Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
benim gördüğüm.. 76000-76600 kadar bir tepki ve geri çekilme çift dip benzeri düşüş.. sonra karar verecek..
yukarda 76k dan sonra 78-80k olsa bile 15-20k lık düşüş projeksiyonu devam eder.. 80bin üzerinde filim değişir... ikinci kuzu kapama vakası yaşanır..
sadece sohbet amaçlıdır..
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Ekxperim peki kc gibi ilave yapmayi dunuyorsun ,75000 in altindami yoksa yukarida belirledigin bir drencin kirilmsiylami birbucuk saat sonra yine ucaga biniyorum kacirmayayim ,o bakimdan
Ekxperim peki kc gibi ilave yapmayi dunuyorsun ,75000 in altindami yoksa yukarida belirledigin bir drencin kirilmsiylami birbucuk saat sonra yine ucaga biniyorum kacirmayayim ,o bakimdan
Düşseydi ilave vuruşlar yapacaktım...fırsat vermedi......eldekilerle devam....silkeleme gibi bir numero cekerse agırlaşacağım.....
Yorum