Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22826

Konya ohaaaaa
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• reisim_43
      Aktif
      • 24 Eylül 2009
      • 273

reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Grafikten anlayan arkadaşlar bir baksa bisaş ta hem çekiç var hemde pozitif uyumsuzluk var gibi bir iki hafta içinde gidebilirmi bu kağıt acep
      Efekent hocam bi inceleyebilirmisiniz.
      Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
      Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11674

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Konya ohaaaaa
        ne olmuş abiiiii
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

darısı basımıza

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

Konya Çimento Sanayii A.
            Ş.
            ESAS SÖZLE
            ŞME TADİL TASARISI
            ESK
            İ ŞEKİL YENİ ŞEKİL
            SERMAYE SERMAYE, PAYLAR VE PAY SENETLER
            İ

MADDE:7-
            Şirketin sermayesi 4.873.440,00
            (Dörtmilyonsekizyüzyetmi
            şüçbindörtyüzkırk)
            Yeni Türk Liras
            ıdır. Bu sermaye beheri 1 (Bir)
            Yeni Kuru
            ş nominal değerli 487.344.000 adet
            nama yaz
            ılı hisseye bölünmüştür. Sermayenin
            tamam
            ı ödenmiştir. Şirket Genel Kurulu; bu
            ana sözle
            şme ve Türk Ticaret Kanunu’nun
            hükümlerine uymak kayd
            ıyla şirket
            sermayesini art
            ırmaya yetkilidir.

MADDE:7-
            Şirketin sermayesi 4.873.440,00 (Dörtmilyon
            sekiz yüz yetmi
            ş üç bin dört yüz kırk)
            Türk Liras
            ıdır. Bu sermaye beheri 1 (Bir)
            Kuru
            ş nominal değerli 487.344.000 adet
            nama yaz
            ılı paya bölünmüştür. Sermayenin
            tamam
            ı ödenmiştir. Şirket Genel Kurulu; bu
            Esas Sözle
            şme ve Türk Ticaret Kanunu’nun
            hükümlerine uymak kayd
            ıyla şirket
            sermayesini art
            ırmaya yetkilidir.
            Sermayeyi temsil eden 1 adet hissenin itibari
            de
            ğeri 5.000.-(Beşbin)TL. iken; 5274 sayılı

Türk Ticaret Kanunu’nda de
            ğişiklik
            yap
            ılmasına dair kanun kapsamında 1 (Bir)
            Yeni Kuru
            ş olarak değiştirilmiştir. Bu değişim
            sebebiyle toplam pay say
            ısı azalmış olup
            5.000.-(Be
            şbin)TL’lik 2 (İki) adet pay
            kar
            şılığında 1 (Bir) Yeni Kuruş’luk 1 adet hisse
            verilecektir. Türk Liras
            ından, Yeni Türk Lirası

ve Yeni Kuru
            ş’a geçiş ile ilgili olarak
            hissedarlar
            ın sahip oldukları paylardan doğan
            haklar
            ı saklıdır.
            Hisse senetlerinin de
            ğişim işlemleri, sermaye
            piyasas
            ı araçlarının kaydileşmesinin
            uygulanmas
            ına dair mevzuat hükümleri
            çerçevesinde Yönetim Kurulu taraf
            ından
            gerçekle
            ştirilir.

Ş
            irket sermayesini temsil eden payların
            tamam
            ı nama yazılı olup, kaydileştirme
            esaslar
            ı çerçevesinde kayden izlenir.

YÖNET
            İM KURULUNUN TEŞEKKÜLÜ : YÖNETİM KURULUNUN OLUŞUMU:
            MADDE : 22-
            Şirket işleri ve İdaresi genel kurul tarafından
            Türk Ticaret Kanun’u hükümleri çerçevesinde
            ortaklar taraf
            ından seçilecek en az yedi
            üyeden olu
            şan bir yönetim kurulu tarafından
            yürütülür.

MADDE : 22-
            Şirket işleri ve yönetimi Genel Kurul
            taraf
            ından Türk Ticaret Kanunu, Sermaye
            Piyasas
            ı Kanunu ve Sermaye Piyasası

Kurulu taraf
            ından çıkartılan yönetmelik,
            tebli
            ğ ve diğer düzenlemeler çerçevesinde
            pay sahipleri taraf
            ından seçilecek en az
            yedi üyeden olu
            şan bir Yönetim Kurulu
            taraf
            ından yürütülür. Yönetim Kurulu’nda
            icrada görevli olan ve olmayan üyeler ile
            ba
            ğımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak
            görev alacak ki
            şilerin haiz olması gereken
            nitelikler Türk Ticaret Kanunu, Sermaye
            Piyasas
            ı Kanunu ve Sermaye Piyasası

Kurulu’nun kurumsal yönetim ilkelerine
            ili
            şkin düzenlemeleri çerçevesinde
            belirlenir.

MADDE : 23-
            Yönetim kurulu azaları bir bilanço yılı

süresinde vazife görürler. Görev süresinin
            sonunda yeni seçim yap
            ılır. Görev süresi biten
            yönetim kurulu üyeleri tekrar seçilebilirler.

MADDE : 23-
            Yönetim Kurulu üyeleri en çok üç yıl için
            seçilir. Görev süresinin sonunda yeniden
            seçim yap
            ılır. Görev süresi biten Yönetim
            Kurulu üyeleri tekrar seçilebilirler.
            Yönetim Kurulu üyeleri her zaman Genel
            Kurulun karar
            ıyla görevden alınabilirler.
            Yönetim Kurulunun ilk toplant
            ısında bir
            ba
            şkan ve bir başkan yardımcısı seçilerek
            görev da
            ğılımı yapılır.
            Yönetim Kurulu üyeleri her zaman Genel

Kurul karar
            ıyla görevden alınabilirler
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

M KURULU KARAR TARIHI : 01.06.2012
              GENEL KURUL TOPLANTI TURU : OLAGAN
              OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI ISE AIT OLDUGU HESAP DONEMI : 2,011
              TARIHI : 27.06.2012
              SAATI : 15:00
              ADRESI : ORGANIZE SANAYI BOLGESI SARI CAD. NO:15 BURSA

---------------------------------------------------------------------------------------------

BURCELIK BURSA CELIK DOKUM SAN.A.S.
              27 HAZIRAN 2012 TARIHINDE YAPILACAK 2011 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI GUNDEMI
              1-ACILIS VE GENEL KURUL BASKANLIK DIVANIN SECILMESI,
              2-GENEL KURUL DIVAN HEYETINE TOPLANTI TUTANAGININ ORTAKLAR ADINA IMZALAMA YETKISI VERILMESI HUSUSUNUN GORUSULMESI VE KARAR ALINMASI,
              3-01.01.2011-31.12.2011 HESAP DONEMINE AIT IDARE MECLISI FAALIYET RAPORU, MURAKIP VE BAGIMSIZ DENETIM KURULUSUNA AIT RAPORLARIN AYRI AYRI OKUNARAK GORUSULMESI VE GENEL KURUL ONAYINA SUNULMASI
              4-2011 YILINA AIT MALI TABLOLARIN AYRI AYRI OKUNMASI, GORUSULMESI VE GENEL KURUL ONAYINA SUNULMASI,
              5-IDARE MECLISI UYELERININ 2011 YILI HESAP VE ISLEMLERINDEN DOLAYI AYRI AYRI IBRASININ OYA SUNULARAK KARARA BAGLANMASI,
              6-MURAKIP UYELERIN 2011 YILI HESAP VE ISLEMLERINDEN DOLAYI AYRI AYRI IBRA EDILMELERININ OYA SUNULARAK KARARA BAGLANMASI,
              7-01.01.2011-31.12.2011 DONEM KAR/ZARARI HAKKINDA GORUSME YAPILARAK KARAR ALINMASI,
              8-2011 VE IZLEYEN YILLARA ILISKIN KAR DAGITIM POLITIKASININ GENEL KURUL BILGISINE SUNULMASI , GORUSULEREK KARAR ALINMASI,
              9-T.C.BASBAKANLIK SERMAYE PIYASASI KURULU ILE T.C. GUMRUK VE TICARET BAKANLIGI`NDAN GEREKLI IZINLERIN ALINMIS OLMASI KAYDI ILE ; SIRKET ESAS SOZLESMESININ ` IDARE MECLISI` BASLIKLI 7`INCI, `IDARE MECLISININ MUDDETI` BASLIKLI 8`INCI, `IDARE MECLISININ TOPLANTILARI` BASLIKLI 9`UCU, ` IDARE MECLISININ UCRETI` BASLIKLI 12`INCI , `UMIMI HEYET` BASLIKLI 15`INCI , `TOPLANTI NISABI` BASLIKLI 18`INCI MADDELERININ TADIL EDILMESI VE `KURUMSAL YONETIM ILKELERINE UYUM` BASLIKLI 31`INCI MADDENIN ESAS SOZLESMEYE ILAVE EDILMESI HAKKINDA KARAR ALINMASI,
              10-YONETIM KURULU UYE SAYISININ GOREV VE SURELERININ BELIRLENMESI VE BELIRLENEN UYE SAYISINA GORE SECIM YAPILMASI,
              11-MURAKIPLARIN SECIMI,
              12-KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGINCE YONETIM KURULU UYELERI ILE UST DUZEY YONETICILER ICIN `UCRETLENDIRME POLITIKASI`NIN BELIRLENMESI,
              13-YONETIM KURULU UYELERI, BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERI VE MURAKIPLARA VERILECEK UCRET VE HUZUR HAKLARININ BELIRLENMESI KONUSUNUN GORUSULEREK KARARA BAGLANMASI,
              14-SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERMAYE PIYASASINDA BAGIMSIZ DIS DENETLEME HAKKINDAKI YONETMELIGIN 14. MADDESI GEREGI YONETIM KURULU TARAFINDAN YAPILAN `BAGIMSIZ DIS DENETLEME KURULUSU SECIMININ` GORUSULEREK ONAYLANMASI,
              15-SERMAYE PIYASASI KURULU DUZENLEMELERI KAPSAMINDA ILISKILI TARAFLARLA 2011 YILI ICERISINDE YAPILAN ISLEMLER HAKKINDA GENEL KURUL`A BILGI VERILMESI,
              16-SPK`NUN SERI:IV NO:27 SAYILI TEBLIGININ 7. MADDESI KAPSAMINDA 2011 YILI ICINDE YAPILAN BAGISLARIN ORTAKLARIN BILGISINE SUNULMASI,
              17-SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN 09/09/2009 TARIH VE 28/780 SAYILI KARARI GEREGI, SIRKETIN 3.KISILER LEHINE VERMIS OLDUKLARI TEMINAT, REHIN VE IPOTEKLER VE ELDE ETMIS OLDUKLARI GELIR VEYA MENFAAT HUSUSUNDA ORTAKLARA BILGI VERILMESI;
              18-IDARE MECLISI UYELERINE TURK TICARET KANUNU 334 VE 335 `NCI MADDELERI ILE SPK`NUN KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGINCE YONETIM KURULU UYELERI VE ILISKILI TARAFLARLA ISLEM YAPILMASI KONUSUNDA YETKI TANINMASI,
              19-DILEK , TEMENNILER VE KAPANIS
              ---------------------------------------------------------------------------------------------
              BURCELIK BURSA CELIK DOKUM SANAYII VE TICARET A.S.
              IDARE MECLISI BASKANLIGI`NDAN
              IDARE MECLISIMIZ, SIRKETIMIZIN 2011 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINI 27 HAZIRAN 2012 CARSAMBA GUNU SAAT 15:00`DE , BURSA ORGANIZE SANAYI BOLGESI SARI CADDE NO: 15 ADRESINDEKI FABRIKAMIZ TOPLANTI SALONUNDA ASAGIDAKI GUNDEMI GORUSMEK UZERE YAPILMASINA KARAR VERMISTIR. T.T.K`NUN 362 NCI MADDESINE GORE FAALIYET RAPORU, BILANCO VE GELIR TABLOSU, DENETCILERIN RAPORU ILE BAGIMSIZ DENETCI RAPORU , BURSA ORGANIZE SANAYI BOLGESI`NDEKI SIRKETIMIZ MERKEZINDE AYRICA http://WWW.BURCELIK.COM.TR ADRESINDEKI SIRKET INTERNET SITESINDE ORTAKLARIMIZIN TETKIKINE HAZIR BULUNDURULMAKTADIR.
              TOPLANTIYA ISTIRAK EDECEK ORTAKLARIMIZIN,
              HISSELERI MERKEZI KAYIT KURULUSU (MKK) NEZDINDE ARACI KURULUSLAR ALTINDAKI YATIRIMCI HESAPLARINDA SAKLAMADA BULUNAN HISSEDARLARIMIZDAN GENEL KURUL TOPLANTISI`NA KATILMAK ISTEYENLERIN, MKK`NIN (WWW.MKK.COM.TR) 2005/28 NUMARALI GENEL MEKTUP EKI <http://MKK.COM.TRASSETS/FILES/TR/YAY...IS_BILISIM.PDF> INTERNET ADRESINDE YER ALAN ` MKS IS VE BILISIM UYGULAMA ILKE VE KURALLARI` KITAPCIGININ `GENEL KURUL BLOKAJ` ISLEMLERINI DUZENLEYEN HUKUMLERI CERCEVESINDE HAREKET ETMELERI VE KENDILERINI GENEL KURUL BLOKAJ LISTESINE KAYIT ETTIRMELERI GEREKMEKTEDIR.
              GENEL KURUL BLOKAJ UYGULAMASININ BASLANGIC TARIHI 11 HAZIRAN 2012 OLUP, BLOKAJ UYGULAMA SON 26 HAZIRAN 2012 TARIHI OLARAK TESPIT EDILMISTIR. HISSEDARLARIMIZIN BELIRLENEN TARIH ARALIGINDA MKK VEYA UYE ARACI KURUMLARA MURACAAT EDEREK HISSELERINI GENEL KURUL BLOKAJINA ALDIRMALARI VE TEMIN EDILECEK GENEL KURUL BLOKAJ MEKTUP ASILLARINI GENEL KURUL TOPLANTISINDA YANLARINDA BULUNDURMALARI RICA OLUNUR.
              HISSELERINI HENUZ KAYDILESTIRMEYEN ORTAKLARIMIZ ISE SERMAYE PIYASASI KANUNU`NUN GECICI 6. MADDESI UYARINCA HISSE SENETLERINI KAYDILESTIRMEDIKLERI SURECE GENEL KURULLARA KATILAMAYACAKLARINDAN, ORTAKLIK HAKLARINI KULLANAMAYACAKLARDIR. HISSE SENETLERINI HENUZ KAYDILESTIRMEYEN YATIRIMCILARIMIZIN GENEL KURULA KATILIM BASVURULARI, ANCAK HISSE SENETLERININ KAYDILESTIRILMESINI TAKIBEN DIKKATE ALINABILECEKTIR.
              TOPLANTIYA BIZZAT ISTIRAK EDEMEYECEK HISSEDARLARIMIZIN , VEKALETNAMELERINI ILISIKTEKI ORNEGE UYGUN OLARAK DUZENLEMELERI VEYA VEKALETNAME FORMU ORNEGINI SIRKET MERKEZIMIZ YA DA http://WWW.BURCELIK.COM.TR ADRESINDEKI SIRKET INTERNET SITESINDEN TEMIN ETMELERI VE BU DOGRULTUDA SERMAYE PIYASASI KURLULU`NUN SERI :IV, NO:8 TEBLIGINDE ONGORULEN HUSUSLARI DA YERINE GETIREREK, IMZASI NOTERCE ONAYLANMIS VEKALETNAMELERINI, YABANCI UYRUKLU ORTAKLARIMIZIN ISE, VEKALETNAMELERININ NOTER ONAYLI TURKCE TERCUMELERINI EN GEC 26 HAZIRAN 2012 GUNU MESAI BITIMINE KADAR SIRKET MERKEZIMIZE IBRAZ ETMELERI GEREKMEKTEDIR.
              SAYIN HISSE SENEDI SAHIPLERININ BILGI EDINMELERINI VE BELIRTILEN GUN VE SAATTE TESRIFLERINI ARZ OLUNUR.
              IDARE MECLISI BASKANLIGI

Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

burcede tavan olur şimdi :::::::::::::)))))
                Mevlana der ki;

Yorum

• ibugra
                  Tecrübeli
                  • 28 Ağustos 2009
                  • 720

iyi akşamlar

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!

KAP : BURCELIK VANA SANAYI VE TICARET A.S. / BURVA [] GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILMASINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI 01.06.2012 17:06:21
                    GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILMASINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI

ORTAKLIGIN ADRESI : ORGANIZE SANAYI BOLGESI SARI CAD.NO:15 NILUFER / BURSA
                    TELEFON VE FAKS NO. : 0224 243 11 07 - 0224 243 21 82
                    ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0224 243 11 07 - 0224 243 21 82
                    YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? : HAYIR
                    YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR
                    YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
                    KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASININ TARIHI : YOK
                    OZET BILGI : 2011 YILI OLAGAN GENEL KURUL DAVETI

YONETIM KURULU KARAR TARIHI : 01.06.2012
                    GENEL KURUL TOPLANTI TURU : OLAGAN
                    OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI ISE AIT OLDUGU HESAP DONEMI : 2,011
                    TARIHI : 27.06.2012
                    SAATI : 14:00
                    ADRESI : ORGANIZE SANAYI BOLGESI SARI CAD.NO:15 NILUFER / BURSA

BURCELIK VANA SANAYI VE TICARET A.S.
                    27 HAZIRAN 2012 TARIHINDE YAPILACAK 2011 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI GUNDEMI
                    1-ACILIS VE GENEL KURUL BASKANLIK DIVANIN SECILMESI,
                    2-GENEL KURUL DIVAN HEYETINE TOPLANTI TUTANAGININ ORTAKLAR ADINA IMZALAMA YETKISI VERILMESI HUSUSUNUN GORUSULMESI VE KARAR ALINMASI,
                    3-01.01.2011-31.12.2011 HESAP DONEMINE AIT IDARE MECLISI FAALIYET RAPORU, MURAKIP VE BAGIMSIZ DENETIM KURULUSUNA AIT RAPORLARIN AYRI AYRI OKUNARAK GORUSULMESI VE GENEL KURUL ONAYINA SUNULMASI
                    4-2011 YILINA AIT MALI TABLOLARIN AYRI AYRI OKUNMASI, GORUSULMESI VE GENEL KURUL ONAYINA SUNULMASI,
                    5-IDARE MECLISI UYELERININ 2011 YILI HESAP VE ISLEMLERINDEN DOLAYI AYRI AYRI IBRASININ OYA SUNULARAK KARARA BAGLANMASI,
                    6-MURAKIP UYELERIN 2011 YILI HESAP VE ISLEMLERINDEN DOLAYI AYRI AYRI IBRA EDILMELERININ OYA SUNULARAK KARARA BAGLANMASI,
                    7-01.01.2011-31.12.2011 DONEM KAR/ZARARI HAKKINDA GORUSME YAPILARAK KARAR ALINMASI,
                    8-2011 VE IZLEYEN YILLARA ILISKIN KAR DAGITIM POLITIKASININ GENEL KURUL BILGISINE SUNULMASI , GORUSULEREK KARAR ALINMASI,
                    9-T.C.BASBAKANLIK SERMAYE PIYASASI KURULU ILE T.C. GUMRUK VE TICARET BAKANLIGI`NDAN GEREKLI IZINLERIN ALINMIS OLMASI KAYDI ILE ; SIRKET ESAS SOZLESMESININ ` YONETIM KURULU VE SURESI ` BASLIKLI 7`INCI, `YONETIM KURULU TOPLANTILARI` BASLIKLI 8`INCI, `YONETIM KURULU UCRETLERI` BASLIKLI 11`INCI, ` GENEL KURUL` BASLIKLI 14`UNCU , `TOPLANTI NISABI ` BASLIKLI 17`INCI , MADDELERININ TADIL EDILMESI VE `KURUMSAL YONETIM ILKELERINE UYUM` BASLIKLI 29`UNCU MADDENIN ESAS SOZLESMEYE ILAVE EDILMESI HAKKINDA KARAR ALINMASI,
                    10-YONETIM KURULU UYE SAYISININ GOREV VE SURELERININ BELIRLENMESI VE BELIRLENEN UYE SAYISINA GORE SECIM YAPILMASI,
                    11-MURAKIPLARIN SECIMI,
                    12-KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGINCE YONETIM KURULU UYELERI ILE UST DUZEY YONETICILER ICIN `UCRETLENDIRME POLITIKASI`NIN BELIRLENMESI,
                    13-YONETIM KURULU UYELERI, BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERI VE MURAKIPLARA VERILECEK UCRET VE HUZUR HAKLARININ BELIRLENMESI KONUSUNUN GORUSULEREK KARARA BAGLANMASI,
                    14-SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERMAYE PIYASASINDA BAGIMSIZ DIS DENETLEME HAKKINDAKI YONETMELIGIN 14. MADDESI GEREGI YONETIM KURULU TARAFINDAN YAPILAN `BAGIMSIZ DIS DENETLEME KURULUSU SECIMININ` GORUSULEREK ONAYLANMASI,
                    15-SERMAYE PIYASASI KURULU DUZENLEMELERI KAPSAMINDA ILISKILI TARAFLARLA 2011 YILI ICERISINDE YAPILAN ISLEMLER HAKKINDA GENEL KURUL`A BILGI VERILMESI,
                    16-SPK`NUN SERI:IV NO:27 SAYILI TEBLIGININ 7. MADDESI KAPSAMINDA 2011 YILI ICINDE YAPILAN BAGISLARIN ORTAKLARIN BILGISINE SUNULMASI,
                    17-SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN 09/09/2009 TARIH VE 28/780 SAYILI KARARI GEREGI, SIRKETIN 3.KISILER LEHINE VERMIS OLDUKLARI TEMINAT, REHIN VE IPOTEKLER VE ELDE ETMIS OLDUKLARI GELIR VEYA MENFAAT HUSUSUNDA ORTAKLARA BILGI VERILMESI;
                    18-IDARE MECLISI UYELERINE TURK TICARET KANUNU 334 VE 335 `NCI MADDELERI ILE SPK`NUN KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGINCE YONETIM KURULU UYELERI VE ILISKILI TARAFLARLA ISLEM YAPILMASI KONUSUNDA YETKI TANINMASI,
                    19-DILEK , TEMENNILER VE KAPANIS
