Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
erkmen... ne kadar tecrübeli olduğunu bilmiyorum, beni mazur gör, ama burdaki en iyilerin ortak görüşü: full poz.... çok sakat...
burda en en ustalar bile girmiyor full poz... kuzu'nun mesela full poz dediği 1/3'tür
ve birşey daha, kuzu'nun öngörüsü öyleydi ama short'ta duruyor
k3r3m hocam haklısın tehlikeli stop aşağıdaki bekliyor yapacak bişey yok ama yarın ki pastaya bakmak lazım diye bekleyeceğim.
onun dışında tecribeye gelince VOB ilk açıldığından beri bu işin içindeyim belli bir süre profesyonel olarak kurumlarda çalıştım.
Türkiyede SPK türev araçlar lisansını ilk alan kişilerdenim ) tecrübe konusunda sıkıntım yok
ama ne kadar tecrübeli olursak olalım yanlış poz. alabiliriz. zaten şimdi bakarsanız 70250 ye geldi fiyat şimdiden terse geldik bile )
bulent arınç daha öncede pkk lılara benzer saydırmıştı. Allah belanızı versin vs dediydi. Sonra Van depremi olunca çark ettiydi
New York'da S&P nin olduğu yerde deprem mi olacak acaba
Şaka maka birileri yine tayyibe efendin biziz mesajı verdiler. Şimdi kuyruğu kıstırıp ne istiyorlarsa yapar artık...
aslında haberin etkisi ile aşağı salmama ihtimalini daha yüksek görüyodum(pasta diğer kısmı uzun 10 bin kısa 7 bin di dün bu yüzden 300-400 puan düşüş normaldi) ama öğleden sonra bilhassa yapı kredi,vakıf,işc ,koçhol,sahol dağıldılar,garan 2.ci seans dama dedi.. akbankı bugün tuttular halk bankası görece olarak fena değildi henüz şaftı dağıtmadı....
gün sonunda pastaya baktım diğer kısmında uzun 12bin kısa 20 bin olmuş..
2 senedir nakitte olan biri olarak insanımızın bu short sevdası yüzünden ömrüm borsaya girmeye yetmeyecek sanırım...
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
olamayabilirim....yarin DRAGY e dikkat edin....supriz yapabilir....
ardindan cuma geliyor A MERIKAN ISSIZLIK VERILERI....
OYUN HEDEFIM....IMKB 100 DE....57 000....BU RAKKAMA BOVESPA KORELASYONU ULASTIRIYOR....
skender taktik degistirdi...sinkronizasyonu degistirdi....herborsayi farkli zamanda duzeltiyor....
yani daks cikti....bizde cikariz....algisini kullaniyor....o yuzden kiprasmiyorum....
yukaridaki iki olay....57 000 nin zamanlamasini oteliyebilir....eger yarin...zabah seansinda 69 000 i yakarsa 3500 puan kari alir,,,,dragy nin otmesini beklerim....otus baykus gibiyse shortu basarim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum