Sn babo ağabey paritede çizgileriniz ne diyor acaba.teşekürler.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Baclays/Overweight Turkey: 2012 YE Target Upside +12.4%; ISE100 to 70800"
"Barclays Equity Strategy: We are Overweight1 Turkey and South Africa, Marketweight Russia and Underweight CE3 (Poland, Czech, Hungary)"
"Barclays:Long TRY/short EUR (buy 3m call 2.29 strike, finance by selling 2.37 one touch)"
"Barclays: We favour the Turkish lira as we see Turkey as the market most able to attract capital inflows when global risk stabilizes"
Kaynak: http://researchinturkey.blogspot.com/
Yorum
-
1.22 ler kisa vade de "dip" olacak diyor.evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn babo ağabey paritede çizgileriniz ne diyor acaba.teşekürler.
Yorum
-
bilmezmiyimeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir sen bir ben longuz..birde skender....toplam üc kişiyiz...kıymetini bil lem....ha ha ha
.....eksperim burada birde kirazli likorlu cikolatalar var onu unutmusum dun onuda aldim cok guzel birsey hakikaten , vodkanin yanina oluyor o , cila gibi ha ha ha... bana cok borcu var ama skender icinde allayimmi karar veremedim sonucta ayni gemideymisiz ha ha ha
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
yeni durum bu şekilde.bu şekil hangi yöne ağırlaşırsa yön o olacak.manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersupotun açılışına da bakmak lazım..
domates tarlalarında da dolaşmak zorunda kalabiliriz.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
77650-750 sıpanın kıçına kekik yağı değdirir.hızlanır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Garanti 7,12 açtı.. dün yalandan almamışlar
İs yatırım Strateji raporundan ;
En Çok Önerilenler Listesinde bankaların agırlıgını %25’ten %40’a yükseltirken, faiz
indirimlerine duyarlı olan gayrimenkul sektörünü temsilen Emlak Gayrimenkul’ü Temmuz
basında listemize ekledik.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum