KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

her gün burada toplanıyoruz.... masanın başında dört kişi poker oynuyoruz....( bu arada bu işle ugraşıyorsanız yarından itibaren mutlaka poker oynamayı herkes ögrensin...)bizim piyasa da genelde hergün sögüşlenicek bir adam bulunur ve oraya kilitlenilir....bu keriz secildikten sonra dünyanın sonu geldi deseler boş...o keriz soyulacak artık... dönüş yoktur....

Yorum

• fahrettin
      Katılımcı
      • 29 Nisan 2008
      • 171

X30 endeks 5 dk lık grafikte 9.8 ile 13.8 arasındaki şekil fincan olsa buna da kulp taksalar

Yorum

• thebaboli
        Sistemli Borsacı
        • 06 Temmuz 2012
        • 843

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        her gün burada toplanıyoruz.... masanın başında dört kişi poker oynuyoruz....( bu arada bu işle ugraşıyorsanız yarından itibaren mutlaka poker oynamayı herkes ögrensin...)bizim piyasa da genelde hergün sögüşlenicek bir adam bulunur ve oraya kilitlenilir....bu keriz secildikten sonra dünyanın sonu geldi deseler boş...o keriz soyulacak artık... dönüş yoktur....
        Bu keriz sanko mu abi?
        I'm gonna make him an offer he can't refuse!
        Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

bu işten para kazanmak istiyorsanız....sabah herkes masanın başına toplanıp kagıtlar dagıtıldıktan sonra, en gec ilk bir saat icinde, o dört kişinin icindeki soyulacak adamı tespit etmen lazım....eger tespit edemiyorsan flat olup cekilmelisin....

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

TEESSÜF EDERİM abi... çok kırıldım bu sefer

bu işten para kazanmak istiyorsanız....sabah herkes masanın başına toplanıp kagıtlar dagıtıldıktan sonra, en gec ilk bir saat icinde, o dört kişinin icindeki soyulacak adamı tespit etmen lazım....eger tespit edemiyorsan flat olup cekilmelisin....
            tam bende öyle yaptım... pusudayım emme

heran bi taraf yıkılabilirim...

zaman çok daraldı... 15 bilemedin en fazla 20 dakkası kaldı....

acilen yukarı hamleye geçmezse, aşağı risk çovalıyor diyecektim kiiiii

anında AKKIZ ı bi kademe kaldırdı.... o biraz soluk aldırır, zaman kazandırır

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bu keriz sanko mu abi?
              ben sonkoyu bilmem tanımam...isimin önemi yoktur.... isterse mehmet olsun... sabah herkesin eline baktım...kendi elime baktım...oturan adamların suratlarına bakıyorum ....gördügüm masanın kerizi şortcu ....

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

eksper abi ,profesyonel briç oyuncusuyum,poker de neymiş))herkezi kerizlemem lazım,,ne hikmetse bizi düdüklüyorlar
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• okut_val
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2009
                  • 1325

Haziran ayında cari açık 4.25 milyar dolar ile beklentinin altında gerçekleşti. Bunda sıcak para girişi etkili oldu. Hisse senetlerine 898 milyon dolar, tahvile 3.3 milyar dolar girdi
                  Habertürk den alıntı
                  '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    eksper abi ,profesyonel briç oyuncusuyum,poker de neymiş))herkezi kerizlemem lazım,,ne hikmetse bizi düdüklüyorlar
                    hah işte bam teline bastın.... eger bric oyuncusuysan kazanamasın....cünki bric inanılmaz varyeteli ve ayrıntı ister.....borsada fazla derinlere girenler yani ekonomistler neden kuruş kazanamaz....bilgisiz oldukları icinmi...onlarda bric oyuncusuda ondan....ha ha ha ????borsadaysan basit düşüneceksin....cok bırgalamayacaksın herşeyi...

Yorum

• okut_val
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2009
                      • 1325

Yukarı için hazırlık tamamlandı sanırım.. eksper abi senin iznnile 80.500 e hareketi başlatalım mı?
                      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        zaman çok daraldı... 15 bilemedin en fazla 20 dakkası kaldı....

acilen yukarı hamleye geçmezse,
                        tam zamanında...

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Yukarı için hazırlık tamamlandı sanırım.. eksper abi senin iznnile 80.500 e hareketi başlatalım mı?
                          evet dogrudur...ben saat 11 yazmıştım ama ...biraz gec de olsa başlatabilirsin...ibas yukarı....soymana izin verdim....

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

sakın daha iyi soymak icin bric ögreneyim demeyin....donunuzu dahi kaybedersiniz borsada.... ha ha ha.... sadece poker....şaka yazmıyorum...yarın herkes pokeri az cok ögrensin.....

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

xu100 65400 ü geçemiyor şimdilik.....test etti 2 kere olmadı
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

valla eksperim ben pokeri iyi bilirim kapali poker ...ogrencilikte gun gecmiyordiki oynamayalim ...kaybettigimde cok nadir olurdu , hatta kare kuruldugu zaman , derdim ki beni hic yormayin ben kenarda oturayim siz benim yemegimi icecegimi ismarlayin zati sonuc belli ....
                                ama gorunen su ki ben seni gorunce pokeri de hic bilmiyormusum ....
                                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information