PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pardın düzeltme elindeki ıradar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ABİ varya irkeen hasısın hası...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefferim ula pega gaptın palanın mangizleri,emmeeee arkandaki radarı kim ayar etti onu de hele bi.

gördünmü yaktı emme, virmedi kimseyePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha 575 e vermesi zor ihtimal...
Yorum
-
400 den sonra bu dikiş tutmayabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Size vermedi mı ? Bana verdiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABİ varya irkeen hasısın hası...
gördünmü yaktı emme, virmedi kimseye
adam seciyor demekki bu pala
Yorum
-
tekrar tebrik ederim...Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksik olma ;) 675 short tekrar
neye bakıp, neye göre ordan cort bastın bilmiyom emme...
ne içiyosan, o içtiğinden bizde yolla bari
Yorum
-
baa ne soruyon... içene sorFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçecek birşeylerin kokusunumu aldım ne

ben mesai saatinde içmem... ha ha ha
Yorum
-
Ayran ayranPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrar tebrik ederim...
neye bakıp, neye göre ordan cort bastın bilmiyom emme...
ne içiyosan, o içtiğinden bizde yolla bari
Yorum
-
dadından belli emme sankim ırakıya benzir bi hali var.Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyran ayran
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
500 filet....Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyran ayran
emme bööz çok fena sövdüm... PALA nın çevresindekilerden garıştırmadık 1 dene adam (kadın ) komadım
dere tepe dümdüz ettim
benim motur kara duman atmaya başladı...
içmem ayran mayran...
sakinleştirici bişiyler yok mu ? hararet kesici
Yorum
-
aynen devamegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster400 puan düşüp 700 puan çıkmaya gidiyor
o 700 puan çıkıştan sona 1700 puan düşer
sali yada çarşmba inş.
bu arada garan 48 i bidaa göremedi beah baboli ne diün
Yorum

Yorum