5 mn yatay bantta içeri doğru daralmakta bugün sert dalgalanma yada kırılma gelemeli teknik yapıya göre.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
aynen devam..ya batak ya çıkak..gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFull short..dİbİne kadar..
Hoyda bre pehlevannnnn...
Yorum
-
er meydanı bu ya ölürüm ya öldürüm....chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam cesaretine hayranım, yağmur gibi geliyor satışlar, lotlar da kabarık.
Yorum
-
76700 yatay bant alt desteği tutmazsa selavat demektir uzun için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
77350 kırılan desteğin direnci olmuştur oraya kadar depmesi normal olacaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kırılan üçgenin alt çizgisini takipleyin her 5 mn barda yukarı revize olacaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum