jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
egpro varmı efekent hocam senin eski kağıtlardan ..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
yalan gelir sabah baktım, bi arkadaşa dedim ki 4,90 olmuş bu 4,30 lara gelirse dalalım. 6,56 dan mı ne satmıştım. kapattım yarım saat sona diğer pc yi açtım. bi gördüm ki zıplamış.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregpro varmı efekent hocam senin eski kağıtlardan ..
şimdi o arkadaştan şüpheleniyorum dürttümü acaba speği
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
endeks uyuza sardı abi nasıl olcak keyifler...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyifler nası milletMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
saliha kağıdın kıpırdadı hemen geldin ;)Mevlana der ki;
Yorum
-
berdim 498 maliyetineradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterresmen lot sayıyor HATEK speği
helal olsun valla
AK A ÇALIŞTIK BU HİSSEDEDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum