tayyip erdoğan sadece boş konuşuyor. %100 boş konuşuyor. kuzu ile karşılaştırmak, kuzu'ya hakaret olur.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
-
...
Al birini vur ötekine.. Neyse vesselam..
Kuzu, Babo, eksper okumaya geliyoruz.. Öyle yapmaya devam edeyim...
Yorum
-
Başbakanın sözlerinin dolu tarafını göster o zaman.marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaç yaşına gelmişsin.. Bence sen boş boş konuşuyorsun amca..
Bu yaşa kadar da yine bana göre beyhude yaşamışsın..
Hadi ben yine insaflı davranayım.. Yazdıklarının hepsi boş değil diyeyim.. Teknik analizlerin var..
Moderatör abiler benim yazımı silerler belki.. Veya başka bir şey yaparlar..
Fakat gelgelelim Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına sarfedilen aynı sözlerden ötürü amcaya bir şey derler mi!!!
Biz de bilelim hangi sözleri hikmet doluymuş?
Yorum
-
herşey hassas olmuş.. heç geyiğe gelmiyor..
siyasetçiler beni ilgilendirmiyor.. birbirimizi kırmayalım yeter...
ekleme.. şortum.. kucak dansı yapıyorum bir aydır.. emme gün gelecek.. devran dönecek..
dönmezseeee.. şortlar satılık... ilk sahibinden.. az kullanılmış.. fazla in bin yok... giy çıkar yok... üzerindeki gan lekesi çok pis gıça kaçtığından.. başka birşeyden deel.. delianlıyız alimallah..
Yorum
-
hahaha, hiç güleceğim yoktu, Allah'ta seni güldürsün.muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererdoğanın içine guzu kaçmış..
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
usaglar...
kuveytliler AKP guruba gelmis heee....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aynen kuzum...tayyip agam gösteri yaptı.....para poh dedi annayacağın....ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar...
kuveytliler AKP guruba gelmis heee....
Yorum
-
heee....para pohh mu dedi eksper....
ula bu azina dogru soyluyormus....demokrasinin besigi kuveyt ve suudiler bizdeyse....biz demokrasi yildizi oluruz yaww.....
yil 1500 lerin basi....AVRUPA PERISAN....AMERICA kitasi bulunmus emme henuz altin bulunmamis amerikada....
osmanli ordulari yuruse PARIS e kadar gider durumdalar....
basta istanbulu alan fatihin oglu...BEYAZITI VELI var....oglu yavuz...amasyada....sadrazamlari devsirme...anasi devsirme...karisi devsirme....
atina biniyor....dogruuu istanbul....babasi padisahi bogduruyor....anasi turk olan kardaslarini bogduruyor....basa geciyor....
ceviriyor osmanli ordularini doguya....doguda iki turk devleti var....biri iranda saveviler....biri misirda memluklular...ikisinide yikiyor...
AVRUPA KURTULUYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EGER ARAPLAR BIZIM BORSAYA GIRIYORSA....HEDEF 44 000 DEGIL....COK DAHA ASAGIDA O ZAMAN....
revize etmeliyim hedefi....
cunki....ne zamanki amerikalilar mali arap demokrasisine yikmislar....o zaman o borsa yikilmistir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum