pastacı teb sayarken benide dahil et hesaba emme böyün filetledik,oynaşmaktanda başım döndü yahu.hahaha.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ocak başından saysamda bişiy deeşmiyomuş... ARALIK VADE YEKÜNPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpoz taşımalar devam ediyor da...
bu AK
10000 cort kapatmışta, yeni vade de niye açmamış
böyün düşük fiyetle kapadı cortları, aralık vadeyi yarın öbirgün yukardan vuracak
anladım ben onu... yükseliş var...
yarın öğleden kiyli başlar.... salı margin saatinde biter veya çarşambada yarım seans var deel mi... çarşambada olabilü
itne döyçe...
8,40 tan garanti alıyo... vade biterkene 25.000 cort açıyo... zıçıp bırakıyo ortalığa pezemek
2 aydır aklın nerdeydi... k24

UYYYYYY
benim cörduğumi sizde cöreymisunuz daa...

yeni vade de cort yok... yani YAYILMA yok
emme

yakında bitecek vade de LÖNK var... gördünüz mü ? anladınız mı ?
yarın iyi bi yerlerden LÖNK e dalıp, otumak lazım... diye tüşünayrum
batırım tavsiyesi olmadan
AK ın hamlesinden de bu çıkmıştı, üç aşşa beş yokarı...
Yorum
-
böyük adamsın, PY sin.... tabi TEB de oynarsıntaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpastacı teb sayarken benide dahil et hesaba emme böyün filetledik,oynaşmaktanda başım döndü yahu.hahaha.
bizim gibi CAMIŞ tamı oynarsın
geçen aradım sizinkileri...
''senin yaşın dutmaz buraya girmeye... gaç ula... hastır ordan...'' dediler baaa
Yorum
-
Saat 16 da toplantıya girdim yeni çıktımPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay ....... çaktımın oğlu ya
yine aldı gitti yukarı...
anam koala da bekçi gibi oturdu böyün başımıza, arada bi dolanıyım geziyim geliyim dimiyo yaa
sövemedimde ağız tadıynan... dellendim yine akşam akşam
nası iş la bu... pozun olsa ayrı bi dert, olmasa ayrı...
serbesttin aslında ;)
Oo shortlarimda gelmiş... Bak bu sefer o dediğin fiyata vermem
Yorum
-
tellal çıkaraydın.... yutuba vereydin...FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSv. PEGA, törkiş yine long açmış. görünüşe göre yarın yön yine yukarı
Bi bakarsın endeks yarın 71.000'nin üzerine atabilir
yazma onları, biz şifreli konuşuyok, dumanlaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUYYYYYY
benim cörduğumi sizde cöreymisunuz daa...
yakında bitecek vade de LÖNK var... gördünüz mü ? anladınız mı ?
yarın iyi bi yerlerden LÖNK e dalıp, otumak lazım... diye tüşünayrum
batırım tavsiyesi olmadan
AK ın hamlesinden de bu çıkmıştı, üç aşşa beş yokarı...
haberleşiyok...
anlar bizim ekip lep demeden leplebi dediğimi
Yorum
-
böyün MÜDÜR lerde bi hal var...Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaat 16 da toplantıya girdim yeni çıktım
serbesttin aslında ;)
Oo shortlarimda gelmiş... Bak bu sefer o dediğin fiyata vermem
bizimkide 16:30 toplantı yaptı... manyadılar heral, ayşamöyünü toplantımı olur
dua etki, PALA yukarı gitmeden önce MAL TOPLAYACAK...
onun üçün mecbur aşşa gelecek... kapanma şansı verecek
yoğsam halin dumanıdı, yırttın yine
Yorum
-
kızlar...
beni lafa tutmayın... 20 gündür PALA ların mallarını saymamışam... işim çok
ta 27 eylülde kalmış... malak gibi yatmışıyım 1 aydır k24
avare etmeyin beni
ABOOO...
10-15 gündürde yeni vade de işlem geçiyor, onlarda var... onları hiç unuttuydum
vay ben ölmişeem...
bitmez vallaha bitmez
Yorum
-
dedik ya... gaveye çaardılaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişim çok
akşama kadar vob gumarı, akşamda taş gumarı
gidiyim 50 şerden 100... cara
parasını gapam gelem bari
Yorum
-
Gumar masasinda da vobdaki gibiysen bir cay icer kacarsin sen zatiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedik ya... gaveye çaardıla
akşama kadar vob gumarı, akşamda taş gumarı
gidiyim 50 şerden 100... cara
parasını gapam gelem bari
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
google ana üryan devrana uğramış.oha ne o öle cumburlop dalış.hehe.bizde isterüz palacım.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yukardaki hissede sol alttaki boşluklar yüzünden kaç garip kısada yakıldı kimbilir birde en tepede boşluk yapılmışki asıl o boşlukta ne böyük uzunca yakıldı kimbilir.abd de bu meretlerinde fıçırı olmalıki bu kadar insan nefes aldırmadan batırıldı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şimdi yukardaki hissede ta biligisi ve ew bilgisi olmayan kesin çok feci batmıştır.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukardaki hissede sol alttaki boşluklar yüzünden kaç garip kısada yakıldı kimbilir birde en tepede boşluk yapılmışki asıl o boşlukta ne böyük uzunca yakıldı kimbilir.abd de bu meretlerinde fıçırı olmalıki bu kadar insan nefes aldırmadan batırıldı.

Yorum
-
yarın 87800-88200 ü zorlasa bile günlük yorulduegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim sisteme göre artık uzatmalar oynanıyor.belki bin puan daha çıkar belki 500 bana göre 88200 direnci son durak şimdilik
garan 48den başlayan düzeltme 8.10 u gördüğü gün bitecek
bu durumda eksper üstadım gelsede long lara bi tavsiyede bulunsa veya bidaha gözden geçirse durumu diye sesli düşündüm
hedef az gecikcek
garan 8.10
vob 85500-86 civarlarına düzeltmesinden sona yola devam eder,
87300den yarısını kapamışım cortların malyet düşürme adına,yarın yokardan açem
Yorum
Yorum