eger bundan emin olursam....yani mal araplara devrediliyordan....hedef revize ederim...44 000 yetmez....22 000 eski dip hedef olur.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ülem dedim eksper sen kime kafa tutuyorsun....adam gündelik harclıgıyla seni bogar...akıllı ol...her nekadar servetleri hergün erisede deveden kıl kopmuş nedir didim....ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağalar oraya dizilmişler bende diyorum bu borsa niye düşmüyor....onları görünce anında long oldum....ha ha ha
Yorum
-
araplar bizim caiz kağıtlardan da alsa gelmişken de kurtarsak,sn eksper piyasa sallantıda iken long olduğunuzu gördüm,işi bildiğiniz su götürmez,ağzınıza sağlık,keşke daha önceden sizi tanısaydık,telef olmazdıkoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
Sandıkta bitenler....
Topiklerde yaşamaya çalışıyor.............
Burası ekonomi topiği......
Siyasete meraklılar için partiler var...meydanlar var.....
Meraklısı oraya gitsin.......orada yazsın...desin....
Sandıkta bitenler burada siyaset yaparsa....
Cevaplarını alırlar........Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroy zamanı bildiginiz begendiginiz gruba gider verirsiniz oyunuzu....burası para kazanma yeri....burada parayı konuşalım....gerisi lagaluga olarak kalır emin olun.... kimseye faydası olmaz.....
eksperim...
Son iki günün yazılarına bak....
(.............). gibi.....
Sustuk.... ama...yetsin........
kimseye faydası yok......
biliyorum.....
Ama birileri bilmiyor..... bilmemekte de ısrarlı.....
Yüce milletim bunları tanıyor........ biliyor.......Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum