Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Şu an borsa temel olarak gerçekten pahalı, büyük bankalar f/k 10 un üzerine çıkmış. %10 faizi risksiz kazanabiliyorsun zaten. Kaldı ki bundan sonra banka karlarının düşeceği bekleniyor. Yukarda verdiğim şirketlerden f/k sı 30 olanlar var.
Ayrıca yakalanan PKKlı İRAN, IRAK, SURİYE PKKya yardım ediyor demiş. Zaten biliyoruz da, açık açık konuşuluyor artık. İşler biraz daha kızışırsa savaşa kadar yolu var. Yabancının şu an bizim borsada dorması için bir neden yok. Yabancı gelir tahvil alıp %10 faizini alır, dolar kuruna da baskı kurup parasını alır gider ama borsaya bu seviyeden girmez.
Akillarin kosesinde dursun...
Su anda buradayizi silin.. Tuncer hocanin sitesinden...
arada --> eskiden yabanci para gelince suranin buranin parasi derler di... Kimin parasi akiyormus soyleyen yok ehehe...
Sonu Lehmana akan paralar gibi olmasin da.
Sn Ekaya, ben anlamadım. Şu an Bde miyiz? Bde değilsek neredeyiz?
bu eski bir yazı. şu anda C nin finalindeyiz. tuncer hoca son bir tepe ile C nin biteceğini düşünüyor.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
79550-79825 testereye dikkat,hangisi ağır basarsa yön o olur.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
5 mn sistem baya kısaya yaklaşmış ama pala yaklaşırmı bilinmez.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
hepiniz benim paracıklara gözü dikmişsiniz....valla kusura bakmayın ben nafakamı isterim arkadaş...
Eksper abi namussuz kimseye para vermiyo... Dün son 2 saat ekran başına kitlendim kıcımdan terler aktı... aha bugün +100 puan yukarda başladı....
Canımız feda olsun sana abim nafaka ne ki? paranın sözü bile olmaz
bu arada uzuna dönmeyi düşünmüyormusun ? ışık yok mu daha
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum