz bize el bize kurban DUSTURUMUZDUR....
        olay tam anlami ile budur ..................saygilar

eksperim ,sn kuzu hosgeldiniz ......cumleten gunaydinlar ...dow future 12555 dunku kapanisa gore 100 puan yukarda ...
        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• okut_val
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2009
          • 1325

Günaydın hayırlı cumalar ...
          Kuzu abi hoşgeldin... özledik abi seni
          Kuzu abi senin yıllar önce 1 dolar 1 euro hedefin vardı ve şimdi herkes tarafından konulşulmaya başlandı...
          Şimdi Euro nun değer kaybetmesi bizim ülke için negatif değil mi abi ( İhracat yaptığımız ülkelerin genelde euro ülkeleri olması)
          Önümüzdeki günlerde bunu satın alabilir mi?
          '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SU ANDA...

BEN...aralikta verdigim...2012 de borsalar once yuzde 25 cikar...sonra duzeltme olur...sonra bi yuzde 25 daha cikar demistim...buda teknik olarak oldu ve bitti...ilk yuzde 25 cikis 63 000 de sonlandi...derin bi duzeltme yapti 54 000 e indi...ve tekrar yuzde 25 cikti ve bitti...

yanilgim suydu....64 000 de long olup 67 000 de longdan inip ikili dip yapacak diye shorta donmemdi...orada yanilmistim...bizim borsa haric diger borsalarin tamami o ikili dibi yaptilar....

simdi ne diyorum....BABONUN orjinal yorumuna geri donuyorum....hedef 22 000 dolar endeks diyorum....BABO ise o yorumu birakti....ALGILAMALARIMIZDA CATLAMA VAR GENE....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Günaydın hayırlı cumalar ...
              Kuzu abi hoşgeldin... özledik abi seni
              Kuzu abi senin yıllar önce 1 dolar 1 euro hedefin vardı ve şimdi herkes tarafından konulşulmaya başlandı...
              Şimdi Euro nun değer kaybetmesi bizim ülke için negatif değil mi abi ( İhracat yaptığımız ülkelerin genelde euro ülkeleri olması)
              Önümüzdeki günlerde bunu satın alabilir mi?

2007 DE...hissenette acmistim o topigi...basligi....1 dolar=1 euro....

O topigi actigimda 1 euro=1.50 dolardi....HERKES BENI GIRGIRA ALMISTI...emme simdi vawww diyorlar....macro bu....affi yok...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bu bolge....kritik su an....aslinda bu dalganin hedefi imkb100 de 71 000 dir....eliot olarak bakarsan...emme bunu macro desteklemiyor...icdinamiklerde desteklemiyor...

71 000 eski zirve....bunu buraya surecek adam...KAR UCUN SURER...ORADA MALI DEVRETMEK UCUN SURER....KIME DEVREDECEK...AKP li usaglara mi....onlara mali kilitledi zaten...62 000 ila 72 000 araliginda hepsine mali verdi...yukari surdumu kar yerine bunnarin satisi ile karsilasacak...onun ucun suremez....

algilamalarimiz niye catladi....cunki long yonunde yorum yazanlar...o dedigim bolgede mala kilitli...AKP li usaglar...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bir borsayi eski zirvesine surecek adam....orada durmaz...bi 10 000 puan daha ekler buna...yani imkb100 de...82 000 dir bu...

peki bu rakkama gitse...mali alacak adam var mi orada...yoksa niye gitsin adam...yerine....iner 44 000 e....herkesten mali zararina geri alir ve basar 82 000 e....ben bunu soyluyorum...canlar yanmadan...zararlar realize edilmeden kimse borsayi yukari surmez...

cunki....

borsa....zero sum game dir....birinin zarari digerinin karidir.

Yorum

• Hayal Taciri
                    Yeni Üye
                    • 12 Eylül 2011
                    • 19

Sayin Babo'nun artik reel sektorde is yapiyor olmasi, kendi isiyle ugrasiyor olmanin dogasi geregi boga ruh halinde olmasini da gerektiriyor.. Belki de bu algi catlamasinda payi vardir diye dusundum.. Ben de 2008 krizine girerken kendi isimle ugrasmaktaydim. Borsadaki aktivitelerimde de hep bogaydim. Ama isimi gelistirmeye o kadar odaklanmistim ki bagira bagira gelen krizi goremedim.. Ve altinda kaldim.. Hem iste hem borsada..

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

77 000 le acti....75 000 le kapamasi gerekir bugun....

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

77250 fılatım arkadaşlar.dip tepe %50 düzeltmeye denk gelir.abv.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

unutmayin...faizler dustukce borsalar duser bu bilinenin tersidir....borsalarda dip....faizlerde dip olusunca olusur...

faizler cikmiya basliyinca borsalar vinlar...CUNKI....para bonodan kacar...

amerika sifir....almanya sifir....emergingler yuzde 8....euro club med yuzde 7 de....

SON BI HAMLE VAR....O HAMLE....GUZUNUNDUR...yani bilginindir...o yer diptir....44 000...dow 11 200....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

iyi geceler...degerli kardeslerim.....

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

77 050 dünki ilave longlar kapandı....

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

arkadaşlar benim emirler iptal edene kadar geçerliye ayarlı ve dünden kalmadır.bilginize,bundan dolayı öncelik hakkım benim oluyor.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information