okut_val Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kuzuyu mu uyandırdık yoksaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
umarım bu mesajlarımdan ötürü,
yanlış yönlendirdiğim, ters poza girmeye sebep olduğum ve özellikle zarar etmesine sebep olduğum kimse yoktur... dostlarım aranızda
inanın çok üzülürüm
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKISA YOK... KISA YOK...
70625 üstünde kalırda (1 saat önce 69750 den 70500 e atladığı gibi ) 71300 lere doğru atlarsa
görürsünüz kısayı
70625 altında 70350 hatta 70200 e gitme ihtimalimiz olsa da... bunu KISA poz ile değil
LONG-FLAT-LONG-FLAT... olarak değerlendirmek daha mantıklıbunu söylememize rağmen...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70200 dedik... 70075 çalıştı en düşük
bakalım LONG-FLAT taktiğimiz çalışacak mı ?

poz FLAT şuan... 325 altında FLAT
bunu yazmamız bariz HATA idi, affoluna...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde sanal olarak 70200 den LONG açalım bari...
2. seans başındaki yukarı hamlenin yanar, döner ışıklarına kandık... ama
görünen o ki tek kanan biz değiliz... pastaya bakar isek
DOW da düşüşün bu boyutlara varacağını, kimse aklından geçirmemiş gibi duruyor
kuzu abi hariç tabiki, belkide o çöktü dowa...
kısa vade de en azından bugün dowun 12875 altında kalacağını düşünmüyorum... üstüne geçip toparlaması olası
Yorum
-
Böyük GÖÇüş ün ayak sesleri olmasıneksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong devam.... Hazirlik aŞamasi bunlar....
Yorum
-
kuzu'nun 67 bin hedefi tutacak. Ending diyagonal, son atak.. Uç aşağı, beş yukarı, koyun pazarlığı.. 67 bin.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Belki daha da aşşaa salacak... Yapraklıda haftalıkda bolinger alt bandını yoklamadan yukarı çıkış beklemiyorum aslında... Bu da daha aşşaaa var demek oluyor...JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu'nun 67 bin hedefi tutacak. Ending diyagonal, son atak.. Uç aşağı, beş yukarı, koyun pazarlığı.. 67 bin.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Ben guzumun lafindan cikmam aslinda ve kar ederim. Ara sira ama kacamak yapayim dersen yiyorum sopayi kafama. Cuma dinlemedim ve bugün %5 eksi ile pacami zor kurtardim. Guzum seni bir daha dinlemezsem...
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
10 kadar mesaj yazdım bugün
hiç olmazsa burası tuttu...:081: yekten çuvallayacaktım yoksa
bizde yarın yine TESTERE ye devam heralda...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpastaya bakar isek
DOW da düşüşün bu boyutlara varacağını, kimse aklından geçirmemiş gibi duruyor
kuzu abi hariç tabiki, belkide o çöktü dowa...
kısa vade de en azından bugün dowun 12875 altında kalacağını düşünmüyorum... üstüne geçip toparlaması olası
Yorum

Yorum