daha cok para var longda acık ve net....long devam....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
etti abi... hemde ne biçim etti (kendimden biliyorum )eksper Nickli Üyeden Alıntıhinci bu arkadaş zopayı hak ettimi ?etmedimi?...size soruyorum....
baksanıza zabaa kadar uyku tutmadıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpasta şortçular için iyi görünmüyor
umarım yarın yani CUM'A geçen haftanın aynısı olmaz...
zabahta göt korkusuna 250 pivan zararına kapattık şortları... köpürtegalır diyePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın bol kazançlar dostlar
eksper abi hoşgeldin
dün kü 78475 şortlar, akşam yazdığım ihtimal gereği 78725 ten flatlendi
bugün açılış rakamı 78775 üzerinde şortlar dikkat....
baboli nerelerde ne ettiyki... gözükmedi böyünthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeme be pega geçe cumayı hatırlatma bana. Geçen perşembe de kısaydım bugünde. Benzerlik çok fazla.
Tek gözümdeki morluk hala duruyor. Diğer gözümde morarmasın zaten zar zor gördüğüm önümü hiç göremem.
Bu arada eksper hocam kar al yaptınız mı yada trade ediyor musunuz? Yoksa pozda oturdum ekrana bile bakmıyorum mu diyorsunuz?
Yorum
-
Valla eksper hocam ilk defa şahit oldum eserinize,tek kelimeyle

Allah razı olsun,iyi akşamlar,iyi tatiller.
Yorum
-
bu fiyatları nerden buldun murat... bize niye haber virmedinmuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir de 71.2 den longum.. 71.4den bir daha furdum.. 71.6dan aldım.. bunun da maliyeti 71kya indi.. ,
biz 78 k lardan alıp duruyozya azına kesiyim... ayıp deel mi yaw ?
Yorum
-
zabah 79,4 diğer vade şort didiydin abi... kafam karıştıeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada bu vadeye taşıdım longları tekrar.....maliyet aynı bu vadeye göre 78600.....
orda şort, burda lonk mu ?
Yorum
-
Yok abi onlar yayılma poz du eksper abinin... 8 ay shortlar kapanmadan açılmıştı long du yaniPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzabah 79,4 diğer vade şort didiydin abi... kafam karıştı
orda şort, burda lonk mu ?'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
lem allah tependen baksın....bu vade şorttum zaten ....sabah bu vade 78600 e düşünce diger vade spread yaptım yani long aldım.... şort ücün tehlike vardı cünki.... tam emin olunca bu vade şortları 78600 den kapadım ve diger vade long kaldım....akşama dogruda buraya taşıdım longları...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzabah 79,4 diğer vade şort didiydin abi... kafam karıştı
orda şort, burda lonk mu ?
Yorum
-
abi ben türkçeyi zornan konuşuyorum.... gavurca yazıyonuz ben ne anlayımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem allah tependen baksın....bu vade şorttum zaten ....sabah bu vade 78600 e düşünce diger vade spread yaptım yani long aldım.... şort ücün tehlike vardı cünki.... tam emin olunca bu vade şortları 78600 den kapadım ve diger vade long kaldım....akşama dogruda buraya taşıdım longları...
ayrıca zabah didiğinde baktım abi
79400 den geçen işlem sayısını biliyom
o 8 de kaçın abi ?
Yorum
-
Günler önceydi. O zamanlar değerli bir abim eksper abiyi önerdi. Takip et onu dedi. Bende 75 den kısa açmışım 74 olmuş. Hala düşüş bekliyorum. Eksper abi çıkacak dedi. Bende dedim ki çıksa ne kadar çıkacak. Maliyetimi geçecek. Nereye gidicez.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
baboli nerelerde ne ettiyki... gözükmedi böyün
Düşüşe daha yeni başladık. Sonra piyasa önce yavaş zaman geçtikçe hızlanarak çıktı ve ben gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi baktım. Dona kaldım. Sonra ufak tefek sorunlarla eksper abi yazmayacağını yazınca 5 bin puan terste kalmakta daha koydu. Çünkü kaybettiğim puanları kazanabileceğim değerli bir üstadı kaybediyordum. 
Sonra bir ışık gördüm
Hoşgeldin abi dedim kendi kendime k13
Açtığı kısaları kapatıp uzuna döndüğünü yazdı. Bende geceden kısayım. Dedim ki kendi kendime tarih tekerrürden mi ibaret. Sonra o günkü yazı tarzı ile yazmaya başladı. Tabi beni de ateş basmaya başladı. Ulen oruçluyum birde kurudum kaldım. O günde oruçluydum. Herşey aynı. Dedim bu kez kaçırmam. Bu kez her türlü doğru yoldayım. Dünden kalan kısaları 78300 den revers girdim. Ve yaklaşık ortalama 79300 den verdim.
Eksper abi sana yürekten teşekkür ederim. k4 Lütfen bir daha yazmıcam yazma. Ne yazarsan yaz. Yazmıcam yazma.
Bu arada hesap numaranıda yolla istersen
Ha uzunları kapadım pişman mıyım? Evet. Ama ben eksper abinin trade tarzını bilmiyordum. Uzunsa hep uzun gidecekmişiz. Şurda sat geri al tepkiye oyna felan fişman yokmuş.
Neyse zamanla bunları da öğreneceğiz.
Anlayacağın Sv. Pega bugün her mesajın altındaydım.
.Teşekkürlerimle felan yani ;)
Ve sonunda 2 haftadır işkence son buldu.
Tüm emeği geçenlere teşekkürler
Eline emeğine yüreğine sağlık ekper abi. Bu işi bizde bir gün öğrenebilirmiyiz dersin? Yada bu işi bizi öğretebilirmisin desem ne dersin? Beni takip et yeter mi dersin?
Çok uzattım biliyorum ama ne yapayım içimden ne geldiyse yazdım.
Hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
boşuna yakalamaya calışma....uyanık köftehor...senin gibi tilkiler ücün ayrı numerolarım var....ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ben türkçeyi zornan konuşuyorum.... gavurca yazıyonuz ben ne anlayım
o 8 de kaçın abi ?
Yorum
-
Pega abi işin gücün pusthlukta walla...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ben türkçeyi zornan konuşuyorum.... gavurca yazıyonuz ben ne anlayım
o 8 de kaçın abi ?
ayıp ayıp sayma kontratları
ayrıca 8 degilde ordan gecen ben farklı saydım dermişim ahahaha
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Herkese iyi akşamlar, oruçlu arkadaşlara hayırlı iftarlar....
Long maliyetime yeni geldim.. eksper abi long a döndügünde yasladım sırtımı izledim sadece... dün 82.000 e gidebilecegini yazmıştım ama eksper abi farkı işte, bugün kapanışı bekliyecektim ama sabah stres sıkıntıdan kol kesebilirdimde
Eksper abi ellerine emegine sağlık tekrar...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum