her gün burada toplanıyoruz.... masanın başında dört kişi poker oynuyoruz....( bu arada bu işle ugraşıyorsanız yarından itibaren mutlaka poker oynamayı herkes ögrensin...)bizim piyasa da genelde hergün sögüşlenicek bir adam bulunur ve oraya kilitlenilir....bu keriz secildikten sonra dünyanın sonu geldi deseler boş...o keriz soyulacak artık... dönüş yoktur....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu keriz sanko mu abi?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher gün burada toplanıyoruz.... masanın başında dört kişi poker oynuyoruz....( bu arada bu işle ugraşıyorsanız yarından itibaren mutlaka poker oynamayı herkes ögrensin...)bizim piyasa da genelde hergün sögüşlenicek bir adam bulunur ve oraya kilitlenilir....bu keriz secildikten sonra dünyanın sonu geldi deseler boş...o keriz soyulacak artık... dönüş yoktur....I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bu işten para kazanmak istiyorsanız....sabah herkes masanın başına toplanıp kagıtlar dagıtıldıktan sonra, en gec ilk bir saat icinde, o dört kişinin icindeki soyulacak adamı tespit etmen lazım....eger tespit edemiyorsan flat olup cekilmelisin....
Yorum
-
TEESSÜF EDERİM abi... çok kırıldım bu sefereksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher gün burada toplanıyoruz.... masanın başında dört kişi poker oynuyoruz....( bu arada bu işle ugraşıyorsanız yarından itibaren mutlaka poker oynamayı herkes ögrensin...)bizim piyasa da genelde hergün sögüşlenicek bir adam bulunur ve oraya kilitlenilir....bu keriz secildikten sonra dünyanın sonu geldi deseler boş...o keriz soyulacak artık... dönüş yoktur....
tam bende öyle yaptım... pusudayım emmeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işten para kazanmak istiyorsanız....sabah herkes masanın başına toplanıp kagıtlar dagıtıldıktan sonra, en gec ilk bir saat icinde, o dört kişinin icindeki soyulacak adamı tespit etmen lazım....eger tespit edemiyorsan flat olup cekilmelisin....
heran bi taraf yıkılabilirim...
zaman çok daraldı... 15 bilemedin en fazla 20 dakkası kaldı....
acilen yukarı hamleye geçmezse, aşağı risk çovalıyor diyecektim kiiiii
anında AKKIZ ı bi kademe kaldırdı.... o biraz soluk aldırır, zaman kazandırır
Yorum
-
ben sonkoyu bilmem tanımam...isimin önemi yoktur.... isterse mehmet olsun... sabah herkesin eline baktım...kendi elime baktım...oturan adamların suratlarına bakıyorum ....gördügüm masanın kerizi şortcu ....thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu keriz sanko mu abi?
Yorum
-
Haziran ayında cari açık 4.25 milyar dolar ile beklentinin altında gerçekleşti. Bunda sıcak para girişi etkili oldu. Hisse senetlerine 898 milyon dolar, tahvile 3.3 milyar dolar girdi
Habertürk den alıntı'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hah işte bam teline bastın.... eger bric oyuncusuysan kazanamasın....cünki bric inanılmaz varyeteli ve ayrıntı ister.....borsada fazla derinlere girenler yani ekonomistler neden kuruş kazanamaz....bilgisiz oldukları icinmi...onlarda bric oyuncusuda ondan....ha ha ha ????borsadaysan basit düşüneceksin....cok bırgalamayacaksın herşeyi...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi ,profesyonel briç oyuncusuyum,poker de neymiş
))herkezi kerizlemem lazım,,ne hikmetse bizi düdüklüyorlar
Yorum
-
tam zamanında...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaman çok daraldı... 15 bilemedin en fazla 20 dakkası kaldı....
acilen yukarı hamleye geçmezse,
Yorum
-
evet dogrudur...ben saat 11 yazmıştım ama ...biraz gec de olsa başlatabilirsin...ibas yukarı....soymana izin verdim....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarı için hazırlık tamamlandı sanırım.. eksper abi senin iznnile 80.500 e hareketi başlatalım mı?
Yorum
-
valla eksperim ben pokeri iyi bilirim kapali poker ...ogrencilikte gun gecmiyordiki oynamayalim ...kaybettigimde cok nadir olurdu , hatta kare kuruldugu zaman , derdim ki beni hic yormayin ben kenarda oturayim siz benim yemegimi icecegimi ismarlayin zati sonuc belli ....
ama gorunen su ki ben seni gorunce pokeri de hic bilmiyormusum ....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum