imdi 76 600 de....ve zurnanın zırt dedigi yere geldik....hadi bassında göreyim.... basın helal olsun...ha ha ha
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kara bulutlar toplanıyor gibi piyasalar üzerinde..Bir düzeltme söz konusu olabilir..Bizim gibi füzeleyen bir piyasada ise bu daha fazla hissedilebilir diye naciz ane düşünüyorum..
Herkesde bu düşüşleri yemezzzlerr algısı oluşmuş gibi..
sabahtan sağlam başladı ..dow günlerdir düşüyor..çok zayıf..
ve daha ortada yukarı götürecek bir haber beklenti toplantı falan hiç birşey kalmadı ağustos FED e kadar..
Piyasalar çok sahipsiz..
Bizdeki tek motor freni düşen petrol ve buna bağlı cari açık enflasyon beklentisi..
Tabi yakıt da not artışı..
Yakıt biter fren de balata sıyırırsa 57000 lere gidebiliriz yeniden..
Yorum
-
dow yüksek ihtimalle teknik maksatlı artı açması gerekir.bakalım nedecek paranın gücü.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eksperim en son bunu dediginde 64050 den son longunu vurmustun ..ve 63950 ye kadar yanilmiyorsam geldi ve ordan iste taaa buralari gorduk ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryetiş ya resul allah....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
76550 uzadık bakalım hayırlısı deptiği yere kadar tutacam bu tireyt maksatlıdır.hedef ağamda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
depmeli ....asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepemiyo buyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
tankliyoruz ya daha ne yapalim ahahahah...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKara bulutlar toplanıyor gibi ....
Piyasalar çok sahipsiz.....
Yorum
-
asıl beklediğim kırılma bu değil,depmenin arkasından olacak seviyedir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum