son işlem 650....ha ha ha
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ne demek istedigim anlaşıldımı şimdi.....yarım saat önce yazdım...ha ha haokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaran skenderin elini belli etti...
7,08 kapattı, kapanış seansında 7,12 ohaaaaa
Yorum
-
bir sen bir ben longuz..birde skender....toplam üc kişiyiz...kıymetini bil lem....ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye long .... eksperim yine okudun ,canlarina okudun , harkasin esas vurgun yarin herhalde
Yorum
-
son bir zıplatacak sanırım.poz fılat.yarın ola hayır ola.yarının değerli rakamı 77550 oldu.geçilip üstünde kalınması gereken ise 78150.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
günlükte yatay dörtgen yapı oluştu.dikkatli olmak lazım.kırıldığı yön dörtgen boyu kadar minimum ilerletir.hay bin kunduz kapanış uzlaşmadan olmuş.buda enteresan.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
günün özeti....
uçan kaçan bişi olmadı ama stresi bol bir gün oldu... Ne longcular ne shortcular herkese bol stresli bir gündü...
Al satlarla ufak ufak aldım bişiler yalnız 10.ay tahtası cok kötü ne alıcı ne satıcı buluyorsun..
Yarın ilk işim yukarı yaparsa 10.ay uzunları kapamak olucak sonra al sata devam..
İyi geceler'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
yarın ben onu müdür olarak işe alacağım...kim istifa ettirdiyse kıymatını bilememiş....ha ha hamanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramiral istifasını verdiğinden dolayı geceye kısa...
herkese bol şans..
Yorum
-
pegamın dükkana gıraf attım ilgilenenler ordan bakar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
teşekkür ederim abitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegamın dükkana gıraf attım ilgilenenler ordan bakar.
yanlız peganın dükkan yakında topu dikecek... 5 gün oldu, daha 1 guruş kazanamadık
sizin o taraflarda şöyle nefesi guvvatlı bi hoca neyim yok mu abi ?
Yorum
-
kelin merhemi olsa kendine sürer.ula hocalar işi bilse önce kendini zengin eder.sen en eyisi 3 ihlas 3 fatiha oku işe öle başla.3 felak 3 de nas oku okuya bilirsen 7 ayetel kürsi oku nedecen hacıyı hocayı.hehe.alayı puşttur soyguncudur onların.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim abi
yanlız peganın dükkan yakında topu dikecek... 5 gün oldu, daha 1 guruş kazanamadık
sizin o taraflarda şöyle nefesi guvvatlı bi hoca neyim yok mu abi ?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
fılat kalmama sebeb olan şekil aşağıda.bu tür oluşumlar kesin kırılma işaretidir ve sonuçları katlanılmaz olur.
Yorum
-
dow sistematik dalgalanmış.buradan dönmesi muhtemel gibi.
Yorum

Yorum