fox Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evet yazılanlarla ilgili sorumluluk yüklenmesine gerek kalmadan zaten kendi aldığı pozisyonu anlık yazıyor Sn.Exper,ek sorularla onu zor duruma düşürmememiz gerekiyor aslında.
-
düşüncemi peganın yerinde paylaştım.
http://forum.keyborsa.com/showthread...ası.../page26ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dönüşe geçiyor olmayalım?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah yazdım...bugün para kazanmak zor....netlik yok....korelasyonda bozuk....velhasıl her babayigit bugün para kazanamaz...
Yorum
-
o uyanık korelasyon kaymasından oluşan paranın peşinde...helal olsun...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSürekli biri kısa basıyor aktiften 2-3 kademe birden...
eksper abi dedigin gibi zor bir gün...
Filler tepişmeye başladı burda sanki...
Yorum
-
77.600 alışa geldiginde skender fena öpücek o zaman desene abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarşılayanda bizim skender...yedirmeyecegim diye ugraşıp duruyor...ha ha ha'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
77300 çalışırken... bişey boşalttım ama, tere benzemiyordu... başka bişeydimanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl gençler, terler boşalıyor mu sırttan???
Yorum
Yorum