KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
siyasi fahişedir,örgütün destekçisidir,bunu alkışlayanlar hangi akla hizmet ediyor?şehit aileleri kongreyi izledi mi?yalakalık,çıkar ilişkileri almış başını yürümüş,pompeinin son günlerini yaşıyoruzoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
vay be, 2 haberlere bakalım dedim,
filistinlisi,mısırlısı, kuzey ıraklısı liderleri hep white parti kongresinde konusuyor, meclis hepten bypass beyaa,
ayrıca 8,5 milyar dolarlık bütçe açığında zam üstüne zam yağarken, bizim air force one, air force VIP'ye çevrilirken 400 milyon dolar verilicekmis.
al sana bütçe açığının %4'ü %5'i uzun süredir bakmadğım haberlere 20 dakka baktığımda göze çarpanlar bunlar.
daha iyisinin olmaması , mevcut partiler arasında malesefki bana hala en iyi bunların gözükmesi ayrı bir manidar durum.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
müdür yanlış düşünüyorsun, siyasette düz mantık işlemez,flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiyasi fahişedir,örgütün destekçisidir,bunu alkışlayanlar hangi akla hizmet ediyor?şehit aileleri kongreyi izledi mi?yalakalık,çıkar ilişkileri almış başını yürümüş,pompeinin son günlerini yaşıyoruz
dün hesadla kanka olanlar bu gün ipini çekiyorlar, barzo 2 alkış aldı diye dinde vatanda elden gitmez.
bugünün hesadı yarın barzoda olur bilinmez.
düşmanını kendine, dostundan daha yakın tutucaksın. ;)
günün lafını söyleyerek bitirelim.
dinimizi sevmek için white partiye,
atamızı sevmek için altı oklu partiye,
vatanımızı sevmek için 3 hilal partiye ihtiyacımız yok.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
looooo...
la biz 50 günlüüü kırmışızya la... niye dimediniz la
50 dene adam 1 denede KOALA hanımsınız, her işe benmi goşuyun azına kesiyim... unutmuş gitmişiyim
onada siz bakaydınız ne varıdı, PEGA böle böle diyeydiniz ne vardı

bu temmuzda çalışan AĞIRLIKLIYDI...
buna tecaviz itmiş... görünüyor

buda İNŞALLAH çalışacak olan BASİT...
bunun namusuna göz dikmese bari dür-zü k24
şimdilik hergün 100 pivan atıyor yukarı... 81200
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
hep GAVATLARIN resimlerini videolarını görmekten, mevzularını konuşmaktan bıkmadık yaw...
şöyle yakuşuklusundan, iki dene ADAM iresimi koyamda, gözümüz gönlümüz bi şenlensin azına kesiyim

.

kullar olam, sizi doğuran anaya....
.
Yorum
-
Yorum
-
günaydın,
eksper hocam ne zaman döncek çinden acep, bilgisi olan varmı?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
günaydın,bol kazançlar.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın,
eksper hocam ne zaman döncek çinden acep, bilgisi olan varmı?
2 hafta demişti,1 haftası geçti.Haftaya inşallah vatanın da;)
Yorum

Yorum