Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
sevgili eksper emin olmamı sağladığın için teşekkür ederim.yoksa uzunları erkenden verecektim.iki kıytırık ho olmasa vede senden teyit almasam kar çok kötü olacaktı.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
hahahahah.... hiç boşuna uğraşma abi... yakaladım bu keriş
pegam nedecen ekperin işlerini sonuca bak yeter.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Pastada da bi numara yok..
sadece sanko kaşınıyor 4384 kısa yapmış, akbank 3624 kısa yapmış
Credit 2970 uzun, yapıkredi 2474 uzun yapmış... Merill inceden uzamış 1025 adet
Göze çarpan ekstra bi durum yok
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
78500 um gelmedi tabi, cikistan sonra teb in ankara yatirim muduresi beni ariyor ya sertac bey diyor maliniz gelmedide , bu arada biz short acarken tuttunuz long emri verdiniz sastik hayirdir nerden bildiniz diyor bende eksperim sag ossun dedim anlamadi kadin ,dedim daha sonra konusalim telefonum net cekmiyor ....
şu sanko ne ayaktır anlamasamda bu kadar rahat davrandığına göre vardır bi bildiği.
78500 um gelmedi tabi, cikistan sonra teb in ankara yatirim muduresi beni ariyor ya sertac bey diyor maliniz gelmedide , bu arada biz short acarken tuttunuz long emri verdiniz sastik hayirdir nerden bildiniz diyor bende eksperim sag ossun dedim anlamadi kadin ,dedim daha sonra konusalim telefonum net cekmiyor ....
Akıllara durgunluk veren yaralama!
"İki arkadaş keklik avlamaya çıktı. O sırada birinin telefonunda keklik melodisi çaldı..."
Büyükbelen Karaçam mevkisine keklik avına giden Mustafa Uyar (47) ve Emrah Gök (35), ormanlık alanda birbirlerinden ayrılarak av aramaya başladı. Bu sırada Mustafa Uyar, cep telefonunda kayıtlı keklik sesini kullanarak, keklik yakalamak istedi.
Ormanlık alandan gelen keklik sesini gerçek sanarak tüfeğini ateşleyen Emrah Gök, arkadaşı Mustafa Uyar'ın yaralanmasına neden oldu.
Baş ve vücut kesimine isabet eden saçmalarla yaralanan Uyar, Büyükbelen Belediyesi'ne ait ambulansla Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.....
milliyet..
aman dikkat keklik avına çıkarken melodiyi değiştirin...
bu arada ben vobcu değilim ama eksper hocama bir kere daha tebrik ve teşekkürlerimi sunmak isterim..k26k7
[/B]100 kontratcık
ha sen bunlara söööme, bana sööööö okut
emme yazdım bi kenara...
seni bulacaam olum.. [/QUOTE]
Bulman cok zor degil abi gel misafirim ol basimin ustunde yerin var.. Normalde izmirde yasiyorum ama 1 aydir kusadasindayim. Gel misafirim ol tatilde olmus olur... Gelde kusadasinin altini ustune getirelim ogrendim heryeri burda )) Pega ayrica senin pasta yorumlarina hayranim, senin ustune tanimam ahaha
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum