75900 tokadı attım...sabahki 650 ler kapandı....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
paradigma Nickli Üyeden Alıntı
eksperim biz gibi geldi ...yaniliyor olmayi cok isterim ...o biz deelizz, keriz deelizzz biz ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman seyredelim görelim...625de ve küliyyen yalan.....
))
ekleme ...full short devam 76450 ortalama ....ekperim agucumu actim demistin ,yoksa kamyonumu yanastiralim ne edelim ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Tebrikler dostum. Bu deyyusta para bitmez soy soğana çevir biiznillah.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster750 puvan ve paracıklar cebimde.....
Yorum
-
TEBRİKLER abi.. nazar değmesineksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75900 tokadı attım...sabahki 650 ler kapandı....
650 yi nasıl yakaladın ? elinin gözümü var gözü? diyecektim ki 75900 de perfect olmuş
vallaha helalin var abi
Yorum
-
ve benim yanlışımı mutlaka suratıma vurun....cekinmek yok....parayla oynuyoruz burada....ki hata yapmayayım....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher gün bu yazdıklarımı seans kapandıktan sonra mutlaka okuyun....kendinizi geliştirmeye calışın....ne demişiz ne olmuş......
Yorum
-
bunu cuma gecesi yazmıştım....nasıl süprizimi begendinizmi longcular???ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongcular bu kapanışla hepsi rahat...onlara cok güzel bir süprizim olacak....ha ha ha
Yorum
Yorum