5m de halkb da yukselİŞ sonlandi 14.80 uzerİ ataklar gelmedİkÇe basacaklar
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yardır tosun ykb de 399 isterimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Bizim piyasada gösterge ne petrol, ne parite ne yurtdışıokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırsam son 1 aydır yükseliş trendini destekleye tahvil faiz oranı idi...
Son 3-4 gündür sürekli yükseliyor faizler 7,50 dip seviyesinden başladı yükselişe, şuan 8.00 üzerinde...
Jp morganda tahvil için model portföyünde nötr e çekti... Bence yüksek faizden tekrar girebilmek için yukarı çekmeye çalışıyorlar...
Bugün öğleden sonra dönmeli piyasa artık
sadece FAİZ bence.... Faiz tepe yaptı sabah ve eksiye geçiyor'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
pegam umarım malları gaptırmamışsındır,yoksa ağlarım bu duruma.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
78700 e dikkat edin.kırarsa 78425 civarı basar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aşk olsunbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryardır tosun ykb de 399 isterim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum