PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.bıkmısbroker.ın başlattığı bu topikte...sn.kuzunun yazılarını da okumak isteriz...işlem yapmasa da konjonktür hakkında radikal görüşlerine ihtiyacımız var...
hayatın sadece borsadan ibaret olmadığını düşünüyoruz...
bu açıdan dünya nereye gidiyor...bilmek istiyoruz...
yaklaşan seçimler...q3...ab...batacak ülke veya şirketler...vb..
bekliyoruz..sn.kuzu...hiçbirşey göründüğü gibi değildir
Yorum
-
arkadaşlar dün yazmıştım bu kuzu şortdan inmemiştir diye....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeklenti ne...FED ve ECB...
BUNNAR....EYLULDEN ONCE KIPRASMAZ....
skender bizde....vade sonundan once longculari dograr...
o yuzden dun indigim yerden shorta yeniden bindim...bu bir maraton...eksperin dedigi gibi...soyulacak adam bittimi...yenisini yaratiyor...
kuzu bu pozu karlı kapatacak heçyoşu yokkkkk..
günlük graf ve dalgasal analizkuzudan yana...
bugün ekibe ayak uydurdum şorttan karı alıp lönkledim emme gözüm şortta,,,, yarın ne olursa olsun şorta geçerim.... tabi yukarı açarsa daha güzel bi geçişolur....yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
ne yukarisi...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşuna 13183 teyiz
acilen sert yukarı lazım... geliyor... nazar etmezsem
sahat :20:42
direk pozisyona gore adam... 
taslayin dowu eheheh...
Yorum
-
iyi izle abi o zaman.... bak naapıyorumEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yukarisi...
direk pozisyona gore adam... 
taslayin dowu eheheh...
http://www.juggernart.com/games/free...-your-slip.jpg
Yorum
-
Yorum
-
Pega bizim piyasayı tutamadın buraya sıkı tut da kaçmasın coniler.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi izle abi o zaman.... bak naapıyorum
Eksper abi hep pega tutamadı
Allah'ın izniyle yarın toparlarız inşallah.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
piyasaların tutulacak bir tarafı kalmadı...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPega bizim piyasayı tutamadın buraya sıkı tut da kaçmasın coniler.
Eksper abi hep pega tutamadı
Allah'ın izniyle yarın toparlarız inşallah.
DRAGİ konuşmadıkça işimiz zor
Yorum
-
şurda 1692 nolu krafiiii görüyon deel mi ?thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah'ın izniyle yarın toparlarız inşallah.
yarında toparlamazsa zaten... işte öyle
Yorum
-
ramazan olmasa... senin dediğini kesin yapardım bilirsin abiFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili PEGA, bugün işlerim dolayısıyla Yalova'ya gitmiştim öğleden sonra piyasayı takip edemedim endeksin üzerine AYU'lar çökmüş
Dün sana söylemiştim Ayu postunu giy bayramda sıcak sıcak gezersin demiştim

doğru düşünüp düşünmediğin konusunda emin olamam şimdi...
Yorum
-
bende longlaıştım amma 575 kısa döndüler.
650 acısı çıktı
bence tephiye oynamak hata olur gibi.
tam fırsatını buldular her yer iyiyken verdiler vede bence iyi mal yıktılar devamı veya bir plan olmalı.
hisset in bu yorumu da güzelmiş
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum