üstelik aylık işlem hacmim 958 bin tl
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
aracı kurumu zengin etmişiz anasını satayım ya yazık vallaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sizinki binde 1.6 ya tekabul ediyor. çıkan sonuca %5 ekleyin 34 tl yapıyorbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz önce 20400 tl lik işleme 34 tl komisyon aldı fazla değilmi sizcede
Yorum
-
kolay gelsin arkadaşlar 6 gün tatilden sonra nasıl gidiyo borsa özlemişmisiniz....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sanko menkul on bınde 4 anında işlem telefonla al satt yapılıyorrrrrrEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergedik yatırım etiler şubeyi arayın. Osman Sözen şube müdürü. yardımcı olacaktır. Onbinde 7-5 alabilirsiniz. pazarlık yapın.
Yorum
-
grafik gönderemiyorum. bence tspor hedefini yapmış. 10,50 civarından sanırım listeye girmişti. güko analiz topiğinde erbosla beraber beğendim yazmıştı. 11,20 de desteği var.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarkadesler hepımızın bayramı mubarek olsun hemde cumhurıyet bayramı
tspor aldım 12,05 den basmaya basladılar bır yorum alabılesem efekent hocam tesekurler
berkosanda cbasıı"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
aradım portföy danısmanım ı bir güzellik yapacaklarmış bakalım ne olacak.ağlamayana meme yok bu dümyada
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
18.90 dan mgros aldım az bişeMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
vkgyo da beğenmiştim beğendiklerim gitti aldıklarım gitmedi :::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafik gönderemiyorum. bence tspor hedefini yapmış. 10,50 civarından sanırım listeye girmişti. güko analiz topiğinde erbosla beraber beğendim yazmıştı. 11,20 de desteği var.
)))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabalar dışarı mıları dinlemiolar vallaaa
not arttırımını köküne kadar kullancaklar
babalar kullanıyoda yavrilerede heç bişe vermiyolar abi açlıktan ölecek yavrilerrrrrr
Mevlana der ki;
Yorum
-
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
KAP : KEREVITAS GIDA SANAYI VE TICARET A.S. / KERVT [] AYLIK BILDIRIM 30.10.2012 11:54:44
AYLIK BILDIRIM
---------------------------------------------------------------------------------------------
KEREVITAS GIDA SANAYI VE TICARET A.S.`NIN 01/09/2012 -30/09/2012 DONEMINE ILISKIN AYLIK BILDIRIM ILISIKTE VERILMISTIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
|Mevlana der ki;
Yorum
-
bu borsada hikayeler hiç bitmez sen hikaye yazabiliyomusun ona bakmak lazım ;)hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu tspr bır bedelız hkayesı dolanmaya başladııı hıtıt dıkkatedelımm bır grup yavavs yavas pozısyondaMevlana der ki;
Yorum
Yorum