Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hukumetin vergi gelirlerinin yuzde 80 i.....tekrar yazayim YUZDE 80 I....
1....TELEKOMINIKASYON....
2....OTOMOBIL....
3.....PETROL URUNLERI UTUNDEKI VERGI....
Yani gelirlerin yuzde 80 i bu kalemler....ne kadar cok otomobil....o kadar cok petrol....ve o kadar cok vergi geliri....
hukumet burada cikmazda....kisici tedbir alsa....kendi ayagina sikiyor....tedbir almazsa cari acik artiyor...ve ulke notu dusurulecek....bizim usaglarsa not artisi bekliyor ve rally bekliyor.....
onlar onu bekleyedursun....biz notcu kuruluslarin bakacagi yerlere bakalim....cin de tasarruf...GDP NIN...yuzde 50 si....bizde tasarruf GDP NIN YUZDE 20 I....BIZDE CARI ACIK GDP nin yuzde 10 ustunde....
turkiye 2008 de....yuzde 10 kuculdu....2011 de ise yuzde 11 buyudu...dunyadaki en hizli buyume...ama borsasi dustu...garip ....ilginc....kim niye satmis en hizli buyudugumuz yilda....not artisi niye olmamis....ilginc....ve garip.
yani....per capitada daha yolu var....rakipler onde....
onemli gelisme ise su....10 yil once....ortadoguya GDP nin yuzde 7 si civari ticareti varken....bunu yuzde 20 ye cikarmistir...bu cok iyi bi gelismedir....yavasliyan avrupadaki kaybini buradan tamamliyor....bu dahada artar....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ister....sagci ol....ister solcu ol....ister turk ol....ister kurt ol....ister dinci ol....ister ulusalci ol....
NE OLURSAN OL.....AMA BILGIYLE DONAN KARDESIM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
gelelim rally olacak diyenlerin ikinci guvendikleri daga....yani QE 3 e....parasal genisleme...birinci guvendikleri not artisini yukarid yazdim...o is mumkun degil bu rakkamlarda....adama gulerler....
imdi QE 3.....IMKANSIZ USGLAR....bu olursa....OBAMA GIDER.....nedenini tam yazana....10 kontrat vob veririm....
elinizde kalan ne var....bi tek babo var....iyide gardesim babo canada da yillardir kar kuruyor....soguk memleket...usutmedigi ne malum...ya usutmusse....benim dedem palandokende kara yakalanip usutmustu....rahmetli 10 yil sonra adini hatirladi....rahmetli neneme bu benim anam diyordu...bana karimi getirin deyip duruyordu...babo da bana altin furusmu getirin deyip duruyor....halbuki altin furus 2012 basinda basladi ve yuzde 30 cikti...oldu ve bitti....ama babo....dedem gibi bu benim karim degil bu benim anam deyip duruyor...ha...ha....ha.
ha...ha...ha....yaw gene bana bindirmis....yaw....mumkun olsa tukan senin...bende altin furusa katiliyim....yok ya....
cin buyume rakkamini acikladi...buyumem dustu dedi....bu ne demektir....daha az hammedde....daha az petrol....daha az hersey demektir....adi....soft landing...istiyerek buyumuyor....bunu planliyor...yoksa....hard landig yapar....yani kic ustu kazigin ustune duserdi....
elinizde kalan ne var....bi tek babo var....iyide gardesim babo canada da yillardir kar kuruyor....soguk memleket...usutmedigi ne malum...ya usutmusse....benim dedem palandokende kara yakalanip usutmustu....rahmetli 10 yil sonra adini hatirladi....rahmetli neneme bu benim anam diyordu...bana karimi getirin deyip duruyordu...babo da bana altin furusmu getirin deyip duruyor....halbuki altin furus 2012 basinda basladi ve yuzde 30 cikti...oldu ve bitti....ama babo....dedem gibi bu benim karim degil bu benim anam deyip duruyor...ha...ha....ha.
Yönetimden şöyle bir ricam var. Aşağıdaki butonlara ilave olarak. Bu yazı komik diye bişey ilave edebilir miyiz. Yaw kuzu hastayım sana valla. bir daha yazıyorum bilgin anlatımın mükemmel ama biz vobdab anlamadığımız için BABO cuyuz. seninde yazılarını boş geçmek istemiyoruz. o nedenle komik butonu isteriz
obama'nın qe3 olursa bir daha seçilememesi üzerine olan fikrim
denir ki, obama'yı getiren orta sınıftır... yani bu dünyanın en çok çalışan ve en çok soyulan sınıfı
qe3 olursa, dolaylı olarak vergi konulmuş olur bu sınıfa... ve onları küstürmüş olur
diye düşünüyorum
la kuzu şahdın bu yazıdan sonra şahbaz oldun..................senin etin de yenmez artık.....................
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
beni okudu kacti....zehir zemberek gelir....hem altin furus yapicam...ardindan da gumus furus der....bittim ben yani....ha..ha...ha.
Yorum