Altin vurus 2

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ABZEH
    Yeni üye
    • 13 Ağustos 2011
    • 23

On senedir kriz çıkmadı, buna rağmen borç yükü üçe katladı. Özelleştirmeler ile ne var ne yok satılmasına rağmen, borç yükü üçe katladı. Şimdi bir dolar krizi çıksa bu borç beşe katlasa, kaç trilyon dolara çıkabilir? 5 Trilyon dolara çıkabilir mi? Türkiye'yi sattık, 40 milyar dolar etti. Bu borcu kim ödeyebilir, ya da ödeyebilir mi?
    Ekonomik başarıyı arıyorum.

Yorum

• ABZEH
      Yeni üye
      • 13 Ağustos 2011
      • 23

30 sene önce Türkiye Türklerindi, iç dış devletin özel sektörün toplam borç 10 milyar dolardı. Hiç bir şey yapmasaydık ülkemizin sahibi olmaya devam ederdik. Şimdi sahibi biz değiliz, çünkü sattık.

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Gözünün yağını yiyim BaBo!! Sen de mi? Ben niye göremiyorum? Somut bir iki örnek mümkün mü?

Bir Laf ettik ortalik karismis.
        Bu iktidarin 1960 dan beri en basarili ekonomik yonetimi gosterdigini yazdik.

Ancak " ne pahasina" oldugunu yazmadik.

Ekonomi yonetimi ve "basari" derken ben uzerinde Teknik Analiz yaptigim imkb grafiklerinden Usdollar/TL grafiklerinden TCMB nin zamaninda aldigi isabetli kararlardan bahsetmek istemistim.

Oyle ya bu ulkede 1994 krizinde ki basbakan "dovize uzanan eller kirilacak" dedigi gun ben US dolarlarimi satip tekrar borsaya giren bir borsaciyim.
        (o gunden sonra b..ku yedim ve dibe vurdum meger enistemiz o beyanatin verildigi gunlerde haril haril US dollar istiflemekteymis sonradan haberini aldik)

2000 yilindaki krizde ise TCMB baskani gunduz vatandasa verirken talkini, gece arkadaslari baskanin kendi portfoyunu US dollar ile fulleyerek goturmustu uzumun salkimini.

Bunu da TCMB baskani gururla ertesi gunu gazetelerde aciklamisti.
        (operasyondan haberi yokmus-mus/ gel de kullahima annat sen bu hikayeyi!)

Ben bu anlamda yazdim "basarili" yorumumu.
        Basarili yorumumu TUTRARLİ olarak degistireyim de polemiklere SON vereyim..

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

Ozetle yaptigin isin arkasinda durabilmektir dogru olan!
          Basari kelimesini ben bu anlamda kullandim.

Ne pahasina??

O tartisilir ve busayfalar yetmez.

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu iktidarin 1960 dan beri en basarili ekonomik yonetimi gosterdigini yazdik.

Ancak " ne pahasina" oldugunu yazmadik.

Ben bu anlamda yazdim "basarili" yorumumu.
            Basarili yorumumu TUTRARLİ olarak degistireyim de polemiklere SON vereyim..
            sevgili babo
            ne pahasına olursa olsun tutarlı (kendilerine göre) bi program izlemek ileride çok büyük patlamalarıda beraber getirmezmi
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

TCMB baskani gazi bey idi yanlış hatırlamıyorsam,sonra parayı bağışlamak istemiş ama haysiyetli vatan evlatları bu kirli parayı reddetmişlerdi....
              öyle bir ülke düşünün ki,genelkurmay başkanları,tcmb başkanları,başbakanlar özetle üst düzey görev almış insanlar rezillikte sınır tanımıyorlar,bu ülke nasıl ayakta duruyor gerçekten mucize bu kirli insanlarla.....
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgili babo
                ne pahasına olursa olsun tutarlı (kendilerine göre) bi program izlemek ileride çok büyük patlamalarıda beraber getirmezmi

Bu parti rahmetli Turgut Ozalin yapmaya calistiklarni yapacagiz diyerek uy topladi.
                Ben vakti zamaninda ANAP'a oy vermis bir kisiyim.

Ulkemiz nufusunun buyuk cogunlugu musluman olan bir ulke.
                AKP nin "din" konusunu one cikartarak oy avciligi yapmasi en basta gelen ve tasvip etmedigim husustur.
                Ulkemizde tarikat tekke vb gibi hususlar TC nin tarihinde "hic olmadigi kadar" one cikmis olmasidir beni rahatsiz eden..
                Ataturk Turkiye Cumhuriyetini kurdugu zaman dine karsi cikmamis, din adamlarini yanina almistir. Ancak yeni duzende seyhlik, tekkeler ve tarikatlari bu ulkenin aleyhine olusumlar olarak gormustur.

Ben de simetrik gorusler icindeyim.

Turkiyenin demokratik ve Laik bir ulke olmasi Hristiyan birliginin isine gelmez.
                Bu durum islam ulkelerinin de isine gelmiyor!!

Bati dunyasi ilerde "demokrasi" getirebilecegi "ilimli islam" hakim bir ulke yaratmaya calisiyor.
                İslam dunyasi icin ise TC zaten hem musluman hem de Laik bir sistemle yonetilen ulke olarak COK KOTU bir model!!

Daha fazla girmeyelim bu konulara ve grafiklerimize donelim lutfen.

Yorum

• TALEBE
                  A-YI
                  • 24 Ekim 2010
                  • 1221

BaBo üstadım..

Üç günlük borsa mazimle bir grafik çizdim...
                  Dolar bazlı, günlük.... Bir kanal öngördüm....... Endeksin o kanalın bir alt kanalına indiğini, bir kaç gün bualardan yukarı çıkılamazsa aşağı doğru yırtık paraşütle inişi öngörüyorum...

Sizden ricam... Grafiğimde ve öngörülerimde "doğrunun nasıl olacağını" anlatabilirseniz..... Bana ve izleyen arkadaşlara "teknik analiz dersi" vermiş olursunuz.....

Saygılarımla
                  talebe A-YI

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• filozof16
                    Katılımcı
                    • 10 Temmuz 2011
                    • 144

sn.bıkmısbroker...öyle yazıyorsunuz ki..yazıları felsefe metni titizliğinde okumak mecburiyetinde kalıyoruz...
                    şimdi de hem boltladığınız...hem de tırnak içine aldığınız...
                    ''ŞİMDİLİK''...kelimesine takıldık kaldık... bu zor günlerde....hazine değerinde...
                    peki....siyah desteğin 2012 de kırılması sözkonusu olabilir mi...
                    yanıtlamak zorunda değilsiniz...saygılar...

geride kalmış da...sn.bıkmısbroker..grafiklere dönelim deyince...hatırladık..
                    hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      BaBo üstadım..

Üç günlük borsa mazimle bir grafik çizdim...
                      Dolar bazlı, günlük.... Bir kanal öngördüm....... Endeksin o kanalın bir alt kanalına indiğini, bir kaç gün bualardan yukarı çıkılamazsa aşağı doğru yırtık paraşütle inişi öngörüyorum...

Sizden ricam... Grafiğimde ve öngörülerimde "doğrunun nasıl olacağını" anlatabilirseniz..... Bana ve izleyen arkadaşlara "teknik analiz dersi" vermiş olursunuz.....

Saygılarımla
                      talebe A-YI

Degerli kardesim,
                      Sizin grafikle benim grafik ozunde ayni seyleri anlatiyor.
                      Bu baglamda grafikteki cizgileriniz dogru.

Tek farkla, benim cizdigim siyah YATAY destek cizgileri bu duzeltme baslamadan ONCE benim grafiklerimde vardi zaten.
                      Bunun adi "tecrube" ..
                      Tecrube annatilmaz, sadece yasanir.

Bu tecrubeyi gormek icin bu GUZU benim pesimde ve grafiklerimi gormek istiyor!!
                      O Garibim de 1994 krizinde agzinin payini almis ama ayakta kalabilmis yuzde 3 ya da yuzde 5 lik lerden (benim gibi)

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sn.bıkmısbroker...öyle yazıyorsunuz ki..yazıları felsefe metni titizliğinde okumak mecburiyetinde kalıyoruz...
                        şimdi de hem boltladığınız...hem de tırnak içine aldığınız...
                        ''ŞİMDİLİK''...kelimesine takıldık kaldık... bu zor günlerde....hazine değerinde...
                        peki....siyah desteğin 2012 de kırılması sözkonusu olabilir mi...
                        yanıtlamak zorunda değilsiniz...saygılar...

geride kalmış da...sn.bıkmısbroker..grafiklere dönelim deyince...hatırladık..
                        2012 de o destegin kirilmasini beklemedigim icin ve bu konuda emin olabilmek icin Altin Vurus 2 basligini 63.000 endeksi gordukten sonra actim.

O siyah destek kirilirsa da "unumuzu eler, elegimizi duvara asariz" diye de yazdim zaten.
                        Yani kisaca yanilirsam sanal alemde artik yazmayacagim.

(Yanilmazsam da ilerde-1/2 yil sonra-yazmayi dusunmuyorum ya??)

Hakli cikarsam da Times Square meydaninda cekilmis, istiklal Marsi okuyan bir Youtube videosu bekliyor olacagim.

Yorum

• empatiz
                          Yeni üye
                          • 17 Mayıs 2012
                          • 3

Babo abi,

Yatay siyah cizgi mi yoksa capraz giden siyah cizgi mi? ( hani 2008 dibinden cizilen)

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

Yatay siyah cizgi.

Yorum

• borsacim
                              Yeni Üye
                              • 27 Şubat 2009
                              • 8

' Senin gözün açık mı
                              gördüğün bir şey var ım
                              söyle biz de görelim birader
                              sadece yıktılar cumhuriyet Türkiyesinin elleriyle yaptıklarını ayaklarıyla ve gerileriyle yıktılar '
                              (alıntı yapamadım.)

şu usluba bakar mısınız Allah aşkına ?
                              birde kalkmış benden örnek istiyor sayın ......
                              Allah ıslah etsin ne diyeyim.
                              Last edited by borsacim; 28 Mayıs 2012, 09:32. Sebep: anlam karmaşası

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

Arkadaşlar sizlerden Bir yardım istiyorum...

Aşşağıda az önce doktorun birisine yazdığım yazıyı acil olarak kopyalıyorum ve eğer bilgisi olan varsa lürfen bana acil bilgi versin......
                                Özellikle Ankara da hacettepe de beyin cerrahi yada başka bölümde gittiğimizde yardımcı olacak doktor arkadaş yad abir yakınınız varmı acaba..

AYRICA = (SIFIR -) KAN LAZIM OLACAK AMALİYAT ZAMANI
                                Acil Acil Çok acil....

Yazı aşşağıda
                                KONU BEYİN AMALİYATI .........

merhaba hocam, ben Şırnak Silopi de görev yapan bir Astsubay ım....
                                Adanalıyım ve Adana da yaşayan 3,5 yaşında kız kardeşimin kızı bu HİDROSEFALİ denen hastalık ile boğuşuyor...
                                1 ay önce hastalık ortaya çıkmış ve çok çook hızlı ilerlediği
                                söyleniyor !!!....
                                Ayrıca sol gözde kör olma ihtimali var demişlerdi (bugün belli oldu amaliyat olacak ve amaliyat ile sol göz sinirleri alınıp sol göz KÖR olacakmış bu kesinleşti !!!.. ) ( sag göze hemen sıçrama yapmasın diye.
                                Ayrıca ilerliyen yıllarda sag gözünde KÖR olması % 99 demişler :(
                                1 aydır yaklaşık amaliyat için kontrolleri yapıldı ( Çukurova
                                Üniversitesi BALCALI hastanesinde)
                                bu akşam saatlerinde doktorlardan oluşan heyet kararı ile amaliyatın adana da yapılmayacağını ve acil olarak Ankara da HACETTEPE üniversitesinde YAPILABİLECEĞİ söylemmiş.....
                                Az önce kız kardeşim ile konuştuk 2 gözü 2 çeşme ağlıyor....
                                hastalığın detaylarını da bilmiyoruz ne yapacağımızıda bilmiyoruz....
                                LÜTFEN BİZİ O ZOR AMA CI TECRÜBELERİNİZDEN BİR MİKTAR YARDIMCI OLUN.....
                                BEN BURADA GÖREVDEYİM VE ELİMDEN BİRŞEY GELMİYOR (iyiki internet var ve size ulaştım) amaliyat ve sonuçları için de doktorlar net konuşmuyorlarmış ve ve vee biz bunlar net bir yorum yapmayın ca daha da korkmaya başladık...
                                lütfen o acı dolu tecrübelerinizi bize de aktarın......
                                NE YAPALIM
                                YADA NE
                                YAPMALIYIZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!...........................
                                Adım : Ercan ERDOĞDU
                                Cep Numaram : 545 529 01 01
                                Kız kardeşimin Adı : SUNA
                                Telefon numarası : 542 505 70 74

Hocam Sizin sitenizin aşşağıdaki linklerinden azda olsa bilgi sahibi oldum , çok sagolun
                                http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=1
                                http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=2
                                http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=3

DEGERLİ YÖNETİCİLERİMİZ BU MESAJI EN AZINDA 4-5 SAAT SİLMEYİN LÜTFENNN
                                Tırsık VOB'cu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information