babo abi büyüksün,ben de düşüş öngördüm,gerçi bizim çapımız ne ki?xu100 grafiği alabilir miyiz ?
Altin vurus 2
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yeni zirvelere devam BaBo'm ;)bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu basligi actigimda Cikisin 3.cu ceyrekte baslayacagini ongormustum.
Eylul 2012 sonu dusus-dusus diyenlerin, magmadan bahsedenlerin artik "altin vurus'a" inanacaklarini dusunuyorum.
Yorum
-
Babo abi aynen dediğin gibi. 63600 üstünde kapanış olursa Elliot'un biteceğini belirten Devir artık yeni senaryolar üretmiş. artık mağma ihtimalinin kalmadığını ve önümüzdeki yıllar içinde yeni zirvelerin görüelceğini belirtmiş.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu basligi actigimda Cikisin 3.cu ceyrekte baslayacagini ongormustum.
Eylul 2012 sonu dusus-dusus diyenlerin, magmadan bahsedenlerin artik "altin vurus'a" inanacaklarini dusunuyorum.
elliot ve devir işte.
Yorum
-
Emekleriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler...herşey gönlünüzce olsun...bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu basligi actigimda Cikisin 3.cu ceyrekte baslayacagini ongormustum.
Saygılarımla.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi aynen dediğin gibi. 63600 üstünde kapanış olursa Elliot'un biteceğini belirten Devir artık yeni senaryolar üretmiş. artık mağma ihtimalinin kalmadığını ve önümüzdeki yıllar içinde yeni zirvelerin görüelceğini belirtmiş.
elliot ve devir işte.

Bu ilginc iste..
Peki ne oldu "magmayi" ve "yeni dipleri" isaret eden Elliot analizine?
3 tane formasyon ile yapilan analizin neticesi de budur.
EW "paranin gucune" inanmayan, kendi formasyonlari ve neticelerine dayali analizler sunan bir sistem.
Kisaca "en iyi EW ci bile" o dar kaliplar icerisinde kaldigi muddetce yanilacaktir.
Biz ne yaptik??
Magmalardan Magma begen sesleri arasinda vakti ve zamani gelince "Altin Vurus2" topigimizi actik!!
Cok daha onceden soyledigimiz gibi.
Cok daha onceden benzer bir baslik actigimiz gibi.
Yorum
-
şimdi...bi soru soralim...
malum bu borsa işlerinde...psikoloji çok önemlidir...
soru şu:
biraz buruğuz...uzun süredir yoktuk...bu kayıplar yaşadığımızdan değil....12 yıllık borsa geçnişimizdeki...
total portföyün %75 ini önemli bir iş için bir daha dönmemek üzere borsanın dışına çıkardık...
malum büyük ve heyecanlı bir oyunun içindesiniz...eeee..portföyde kuşa dönünce...burukluk kaçınılmaz oluyor...
neyse..sorumuz...şu..
acaba...sistemi kontrol eden güç...ya da pala...bizlerin böyle bir parayı çıkarmasını sağlayabilir mii..kısaca bizi bezdirip...böyle birakıl tutulmasına yol açmış olabilir mi...
acaba değerli keyborsa sakinlerinin ve çevrelerinin de böyle bir para çıkarıp..farklı alanlara yöneldiğini gözlemleyip gözlemelemediklerini öğrenmek istiyoruz...
yoksa altın vuruş..geliyor..diyerek..hisse mi alıyorlar...
kısaca...altın vuruş başladıysa..yine ters köşeye yattı...bu fakir...hiçbirşey göründüğü gibi değildir
Yorum
-
Bu gariban (BaBo) da dönem dönem yaptı bu Borsadan para çekme işini..filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi...bi soru soralim...
malum bu borsa işlerinde...psikoloji çok önemlidir...
soru şu:
biraz buruğuz...uzun süredir yoktuk...bu kayıplar yaşadığımızdan değil....12 yıllık borsa geçnişimizdeki...
total portföyün %75 ini önemli bir iş için bir daha dönmemek üzere borsanın dışına çıkardık...
malum büyük ve heyecanlı bir oyunun içindesiniz...eeee..portföyde kuşa dönünce...burukluk kaçınılmaz oluyor...
neyse..sorumuz...şu..
acaba...sistemi kontrol eden güç...ya da pala...bizlerin böyle bir parayı çıkarmasını sağlayabilir mii..kısaca bizi bezdirip...böyle birakıl tutulmasına yol açmış olabilir mi...
acaba değerli keyborsa sakinlerinin ve çevrelerinin de böyle bir para çıkarıp..farklı alanlara yöneldiğini gözlemleyip gözlemelemediklerini öğrenmek istiyoruz...
yoksa altın vuruş..geliyor..diyerek..hisse mi alıyorlar...
kısaca...altın vuruş başladıysa..yine ters köşeye yattı...bu fakir...
Yapmasaydı eğer, dibe vurduğu dönemlerde hayatta kalamazdı!!
(Ev aldı, arsa aldı inşaat yaptı, arabasını yeniledi vb..vb)
Hasat mevsiminde hasatınızı almayıp tarlada bırakırmısınız?
Yorum
-
-
XU100 de durum..
Grafikdeki SERH'i "O destek artik assagi gecilmez!" demek icin kendi kendime koymustum.
Lakin birileri de yanlis anlamis ve farkli yorumlar gelmisti ya?
Yorum
-
-
babo abi bu sefer usd nin borsalarla birlikte yükseleceğini belirtmiştiniz hala aynı düşüncedemisiniz?bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUS/TL de beklentilerimde bir degisiklik yok.
2012 de US $ nin 2.080 i gorecegini dusunmekteyim.
Yorum
-

Yorum