Algılarım full yukarı. bir anda 1500 puan alacaklar vobu. öyle hislere sahibim.ky olarak. vob 70850 şu anda.
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
palayla hep kuzumu cenk edecek 2 kılıç alın elinize k27egim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum nerelerdesin palayla başbaşa bıraktın kuzucuklarını....
Yeni asker olan Cemal e komutanı sormuş:
-Savaşta siperdesin,sağ taraftan düşman askeri geldiğini görsen ne yaparsın?
Cemal heyecanla cevap verir:
-Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım.Komutan tekrar sormuş.
-Peki, karşıdan geliyorsa?
-Karşıya ateş açarım, komutanım.
-Arkadan geliyorsa?
Cemal dayanamamış:
-Komutanım, bu ordunun tek askeri ben miyim da?[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
kılıcımız var saten kuzunun sitede olması manevi destek...;)ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpalayla hep kuzumu cenk edecek 2 kılıç alın elinize k27
Yeni asker olan Cemal e komutanı sormuş:
-Savaşta siperdesin,sağ taraftan düşman askeri geldiğini görsen ne yaparsın?
Cemal heyecanla cevap verir:
-Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım.Komutan tekrar sormuş.
-Peki, karşıdan geliyorsa?
-Karşıya ateş açarım, komutanım.
-Arkadan geliyorsa?
Cemal dayanamamış:
-Komutanım, bu ordunun tek askeri ben miyim da?
Yorum
-
ayhan abi... bakma sen bizim böyle konuştuğumuza...
kağıt üstünde hangi senaryolarda neler yapılacağı hazır.. cenk etmek hepimizin kanında var. furuşmayı severuz... kararı ana bırakmak türkün furuşkan evladına yakışmaz..
yazmayacaktım ama. yazayım.. dayanamadım.. 70.8 furdum..
Yorum
-
milletin alayı shortta spotta tahtalar in cin top atıyor.. soycak adam bulamadığı için şu anda aşağı salamıyor.. dax sensex russıa musya her şey hikaye.. piyasamız 3 5 yahudinin oyuncağı olmuş..
dipte kağıt alıp üstüne yatmadıktan sonra vobta mobta para kazanan varsa önünde şapka çıkarıyorum..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
200 günlük hareketli ortalama 58800 lerde olması lazım.. bakalım ne yapcak.. 2010 dan beri kaç tane can verdi.. 9 canından kaç tane kaldı pala...
ömrüm seni beklemekle geçiyor geçsin.. mühim değil pala herkesten kaçabilirsin ama en dipte seni bekledim devamlı da beklicem..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
ne dedim bu topikte....
biiirrrrr....not artirimi bekliyenler yaniliyor...not duser dedim...makro bilgiler verdim....destekleyen....
ikiiiiiiiiiii.....QE 3 BEKLEYENLER YNILIYOR DEDIM....bu verilerle....onlarda ayvayi yedi.....
elde ne kaldi....benimle dalga gecen golden crosscularla....altin furuscular....
onlarda....gunnerdir....koyun cobanlarinin....koyunlar ucun bosteledigi su turkuyu cigiriyorlr....
dam basinda dam beni....
gene aldi GAM beni....
gam ucun mu dogurdun....
garip anam sen beni....
ben bunu babonun yanik sesinden dinledigim zaman cok aglamisimdir...elede agdali soyluyorki namissiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cort devam... hedef 65bin.. yerse..Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlgılarım full yukarı. bir anda 1500 puan alacaklar vobu. öyle hislere sahibim.ky olarak. vob 70850 şu anda.
spot 70555 kapandı.. niye milleti longa kitlemek için
kitlenin lenyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
ben sadece karşı fikir de var unutulmasın diye yazdım...k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu topikte üç kişiyi dinlerim arkadaş
1. kuzu
2. eksper
3. Cobalt
saygılar
ps: çok ciddiyim
ben bir kişiyi dinlerim
o da ben..
küçük kuzu...
çekdim mi hıştoyu saplamadan bırakmam..
eyi yayiller eyi kazançlar..
1/2 şörteeeeyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum