mert_77 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
acemice yaptığım bu çalışmaya göre uv düzeltme bitmiş gibi,bu destek kırılmadığı sürece hedef yukarıdır.kırılırsada 66 bin civarını boylarız.uv hedefler ise çalışma üzerinde gösterilmeye çalışılmıştır.güzel bir pazar geçirmeniz dileklerimle.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum
-
altin furus topigini mutlaka okuyun....onemli seyler yazdik baboyla....fikir cimnastigi yaparsiniz....iYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
François Hollande is the new French president, follow updates here:
Yorum
-
Kuzu'yu tebrik ederim..
Gerçekten mükemmel bir öngörüyle hareket etti..bence bu son hareketi en güzeliydi..
Herşey aynı anda çöktü..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
bu düşüş nasıl olacak anlamıyorum
diğer bütün köy shortçu, hem de azgın shortçu... 35'ler telaffız ediliyor... bütün longçular altını ıslatmış...
kısa borsacılık deneyiminde... böyle durumda ben piyasanın sentimentle beraber uzun süre hareket ettiğini görmedim...
bir ara herşeyin sentiment olduğunu sanıyordum, kuzu'nun şu postunu da yorumlarken neden öyle demiş ki, herşey sentiment işte diyordum
her zaman sentiment olmadığını 2 defa gördüm... 2bin puanlık max. ama kocaman düşüşlerin olduğunu ve sentimente uygun olduğunu görmedim daha...BORSA SPEKULASYONU...kismen teknik ve temel analize...sentimente...kumara....istatistiki bilgiye...panik ve tuzaklara baglidir....bunnarin tumunu birarada kullanirsan basari sansin artar...en azindan kaybetmexsin...
neyse göreceğiz, kuzu bu boru değil... bu kitap dediği THE AGE OF DEFLATED DECADE... yazıyor mu, yazdı mı, yoksa bir metafor mu anlamadım...
altın vuruş topiğinde yazmış olduğu hedef rakamları reverse engineering yaparak yorumlamaya çalışayım diyorum... belki o zaman kafasında ne olduğunu anlamaya çalışırım
YARIN....fransada holland secilirse....
skender yikar ortaligi....yuzde 15 vergi cakarim skendere dedi...onu secildigi gun...hizaya sokacaktir....
nasil....capital flight la....
bizim biyikli bi euro getirdi....2.4 tl aldi....borsayi fisekledi....euro 1.25 e dusunce ne olur....2 tl verip 1 euro alir....kar gicir....tl degerlenecek....icdinamikler.....yandinki ne yandin....sesli düşünüyorum,altin COKECEK....petrol COKECEK....
1. euro çökerse...
a. ithalat patlaması yaşanır bu ülkede... ihracat ayvayı yer(ihracatımızın büyük çöoğunluğu avrupa ülkelerine)...
bu aslında çağlayan ve bağış'ın şimdiye kadar sürdürmeye çalıştığı yeni politikanın(ihracat) iflası demek
ithalat patlaması demek: bol vergi geliri ve feci cari açık demek.... bu da altın vuruş için hazırlık mı demek?
b. evropa'da finans sektörü ayvayı yer(kuzu hep, evropa bankaları için parite'nin 1.25 altına uzun vadeli inmesi.. pek çok avrupalı bankanın iflası olur demişti.. bunların para bulması lazım...)... ama avrupa'da ekonomi canlanır mı?.. çinle mücadele edebilir duruma gelir mi?
c. emerginglere para gömdüyse... iyi kar eder euro zone çöktüğünde... emergingler soyulmuş olur... ve evropa bi şekilde yaralarını sarar?
2. petrol'ün çökmesini algılayamadım... teknolojik nedenlerden dolayı olabilir... veya çin'in veya dünya ekonomisinin durgunluğundan???
3. altın zaten, minibüsüne alan.... kim alıyor, nasıl alıyor... anlamıyorum
toparlayamıyorum, biraz daha sesli düşüneyim...
hollande ile bir el-ense çekmesi gerekir skender'in... buralarda furkaç'a odaklanmaya çalışıcam...
eksper hocamın ne düşündüğünü merak ediyorum"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
hiç vakit kaybederler mi......?
S&P, 6 TÜRK FİNANSAL KURULUŞUNU GÖRÜNÜMLERİNİ 'DURAĞAN'A İNDİRDİ
07.05.2012 - 06:56
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin kredi
notu görünümünü 'pozitif'ten 'durağan'a indirmesinin ardından
not vermekte olduğu 6 Türk finansal kuruluşunun uzun vadeli kredi
notlarının görünümlerini 'pozitif'ten 'durağan'a çekti.
S&P'nin kararından Garanti Bankası, Garanti Finansal Kiralama,
HSBC Bank, İş Bankası, Vakıfbank ve YKB etkilendi.
S&P bu kuruluşların yerel ve yabancı para cinsinden
kredi notlarını ise teyit etti.
S&P, kredibilitenin Türk bankalarının kredi notları açısından da
gelecekte ana yön verici olmaya devam edeceğini ifade etti.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
Yorum
-
müthiş cesaret doğrusu....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster69200 long ...İkİncİ vuruŞŞŞ....paranin kokusunu burnumu sizlatiyor yİne....
Yorum
-
Ben bir deliyim...herkes satar ben alırım...herkes alır ben satarım....yetiş ya resul ALLAH....akçaağaç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermüthiş cesaret doğrusu....
Yorum

orası konusunda tam emin değilim..
Yorum