babo abi usd/tl grafigi isteruk?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bu hafta perşembe gününe kadar Coşku haftası. 5 Temmuz satış ve yan gelip yatış günüm.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
lehmandan onceki noktadayiz....
AVRUPADA YAPILAN HICBIRSEY YOK....olsaydi...ispanyol bono faizleride borsalar gibi cosar VE DUSERDI.....DUSMEDI....
yapiln su....yil sonuna kadar...avrupa banking otorite kurululacak....bu otorite bankalari ele alacak....bi kismini kapatacak....bi kismini kurtaracak....bu OTORITE KURULMADAN KIMSEYE KURUS VERILMIYECEK....
skender....
bunu...borsalarda kullandi...shortculari dogradi...herkesi mala cekti....emme bonolar hala mafis....NEDEN????????....neden.
korkunc bi cokusun basindayiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
02/07/2012 10:31
VOB'DA HAZİRANDA İŞLEM HACMİNİN 81.01%'İ YERLİ, 18.99'U YABANCI YATIRIMCILAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDi
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda Haziran toplam işlem hacminin yüzde 81,01'i yerli yatırımcılar, yüzde 18,99'u ise yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleştirildi.
VOB'un konu ile ilgili duyurusunda, bu hesaplamada, İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.’deki kimlik bilgilerine göre, TC vatandaşı olmayan
gerçek kişiler ve yurtdışı merkezli tüzel kişilerin 'yabancı yatırımcı',bunların dışında kalanların da 'yerli yatırımcı' olarak kabul edildiği kaydedildi.
VOB'da yabancı ve yerli dağılımı aylar itibariyle şu şekilde oldu:
(%) YERLİ YABANCI
------- -------
2012
----
OCAK 87.32 12.68
ŞUBAT 82.65 17.35
MART 86.95 13.05
NİSAN 82.08 17.92
MAYIS 84.20 15.80
HAZİRAN 81.01 18.99
Yorum
-
marjları cok dar tutuyor....hareket edemiyorum.....tokatlayacagım yoksa....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözüken şu...tokatlanmak istiyor....ey o zaman itinayla adam tokatlanır.....morartmadan....ha ha ha
Yorum
-
eksperim biz gibi geldi ...yaniliyor olmayi cok isterim ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenge halindeyiz....masanın kerizi kim..???yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
o zaman seyredelim görelim...625de ve küliyyen yalan.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim biz gibi geldi ...yaniliyor olmayi cok isterim ...
Yorum
-
QUANTUM... 31 mayısta.......bakın neler demiş....
31 Mayıs 2012 Perşembe
En son yazımızdan bu yana olumlu anlamda bir gelişme olmamasına rağmen, birçok değişik faktörün fiyatlandığını gözlemledim.
Yunanistan ayrılığı asıl odak noktası iken, diğer yandan İspanya'nın belirsizliği artmakta.
Petrol son yılların en düşüğünden işlem görürken, altın ve güvenli liman tabir edilen yerlere rağbet artıyor.
En büyük korkusu piyasaların , deflasyon! Benim korkum ise bambaşka, benim korkum şu Avrupa gene sıkıştı mı ? Haftasonu kaçamakları yapıp arka arkaya şapkadan başka bir kuş çıkartacak. Gene 3-4 ay zaman kazanacak sonra bu kötüleşme daha da güçlü şekilde ortaya çıkacak o zaman gene başka kuşlar çıkartarak oyalayabildiği kadar oyalayacak piyasaları. E malum piyasalar da AB'nin dağılmamasından yana oynamaya daha da yatkın ve biz çok uzun süre ne öleceğiz ne dirileceğiz.
Benim gerçek korkum budur!
Avusturya ekonomisi ekolu der ki her balon şişer ve patlar, bu insan psikolojisinin doğal sonucudur her patlama yeniden taze doğuşlara sebep olur. Ne yazık ki AB bir türlü patlamıyor da , düzelmiyor da.
Sürekli zaman kazanıyor. Peki onca geçen zaman içerisinde kazanılan zaman , bir işe yaradı mı? Hayır, bu sefer kartlarda Ispanya'da var! hem de daha ciddi şekilde fiyatlanıyor, demek ki kazanılan zaman bir işe yaramıyor ama yine de başka da birşey yapamıyorlar! Yazık!Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
BaBo abi......... Kürşat olmaya gerek yok...........O günlere daha çok var........Tipki cin sarayini basan 40 yigit gibi..
Kuzum ve bir kısmımız.....
Kremlinden, Stalinin başucundan Stalinin tabancasını alan Yunus Bey olmaya talibiz.......
Tereyağından kıl çeker gibi.......
Suhuletle........Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum