Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Merhaba Sayın Babo abi
epey zamandır yorumlarınızdan ve görüşlerinizden mahrum kaldıkumarım sağlığınızda bir sorun yoktur.
Eğer müsait olursanız ,bu karışık hafta hakkında bir yorumda bulunabilir misiniz. sizin deyiminizle momentumu düşük olan altın vuruş sonlanmış olabilr mi acaba
saygılarımla
Nisan,Mayıs aylarında İMKB100'de 57.000 endeks ortalama ile hisse senedi almama ve uzun vadeli yatırımcı olmama sebep olan Babo abime sonsuz saygılarımla.
Nisan,Mayıs aylarında İMKB100'de 57.000 endeks ortalama ile hisse senedi almama ve uzun vadeli yatırımcı olmama sebep olan Babo abime sonsuz saygılarımla.
Teşekkürler abi, Allah ne muradın varsa versin.
Sayin caglarts,
Oncelikle tebrikiniz icin tesekkur ederim.
Bu cikisin hedefini vermeyecektim, ancak yaziniz bu basligi arada bir okuyan arkadaslarin yanlis dusunmelerine yol acabilir dusuncesi ile assagidaki grafigi bu yazdiklarimin altina EKLIYORUM.
Yorum