KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostla neredeyse tam 2 ay olmuştur... CORT açmayalı

hep lonk-kapat yönlü oynuyom...

hastalık oldu sanırım bu bende... varmı bildiğiniz iyi bi doktor veya AYU

beni bi baktırın yaw... vallahi diyom bakın

Var EKAYA..

O da iyi edemezse yeni zirve yeni zirve diye sayıklamaya başlıyormuşsun..

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

Hakkari'de çatışma!

1 asker şehit oldu, çok sayıda terörist öldürüldü. Çatışma devam ediyor...
      ÖnemliKorkunçRezaletİnanılmazİbretlikTuhafDüşündür ücüÜzücü
      27 Eylül 2012 Perşembe, 11:10:11

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi Kazan Vadisi Kavuşak Bölgesi’nde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı arasında çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre 1 askerin şehit olduğu bölgede, operasyonlar sürüyor.

Türkiye’nin Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi’ne 25 kilometre uzaklıktaki Kazan Vadisi’nin Kavuşak Bölgesi’nde operasyon yapan askerler, sabah saatlerinde bir grup PKK’lı ile karşılaştı. Güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu.

Bölgede çatışmaların aralıklarla devam ettiği ve çok sayıda teröristin öldürüldüğü bildirildi.
      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• okut_val
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2009
        • 1325

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hakkari'de çatışma!

1 asker şehit oldu, çok sayıda terörist öldürüldü. Çatışma devam ediyor...
        ÖnemliKorkunçRezaletİnanılmazİbretlikTuhafDüşündür ücüÜzücü
        27 Eylül 2012 Perşembe, 11:10:11

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi Kazan Vadisi Kavuşak Bölgesi’nde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı arasında çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre 1 askerin şehit olduğu bölgede, operasyonlar sürüyor.

Türkiye’nin Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi’ne 25 kilometre uzaklıktaki Kazan Vadisi’nin Kavuşak Bölgesi’nde operasyon yapan askerler, sabah saatlerinde bir grup PKK’lı ile karşılaştı. Güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu.

Bölgede çatışmaların aralıklarla devam ettiği ve çok sayıda teröristin öldürüldüğü bildirildi.
        Çok sayıda terörist derken kaç adetten bahsediyolar acaba...
        allahın belalarını kökünden kurutmadıktan sonra ne gerek var hergün ürüyolar....
        '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• okut_val
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2009
          • 1325

Haberlerede inanmıyorm... Kesin dağ taş vurmuştur bizimkiler terörist yerine... Orduyada güvenimiz kalmadı artık...
          Canlı canlı yakalasınlar idam etsinlergözümüzün çnünde anca ona inanırım ben

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

vurun aslanlarım... 1 denesini gomayın kansızların...

tüm dünyanın eğemenleri karşınızdayken.... usta ve ekibi KARŞINIZDAYKEN...

iyi vurun ki....

özellikle bizimkine gösterin gücünüzü ki :

sahte cd lernen, karalama A4 lernen... benim ORDU mun içini boşaltıp, lağvetmeye çalışıp

bu vatanı OBAMA'nın uşağı ümmetçi ARAPLARA, KÜRTLERE peşkeş çekmeye çalışmak neymiş

görsün........

Yorum

• PEGA_SUS
              Yasaklı
              • 21 Ağustos 2011
              • 2790

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Orduyada güvenimiz kalmadı artık...
              zaten 10 senedir yapılmaya çalışılan buydu... adamlar emellerine ulaşmışlar demektir

EFFERİM SİZE dostlar...

iç düşmanlar tarafından....

TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin

ATATÜRK'ün

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin...

içi boşaltılmaya çalışılırken...

sizde böyle yapın da...

salya sümük ağlayan (!) ağlakların götleri TAVANA değsin keyiften

efferim size... bravo

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

seet 15-16 ya gadar bi cacık çıkmecek bundannn o saatletrde 83100den flat olem diürümmm şimdilik

Yorum

• okut_val
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2009
                  • 1325

Yabancıların türklerden tek korktukları Türk ordusu ve ATATÜRK idi pegam...
                  Orduya baksana genelkurmay başkanından başla...neresine güveneyim? Benim güvenimle veya güvenmememle sorun çözülmez... olay sandıkta biter...
                  Halk satın alınmışsa benim suçum ne, senin güvenin var mı peki şuan bu orduya dürüst bi şekilde vevap ver...
                  Kardeşlerine, silah arkadaşlarına verilmi şcezalarda ağızlarını açamıyolar nesine güveneyim ????

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

olsun olmasın...

kan kustum, kızılcık şerbeti içtim... diyeceksin

DEVLET, ORDU... kavramları ALİ kavramlardır...

bu iki kelimeyi lekelemeyeceksin...

düşmanın eline KOZ vermeyeceksin...

ele güne güldürmeyeceksin kendini...

her doğruyu her yerde söylemek gerekmez...

başında ki USTA nın adamıda olsa... 700.000 kişilik ORDUM... benim ordumdur

ŞANIYNAN, ŞEREFİYNEN ayaktadır...

başındaki başkasının emelleri uğruna çalışsa da bu devlet benim devletimdir...

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

ula kısalar kapansın az bi,uzun vercem az bişi kapamakta gönüllü olanlara hehe
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• okut_val
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2009
                        • 1325

Olay ortada ordu kaybedeilmiştir kardeşim... Bu adamlar bi dönem daha devam ederlerse polis devleti olucaz...
                        Şeriatta polis devleti vardır... Sokakta ramazanda cigara içsen bile atarlar içeri, hele bi kıza bak aboo... Yedin sopayı,bununla kalsan iyi.. Adam çıkarıp vuracak seni kanun yok...
                        Bilinçlenmeli halkım, başta ATATÜRK ü yok ettirmemeliyiz...Bence son kale orası elimizden vezir gitti, şah ile mücadele ediyoruz oyunua... Ama bi piyon çıkarsa VEZİR olabilir herzaman...
                        Doğruya doğru... mutlaka devlet ordu önemli kavramlar... Görünen köy bu yapacak bişi yok...
                        Mücadelimiz bu bizim pega abi... yenilgiyi kabul ediceksin ki bir sonrakinde zafer kazanasın yalan mı? Yok orduya güveniyorum derken filan elimizden ATAM ı da yok ederler göt gibi alırız ortada sonra çırpınsan ne fayda...

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

alırsa 875 ten verrim malı PALA ya... sonra aşşalardan tekrar gapmaya çalışırım

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

pegam bencez 700 kapandım habarın ola 600 destek konrolu olabilir.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

pegam mesaj kutuna bakarmısın.

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                pegam bencez 700 kapandım habarın ola 600 destek konrolu olabilir.
                                aynen abi..

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                alırsa 875 ten verrim malı PALA ya... sonra aşşalardan tekrar gapmaya çalışırım
                                banada daha KEYFİ gelmedi gibi geldi... 650 filet

Yorum

Working...
                                X

Debug Information