6000 yeni APS var yine
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper....tutuyor....
niye tutuyor....shortlara buraya kadar diyip kapattiriyor....nitekim bende kapadim...gerki benimki kar kilitleme....
artik 71 000 nin ustu yok....tepki olursa oraya kadar....orada yeniden furacagim...ciktiklarimla onun ucun ciktim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu forumda futbol yasakmıydı
Yasak olmasaydı sadrinin eline bi tane daha kupa sapınıdfa ne güzelde verdik diyecektim ama artık diyemiyom. onun yerine frener in tavan zorlamalarına gsrayın tabana kuvvet çalışmalarına bakıyorum
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper....tutuyor....
niye tutuyor....shortlara buraya kadar diyip kapattiriyor....nitekim bende kapadim...gerki benimki kar kilitleme....
artik 71 000 nin ustu yok....tepki olursa oraya kadar....orada yeniden furacagim...ciktiklarimla onun ucun ciktim....
kaldirac nedeniyle tutuyor spotu....onlari satisa zorlamiyor....sipiralin effect ten korkuyor....
buralar kirildimi....o effect gunnuk yuzde 4 civari dusus getirir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kar görünce dayanamıyom.. kapadım şörtleri. ufakdan da lönk açtım..küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzunun ücretsiz olarak sunduğu bu hizmetin kiymetini bilelim...
kuzu teşekkürler...
benim hisaplarım ve hedefim 65bi üzerine kurulu. bugün biraz daha inceleme yaptım ve hedef 63000 olarak görünmeye başladı...
esas hedef ise bunakda 2.50 görülmesi ki oda kuzu nun 22bin -dolar endeksi ile örtüşüyor..
birinci düşüş dalgasındaki kertik değerler 70bin, 63000 ve 56666...
eyi tatiller cümlenize...
not: ayak oyunlarına kanmayın stratejiniz neyse ondan şaşmayın...
hedefim 70bine tapki koyarsa anında reverse olmak..
benim sistemler sat da ve ilk hedef 63000 gerisi yalan..
kuzuma ve cümle dostlara selam..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Yonca da 6 nın altını görmeden almam...;)muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragalar,
ben de zor tutuyorum kendimi almamak üçün.. (spotta). Bugün her an kontrol edemiyorum.. Aklım kitlendi bu fiyatlardan sonra..
demek ki almamam gerekiyor..
Yorum
-
sarkonun durumu pariteyi fazla etkilememiş gib sanki yada öyle gösteriyor pala ağam.yarın gül bahçeleri açarsa şaşırmıyacağım.beklenti gerçekleşti herkes yoluna havasına sokabilirler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yine dayanamadım...küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarı görünce dayanamıyom.. kapadım şörtleri. ufakdan da lönk açtım..
hedefim 70bine tepki koyarsa anında reverse olmak..
benim sistemler sat da ve ilk hedef 63000 gerisi yalan..
kuzuma ve cümle dostlara selam..
69600 falart
hedef 70250-70500 olabülü..
bekleyecem biraz daha yukarı tepsinde şörtleri yerine koyacam..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
exper hocam bişi sorucam,
senin aktif olduğun bir işin varmı yoksa,
skenderin,
hep böyle kolunu, bacağını, kanadını koparıp mangalmı yapıyorsun?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Benzin ve mazota bu geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim yapıldı.
indirim benzinde litrede 13 kuruş, motorinde litrede 14 kuruş olarak açıklandı.
Bu indirimle birlikte İstanbul'da şu anda 4.48 TL'den satılan benzinin litresi 4,35 TL'ye, motorinin 3,92 TL olan fiyatı 3,78 TL'ye indi.
Yorum
-
höööö...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErdogan:butun mesele musademe-i efkardan barika-i hakikat dogar
nece yazdın dostum...
az çok, anadili TÜRKÇE'yi bilen birisi olarak hiçbişey anlamadım
hangi ülkenin başbakanının lafını alıntıladın ?
yanlış geldin sen, arabistan keyborsa sı başka tarafta, bura bizimkisi
Yorum
Yorum