Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Babo yeni yolunuzda başarılar, bunca yıldır analizlerinizle yol gösterdiğiniz için teşekkürler. Dilerim bu tadı kaçan sermaye piyasaları ortamında eski günleri aratmasın bu yeni ortaya çıkan uygulamalar.......
Sayın Bıkmışbroker,
Öncelikle sizi çok uzun zamandan beri takip eden biri olarak,herşey için teşekkür etmek istedim.
Bu piyasada doğruluğunuz, nezaketiniz,isabetleriniz hakikaten eşsiz.
Ama asıl önemli olan sizin kişiliğinizin hiç gorunmesenizde buradan farkediliyor oluşu..
Artık bizimle olmamanız bizim adımıza çok üzücü bizler sizin gibi bir Abi'den mahrum kalacağız.
Kararınız sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun.
Ama keske topiğinizi kapatmayıp birkaç ayda bir genel olarak borsa döviz altın üzerine yorumlarınızı bizden esirgemeseniz...
Hiç değilse tamamen sizsiz ışıksız kalmamış olsak...
siz giderken,bu meydanlardan bir yiğit eksilecek.
Gidin gitmesine ama bari yokluğunuzu hissetirmeyin
Yine gidin ama bize arada sırada yazın grafik koyun bir kac ayda bir ugrayin ki biz bilmeyelim gittiginizi
Çaktırmayın bize gidişinizi olmaz mı
Sizi çook uzun zamandır okur ve takip ederim. Sanırım ilk kez 2004 yılında "Altın Vuruş" deyimini kullanmıştınız. Bende jeton yeni düştü. Keşke 2004'de altın'a yatırım yapsaymışız.
Bir ALTIN grafiği ve yorum istesek size zahmet vermiş olur muyuz acaba. ?
Sayin caglarts,
Oncelikle tebrikiniz icin tesekkur ederim.
Bu cikisin hedefini vermeyecektim, ancak yaziniz bu basligi arada bir okuyan arkadaslarin yanlis dusunmelerine yol acabilir dusuncesi ile assagidaki grafigi bu yazdiklarimin altina EKLIYORUM.
Tüm forumdaşlarımın yeni yılını kutlar, 2013 yılının ülkemiz başta olmak üzere bütün hepimize hayırlı huzurlu ve barış dolu günler getirmesini dilerim.
Babo abi,
Mayısın son haftası alttaki kırmızı çızığın altına giderse daha da sanal alemde yazmam demiştiniz. O zaman beklentim sizle ters yönde olmasına rağmen eğer gitseydi üzülecektim..
Altı yedi ay sonra altın vuruşun hedefine geldi/gelmek üzere. Siz yine bıraktınız. Kendi adıma her türlü üzüldüm.
Yeni işhayatınızda başarılar dilerim.
Amma... Aklıma yatmayan birşey var... Artık IMKB yok. Borsa İstanbul var. Borsa İstanbul üçün yazmam diye ben birşey okumadım görmedim..
Babo abi, Mayısın son haftası alttaki kırmızı çızığın altına giderse daha da sanal alemde yazmam demiştiniz. O zaman beklentim sizle ters yönde olmasına rağmen eğer gitseydi üzülecektim..
Sanal alemdeki "dikkatli" gözlerdir uzun müddet yazmayı sürdürme nedenim.
Sonuçta "Laf salatası" sunmuyorum.
Elle tutulur gözle görülür "Grafikler" yapıştırıyorum.
Yorum