günaydın...sıkıcı gün....top max 500 puvan ya var ya yok... izlemeye degmez....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KASIMA mı kalmış ?YALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın,hayırlı işler.
Biz FITCH ‘in kasım ayı içinde Türkiye’nin kredi notu
görünümünü durağandan pozitife alacağını tahmin ediyor
kesin net bilgimi ? JÖLELİ mi söylemiş, o söylediyse doğrudur
Yorum
-
günaydın abi..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın...sıkıcı gün....top max 500 puvan ya var ya yok... izlemeye degmez....
nası yani... 900 den lönklenmezmi dimek istiyosun abi
Yorum
-
Lönklenmesine lönklenir ki lönkledik de. Sabah sabah bu ne hacim. Gören de citi nin aldığı malları bozuk çıkması nedeniyle iade ettiğini sanırPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın abi..

Türkiye çeyrek işsizlik oranı açıklanmış beklenti ile aynı %8.00. Beklenti bitti mi dersin.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
longlasan ne olur....alabilecegin 200 hadi 300 puvan....üstü yokki...degermi yeni poz icin riske girmeye...? ayrıca akşama kadar şort fırsatını beklemek daha mantıklı gibi gözüküyor....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın abi..
Yorum
-
ne hacmi biliyür müsün baboli... (825 ten lönklemişsindir sen.. gavur )thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLönklenmesine lönklenir ki lönkledik de. Sabah sabah bu ne hacim. Gören de citi nin aldığı malları bozuk çıkması nedeniyle iade ettiğini sanır
Türkiye çeyrek işsizlik oranı açıklanmış beklenti ile aynı %8.00. Beklenti bitti mi dersin.
eksper abi...
bu dananın kuyruğu bugün, veya en geç yarın KOPMAK zorunda bence...

8 gün oldu 83500 üstüne atıp buralarda durduğumuz...
artık karar virmek, zo-run-da-lar...
ya aşağı kırıp, indikatörlerin şuanki gidişine göre SAT ı gavileştirecekler...
ya da
iyi bi yukarı alıp.... 1 haftadır açtıkları 25000 lönkün (CİTİ-TEB-İŞ ) ekmeeni yiyecekler....
grafiği toparlayıp, AL a çevürecekler...
hacim bundandır baboli... herkeş eteendeki taşı dökecek ve döküyor... ak *** kara *** belli olacak
ben diyürüm 2. şık...
sen ne dirsin ABİ
?
ben yazarkeleme dimişsin zaten diyeceğini...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlonglasan ne olur....alabilecegin 200 hadi 300 puvan....üstü yokki...degermi yeni poz icin riske girmeye...? ayrıca akşama kadar şort fırsatını beklemek daha mantıklı gibi gözüküyor....
ama abi bugün lönkcüler anca 200-300 pivan alırsa...
yarın öbirgün AYULARA 3000 puvanlık hamle üçün HEVES gelir
Yorum
-
Aldık almasına Pegam da Eksper abinin dediği gibi 200 puana verdik. Tırtıkladık yani. Bugün yarın demişsin. Bu gün işsizlik oranı vardı beklendiği gibi düşük geldi. Yarında faiz kararı var. Beklediğin hareketin yönünü ordan gelecek karar belirleyebilir.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ben malımı bilmem mi yaaa... GAVUR bildiği gavur...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldık almasına Pegam da Eksper abinin dediği gibi 200 puana verdik. Tırtıkladık yani. Bugün yarın demişsin. Bu gün işsizlik oranı vardı beklendiği gibi düşük geldi. Yarında faiz kararı var. Beklediğin hareketin yönünü ordan gelecek karar belirleyebilir.
PALA nın baş belası, soydun sovana çevirdin la PALA yı HELAL OSSUN la saa
düşük gelmemiştir, ayarlamışlardır onu
CSM nin 10000 şort sıkıntısı vardı, onu kaldırdılar perşembe gün kü aşağı dalma ile
onu kurtardılar giyotinin önünden
10000 lonklu DÖYÇE varıdı... onuda VOB treninden indirip, spottan mal aldırdılar...
şort diğer 27000 (azda sabah 800-900 den cortlattırmışlardır )... bence ortam müsayit
şu 5-10 dakkada çalışan 925 ler 950 ler.... son artık, PALA son şansları veriyor
batırım tavsiyesi deeldir
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8 gün oldu 83500 üstüne atıp buralarda durduğumuz...
artık karar virmek, zo-run-da-lar...
yarın öbirgün AYULARA 3000 puvanlık hamle üçün HEVES gelir
tümer abimizde... aynen böyle demiş sağolsuntumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıdaki grafikten anladıgım.68.500 üzerinde seanslık kapanış acilen yapılmalıdır.Aksi taktirde 2-3 haftalık kısa vade yükseliş kanalının aşagıya kırılmasını gerektiren bir düzeltme gerçekleşebilir diye düşünüyorum.
iş acayip derecede kritiğe bindi... hemen acil birinin KONUŞMASI lazım
Yorum
-
pozlar size emanet ha bi dışarı çıkıp gelecem ...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83,975 ile long ...
Yorum
-
olmaz otur... lionoliono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozlar size emanet ha bi dışarı çıkıp gelecem ...
saatlik ve 120 likler SAT ta... acilen 025 i tek hamlede yukarı geçemezlerse
83500 potaya girdi...
ya elin tetikte olsun, yada 500 bana koymaz PEGA dirsen ben bilemem
Yorum
-
Pala işini bilir. Stobu çalıştırmış neyse Allah'tan yüklü girmemiştik... Geçmiş ola... Flat...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz otur... liono
saatlik ve 120 likler SAT ta... acilen 025 i tek hamlede yukarı geçemezlerse
83500 potaya girdi...
ya elin tetikte olsun, yada 500 bana koymaz PEGA dirsen ben bilemem
Yorum
-
neyse, stoplamayaydın iyiydi..liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala işini bilir. Stobu çalıştırmış neyse Allah'tan yüklü girmemiştik... Geçmiş ola... Flat...
zabahtan şu baboli gibi hıyarın biri 2000 kadan lönk açtıydı (kendi ekiplerinden deel di heral )thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldık almasına
onu attılar trenden...
sallanınca sende düştün
takipteyim bende, düşüremezde... kendim inerim efendi efendi, merdimanlardan yörüyerek...
Yorum
Yorum