iyi akşamlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende gidiyom abi tredaşa emanet olsun ::
) iyi akşamlar..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
işler yoğun bana fazla güvenme ..................:(GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende gidiyom abi tredaşa emanet olsun ::
) iyi akşamlar..
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın bol kazançlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
günaydın ben geldim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
pazar günü efekent dostumuz istanbulda olacakmış, pazar günü hep birlikte güzel bir kahvaltı yapalım diyorum. Kahvaltıya katılmak isteyen arkadaşlar özel mesajla bana ulaşırsa sevinirim.Muhetemelen Kadıköy tarafında olacak kahvaltı.
Yorum
-
ben kesin gelirim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-

Yorum