paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
AB lideler zirvesine önem vermiyor musun..JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks, bugün beklediğim yükselişi gerçekleştirdi ve bir mesaj verdi.
Bu mesaj, 5 Temmuz gününe dek sürecek bir yükseliş.
6 Temmuz tarihinden itibaren bu yükselişin düzeltmesini beklerim. onun için bitiş tarihi, 26 Temmuz 2012.
5 Temmuz gününe kadar yön yukarı.
6 Temmuz - 26 Temmuz tarih aralığında, bir ay süre ile, yön aşağı. Yani düzeltme.
Hem yukarı hem aşşa yönde..
Pazartesi yada cuma bir kırılma olacaktır diye düşünüyorum..
Zirveden birşey çıkmazsa satış baskısı çok artar..Bence tabi..Yoksa para onlarda nereye isterlerse oraya sürüyorlar..
Yorum
-
Üstadım düzeltme hedefi belli mi yoksa o zaman mı değerlendirirsiniz?JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks, bugün beklediğim yükselişi gerçekleştirdi ve bir mesaj verdi.
Bu mesaj, 5 Temmuz gününe dek sürecek bir yükseliş.
6 Temmuz tarihinden itibaren bu yükselişin düzeltmesini beklerim. onun için bitiş tarihi, 26 Temmuz 2012.
5 Temmuz gününe kadar yön yukarı.
6 Temmuz - 26 Temmuz tarih aralığında, bir ay süre ile, yön aşağı. Yani düzeltme.
Bu arada paritedeki saatlik TOBO çalışacak gibi...saat 14.00 da daha net belli olur..Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
pardon ...dogrudur ekperim 72200 maliyetli shortlari 72525 den reverse oldum .. disarida oldugum icin yazamadim ..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün şortlarını reverse ettinmi diye sormuştum...????yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
iyi ettin.... afiyet olsun...soyun diye poz yazıyoruz...haybeye gitmesin....ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon ...dogrudur ekperim 72200 maliyetli shortlari 72525 den reverse oldum .. disarida oldugum icin yazamadim ..
Yorum
-
stres yok....stres yaparsan olmaz... kaybedersin....piyasayı oku ve vur....korkma...eşşek gibi para verecek....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaman zamanda olsa VOB'un bıraktığı kar, yarattığı stresi örtmeye yetmiyor .
Yorum
-
Allah sizleri başımızdan eksik etmesin abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi ettin.... afiyet olsun...soyun diye poz yazıyoruz...haybeye gitmesin....ha ha ha
Senin soyduğun gibi soyamasakta en azından para kaptırmıyoruz eskisi gibi...
Zarar etmesek bile kar dır bu piyasada...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Bana çok pis çakacaklar gibi geliyor..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorulma var .... günlük karı garantiye aldım.....

Bugünü eksi bilem kaparız deeeermişimmmm..
Yorum
Yorum