KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

geniş bantlı ho kullanılması ana tirend kırılmalarını daha net görmemize yarar.tekrar hayırlı geceler.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

yukardaki verdiğim örnekler güncel olmasından dolayı yarınıda yaklaşık kapsamaktadır.tabiiki zaman ilerledikce bunlarda azda olsa değer sapmaları yapacaktır.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

endeks saatlikte halen eğimde net değişim yapamadığı için depmemiz doğaldır.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

porim nasılsın özledim seni be yahu.

Yorum

• thebaboli
            Sistemli Borsacı
            • 06 Temmuz 2012
            • 843

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu açıklamanıza ayne katılıyorum sevgili eksper.mesela ben bugün 75 bin altına hafif bir salınım yapar öle zıplatır diye düşünürken ağam bayır yukarı bastı gitti bende ardından baka kaldım.halbuki 3 gündür buranın en azından ikili zirve yapıp döneceğini bariz görmekteydim.ve bilgiye ulaşmak için herkes uyurken bende birçok sentez ve çalışmalar yapıyorum.yane ağamın tatlı parasına ulaşmak o kadar kolay değil.çok emek ve zaman gerektirmekte.bazen aileni çocuklarını dahi unutmak zorunda kalabiliyorsun.herkes normal hayatını yaşarken sen halen masada çalışıyorsun şu saatte olduğu gibi.bugün olduğu gibi hata yaptığında nedenlerini araştırıyorsun.yane borsa basit birkaç çizgi değil milyonlarca aklın orta noktasıdır.bunu anlamak ve çözmek ise belli bilgi birikimi gerektirir.hayırlı geceler.
            Sn. Taka elbette herkesin kendine has kullandığı özel göstergeler çeşitli sistemler vardır ve bunlar çok ama çok yoğun emekle oluşturulmuştur. Bu yoğun emeğe sonsuz saygı duyarım.
            Bizlerin sıkıntısı zamandan çok neye bakıp ne görmemiz gördüklerimiz karşısında ne yapmamız gerektiğini anlamaktır. Bu bedavadan sistem sahibi olmak için değil bir sistem oluşturabilmek içindir. Takdir edersiniz ki böyle bir sistemi oluşturmak için tecrübe lazım. Tecrübe ise genelde portföy sıfırlayarak oluyor ve genelde çok acı oluyor. Bu acı tecrübeyi asgari düzeye indirerek çeşitli sistem denemeleri yapıp idealimizi bulmak amacımız.
            Sizin gibi tecrübeli abilerimizden bizlere yol göstermesi bizleri çok mutlu eder.
            Sn. Eksper in dediğine de katılıyorum aleni bir şekilde elbette tüm sırlar paylaşılmamalı. Ama bazı işaretler verilse iyi olabilir.
            Yoksa ömrümüz sizlerden balık alarak geçecek. Az birazda balık tutmayı öğrensek sizcede iyi olmaz mı?;)
            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

200 günlük AO.larda son durum.

200 gün TL bazlı ağırlıklı ortalamalar.
              http://shar.es/tPLfm tüm hisseler

200 gün $ bazlı ağırlıklı ortalamalar.
              http://shar.es/tPL5n tüm hisseler
              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• ihsan72
                Katılımcı
                • 13 Şubat 2012
                • 101

obo tehlikesi hala çok yakın duruyor ...!

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
                Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.

Yorum

• ihsan72
                  Katılımcı
                  • 13 Şubat 2012
                  • 101

bu da dünya endeksi

eksper abi gel bir daha düşün bunlar obo mu yapar , tobo mu yapar. senin görüşün terazinin dengesini belirleyecek...!
                  Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.

Yorum

• ihsan72
                    Katılımcı
                    • 13 Şubat 2012
                    • 101

Yorum

• ihsan72
                      Katılımcı
                      • 13 Şubat 2012
                      • 101

[IMG][/IMG]

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

Taka ustam ben geniş bantlı ho fikrine katılmakla beraber küçük bantlı ho'larıda tavsiye ederim ozellikle deneme yapmak için 12 ve 26 gunluk WW olacak şekilde endeksler dahil gunluk seanslık haftalık bakılabilir garan günlükleri bu ho'lara göre hala trendde seanslıklar dahil eğer pala düşecekse ki ben açılış tan sonra düşüş bekliyorum bu gün garan da üst bandın desteği olan 6.90.92 destek olmalı dün en yuksekten kapamasını düşmek adına yaptığını düşünüyorum ve 2li tepe formasyonu çalışacaksa misal garan bu hafta yaşanan düşüş sonrası tekrardan 7.16 denenirde geçilemezse formasyon çalışmiş olur fikrindeyim daha once 2 defa denenen 7.16 /6.90 denemelerinin 2li tepe maksatlı değil yanıltma maksatlı yapıldığı fikrindeyim herkeze kolay gelsin
                        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Cobalt
                          Katılımcı
                          • 25 Kasım 2011
                          • 149

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bugün 24 temmuz.
                          24-25-26 temmuz, üç gün, yer çekiminin esiriyiz.
                          perşembe günü dip günü.
                          cumadan itibaren, 7 ağustos gününe kadar yükseliş var.
                          8 ağustos günü bir ay tatile çıkmak lazım. piyasa tatile çıkacak. o bir ay, endeksten can sıkıntısından başka bir şey beklemem. hareketsiz, yaprak kımıldamayan, ölü bir dönem bekliyorum.
                          eylül ortasından itibaren, piyasaya gelinebilir.

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

Birde ricam olacak ustalarımızdan mümkünse elimizde çesitli fiyat pivotları var ama zaman pivotlayıcımız yok var olanlar ikramda bulunup buraya formül verebilirseler çok memnun oluruz herkeze teşekkür ediyorum
                            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• paradigma
                              Tecrübeli
                              • 19 Haziran 2009
                              • 1088

mgatsby Nickli Üyeden Alıntı
                              Exper abi burda tarih yazıyorsun . En profesyonelinden daha profesyonelsin. Para verip alamiycagimiz trade önerilerini sen bize ucretsiz veriyorsun.ben de kazanıyorum.keske seni daha onceleri dinleseydim şimdiye zengin olmustum. Karşılıksız paylaşımların için sonsuz tesekkurler. Allah senden razı olsun...
                              eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Onur ve gurur duydum.... rabbim hepimizden razı olsun ....iyi günlerde harcayın....
                              eksperim ; guzel insan ..........
                              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                pega.....gün sonu 76000 nasıl sence.....
                                eksperım sana, sen ınsan degılsın demek ıstıyorum ;)

bırde herkese gunaydınlar ......
                                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information