KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gidemem oraya abi... erzurumda bu adamlar tulum çıkarıyor... 7-8 vekilin hepsi onlardangurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn güko her daim ısmarlar yaw
sen yeter ki yanına git
döverler beni orda... aazımı burnumu hoşaf iderler
Yorum
-
Aha pega atlamış longa dayayın şortlarıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunun düşeceee neyim yok heral...
zabah ne güzel 900 e yazmıştım... geri geliyince 800 e gaçtım... virmedi 825 ten döndü... sonrada seyrettik
sıkıldım seyretmekten
ya BİSMİLLAH diyip atladım yola.... hayırlı uğurlu olsun
84175...
Sabah bende 725 bekledim virmedi 775 den döndü. Deim 300 den satayım 250 den döndü. Ne dedi eksper abi o bana gelmiyorsa bende ona gitmem.
O köpek dediğime gelecek
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hemen dayadınız ya la...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha pega atlamış longa dayayın şortları
az yavaş dayayın, belkim lönk olan vardır...
onuda 84 ten çekip aldıydım... ben aldım köstü... yine başladı saymaya lotları... yakaladımmı kösüyor
Yorum
-
şartlar belli, zaman belli...vermeyince mabud,neylesin mahmut ....yı kı la cak......ama bugün, ama yarın....benim işim bu kurumları soymak....longcu gözüken kurumları soyacagım.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim henuz short vuramiyoruz gibi ? kacirmayalimda diyorum su 80 000 ...
Yorum
-
is yatirima dokunma da ne yaparsan yapeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongcu gözüken kurumları soyacagım.....
....
bilonco kotulesir sonra hehehe.
Yorum
-
iyi de abi... arada benide kaynatacaan...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongcu gözüken kurumları soyacagım.....
ben bi gaçıyımda, ondan kelli yap ne yapacaksan...
23 dakkası kaldı... sahat 1 e kadar 125 üstüne atıp, uzatamazsa...
bende ufak ufak sıvışmanın yollarını aramaya başlarım
120 liğe kadar sat verecek yoksa namıssız
aslında SAT lar geleli çok olduda, gıvraşıyor işte... her zamanki işi
Yorum
-
şartları cok zorlama....basur olursun....pastaya bakıp poz alınmaz...efg vob 67000 de 35000 şorttu....diklendim ve alayını donsuz bıraktım... şu anda hepsinin ***ü acık unutma .....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi de abi... arada benide kaynatacaan...
ben bi gaçıyımda, ondan kelli yap ne yapacaksan...
Yorum
-
çökmeyince oturdu namızsız.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pegam palanın üstüne bi çöktün ağırlından gıpraşamaz oldu namıssız.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
he ya abi...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam palanın üstüne bi çöktün ağırlından gıpraşamaz oldu namıssız.

ta gitti benim 37 k ya dikti gözünü, namıssız
ne var elinde 100.000 var... 37 de bende olsa ne olur pezemek... indir bakalım nası indireceesen
inecem aslında da, ben inerim peşine kalkar gider... ona canım sıkılır bu seferde
Yorum

Yorum