iyi akşamlar arkadaşlar...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
iyi akşamlar arkadaşlar.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ceylan derken alageyiği mi işaret veriorsun lo hehe ;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen şuan ürkek bir ceylan gibisin bişe alamazsın bu halinle ..
alma bişe bekle mecburmusun bişe almaya ...
olar beklioz bakalım... ;) alacamda saglama gidioz dostum ;)
inceledim bunu ;) sanki bana 310-315 e kadar süzülmesi gerekiyor gibime geliyor... Sayet süzülme olmazsada 336 sonrasına kopabilir.... günlüktede 331 üstü kapanışlarında hacimle desteklenirse 360 ve üstünü denemeye gider diye düşünüyorumGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa bir incele mustik..
Yorum
-
kırmadan neden aldın ki ;) saatlik bazda aşağıya sarkmıştı gükocum... ama bu hisseyi iyi izle bu hisse 43 ü görecek.... demedi deme sonra ;) orta vadede güzel görünüyor...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster38.50 alcar aldık şuan 38.10 ne güzel
Yorum
-
1605 e mgros yazdım 750 tane iki kademe birden kalktı rastalntımıdır nedirBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
16500 kaldı sıradamehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz ğüçlü nefese ihtiyacı var-16100 üzeri daha ğüzel olur
Yorum
-
mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanışda ; çıkarken ilk ve tek anketimize uğrayıp bir oy kullansanız...
Hatırlatayım...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
kalın sağlıcakla yarın yine herkesi burada görmek istiyorum o0na göreyin
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜnaydin bol kazanÇlar arkadaŞlar..Mevlana der ki;
Yorum
Yorum