KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Becebiliyorsan durduğun kabahat...akçaağaç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEK ÇÖZÜM YOLU VAR:Babo abi gibi düşünüp Kuzu abi gibi trade etmek.ben başka yol bulamadım şimdilik.

Yorum
-
kuzu sende kurbana kadar iyi beslen bak kaç kişi etinden postundan faydalanacak..............sol but benim gerisine karışmam................kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHA HA HA....yandimki ne yandim...dustu pesime...gariii bittim ben....ha ha ha....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
kuzu sende alemsin emmeye de ortaksın gömmeye de...................kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B]
birde ikinci dip var....onuda sunnette verecegim....bu ilk dip....haziran ve temmuzda....TAM ORADA...FED DEVREDE....ve EVCIL ZENCI OBAMA SECILSIN DIYE....IKI AY BI RALLY....BILEMEDIN 3 AY....YUZDE 50 CIKIS....YANI....ULUSAL 100....66 000.....ULUSAL 30....75 000...BUNNRDA ALTIN FURUS DEGIL....DUZ FURUSLAR....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sende etin iyi yerine hemen çöküyongemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu sende kurbana kadar iyi beslen bak kaç kişi etinden postundan faydalanacak..............sol but benim gerisine karışmam................
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Hatırlatayım...Tek anketimiz halbuki...;)mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
Bu kadar Kurt , canım kuzudan ne istiyosunuz..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende etin iyi yerine hemen çöküyon
Zaten bir lokma çıkar topu topu...
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
kuzu ağam new yorkda uyuyor mışıl mışıl....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu ağam derki....
pozu anında yazacaksın.. anında yazmayanıda okumayacaksın.. anında yazmayan üfürüyor demektir.. ağamın atının bayırda zorlandığında üfürdüğü gibi...
bu uzunlardan sıkıldım... beyaz barları beklemektende sıkıldım..
67300 reverse yani geçtim şorta... 1/4
yürülem iskender...
600 point önerdi.... baktım haline durumu eyi değil... de hadi ver yarısını cebe atayım dedim.. para paradır.. grafları inceledim 67777 üstünde kapanış yapmadan heç ümit yok... üstünde kapatırsa belkim.. çok hüpheli.. yarın 66k dener de dahasına bakarız..
iyi geceleryazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Abi, Pirzola kısmıda benim..gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu sende kurbana kadar iyi beslen bak kaç kişi etinden postundan faydalanacak..............sol but benim gerisine karışmam................
kimse sulanmasın...
her sene DANA kesrdik, bu sene guzu nasip olacak mı...
valla bu kuzu ne eder eder, bize babonun sünnetinden kalanları yedirir..
)
)
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sayın kuzu, böyle bir iddianız vardı...demekki neymis.....22 000 dolar endeks yolda....gitmemek ucun oraya...petrolun 80 panginot dolara dusmesi icabeder....yada hukumetin harcama kalemini yuzde 40 GDP altina cekmesi icabeder....bunu biraz yazarim....ya da merkezin....cyclic dolar uygulamasi icabeder....
http://forum.keyborsa.com/showthread...s....ve-petrol....
petrol 80'e geliyor gibi gibi..."the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
millet ağzının tadını biliyo herkes kuzu yemeye gelmiş ama bi küçücük kuzu bu kadar adama yetmez en iyisi gelin ortak danaya girelim
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Bende bu içerdeki 40 kişi nerde diyordum...???ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermillet ağzının tadını biliyo herkes kuzu yemeye gelmiş ama bi küçücük kuzu bu kadar adama yetmez en iyisi gelin ortak danaya girelim
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
Hayırlısıyla bu yaz 70 e inse....k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzu, böyle bir iddianız vardı...
http://forum.keyborsa.com/showthread...s....ve-petrol....
petrol 80'e geliyor gibi gibi...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum

Yorum