                    BURCELIK VANA SANAYI VE TICARET A.S.
                    IDARE MECLISI BASKANLIGI`NDAN
                    IDARE MECLISIMIZ, SIRKETIMIZIN 2011 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINI 27 HAZIRAN 2012 CARSAMBA GUNU SAAT 14:00`DE , BURSA ORGANIZE SANAYI BOLGESI SARI CADDE NO: 15 ADRESINDEKI FABRIKAMIZ TOPLANTI SALONUNDA ASAGIDAKI GUNDEMI GORUSMEK UZERE YAPILMASINA KARAR VERMISTIR. T.T.K`NUN 362 NCI MADDESINE GORE FAALIYET RAPORU, BILANCO VE GELIR TABLOSU, DENETCILERIN RAPORU ILE BAGIMSIZ DENETCI RAPORU , BURSA ORGANIZE SANAYI BOLGESI`NDEKI SIRKETIMIZ MERKEZINDE AYRICA WWW.BURCELIKVANA.COM ADRESINDEKI SIRKET INTERNET SITESINDE ORTAKLARIMIZIN TETKIKINE HAZIR BULUNDURULMAKTADIR.
                    TOPLANTIYA ISTIRAK EDECEK ORTAKLARIMIZIN,
                    HISSELERI MERKEZI KAYIT KURULUSU (MKK) NEZDINDE ARACI KURULUSLAR ALTINDAKI YATIRIMCI HESAPLARINDA SAKLAMADA BULUNAN HISSEDARLARIMIZDAN GENEL KURUL TOPLANTISI`NA KATILMAK ISTEYENLERIN, MKK`NIN (WWW.MKK.COM.TR) 2005/28 NUMARALI GENEL MEKTUP EKI <http://MKK.COM.TRASSETS/FILES/TR/YAY...IS_BILISIM.PDF> INTERNET ADRESINDE YER ALAN ` MKS IS VE BILISIM UYGULAMA ILKE VE KURALLARI` KITAPCIGININ `GENEL KURUL BLOKAJ` ISLEMLERINI DUZENLEYEN HUKUMLERI CERCEVESINDE HAREKET ETMELERI VE KENDILERINI GENEL KURUL BLOKAJ LISTESINE KAYIT ETTIRMELERI GEREKMEKTEDIR.
                    GENEL KURUL BLOKAJ UYGULAMASININ BASLANGIC TARIHI 11 HAZIRAN 2012 OLUP, BLOKAJ UYGULAMA SON 26 HAZIRAN 2012 TARIHI OLARAK TESPIT EDILMISTIR. HISSEDARLARIMIZIN BELIRLENEN TARIH ARALIGINDA MKK VEYA UYE ARACI KURUMLARA MURACAAT EDEREK HISSELERINI GENEL KURUL BLOKAJINA ALDIRMALARI VE TEMIN EDILECEK GENEL KURUL BLOKAJ MEKTUP ASILLARINI GENEL KURUL TOPLANTISINDA YANLARINDA BULUNDURMALARI RICA OLUNUR.
                    HISSELERINI HENUZ KAYDILESTIRMEYEN ORTAKLARIMIZ ISE SERMAYE PIYASASI KANUNU`NUN GECICI 6. MADDESI UYARINCA HISSE SENETLERINI KAYDILESTIRMEDIKLERI SURECE GENEL KURULLARA KATILAMAYACAKLARINDAN, ORTAKLIK HAKLARINI KULLANAMAYACAKLARDIR. HISSE SENETLERINI HENUZ KAYDILESTIRMEYEN YATIRIMCILARIMIZIN GENEL KURULA KATILIM BASVURULARI, ANCAK HISSE SENETLERININ KAYDILESTIRILMESINI TAKIBEN DIKKATE ALINABILECEKTIR.
                    TOPLANTIYA BIZZAT ISTIRAK EDEMEYECEK HISSEDARLARIMIZIN , VEKALETNAMELERINI ILISIKTEKI ORNEGE UYGUN OLARAK DUZENLEMELERI VEYA VEKALETNAME FORMU ORNEGINI SIRKET MERKEZIMIZ YA DA WWW.BURCELIKVANA.COM ADRESINDEKI SIRKET INTERNET SITESINDEN TEMIN ETMELERI VE BU DOGRULTUDA SERMAYE PIYASASI KURLULU`NUN SERI :IV, NO:8 TEBLIGINDE ONGORULEN HUSUSLARI DA YERINE GETIREREK, IMZASI NOTERCE ONAYLANMIS VEKALETNAMELERINI, YABANCI UYRUKLU ORTAKLARIMIZIN ISE, VEKALETNAMELERININ NOTER ONAYLI TURKCE TERCUMELERINI EN GEC 26 HAZIRAN 2012 GUNU MESAI BITIMINE KADAR SIRKET MERKEZIMIZE IBRAZ ETMELERI GEREKMEKTEDIR.
                    SAYIN HISSE SENEDI SAHIPLERININ BILGI EDINMELERINI VE BELIRTILEN GUN VE SAATTE TESRIFLERINI ARZ OLUNUR.
                    IDARE MECLISI BASKANLIGI

|
                    Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

varmı bana bir diyeceğiniz ben gidiyom hadi iyi akşamlar iyi tatiller..
                      Mevlana der ki;

Yorum

• mustiky
                        Tecrübeli
                        • 23 Ağustos 2011
                        • 588

iyi aksamlar, iyi tatiller

Yorum

• EFEKENT
                          Kıdemli
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 4329

dax % -3
                          imkb % +0,85

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

iyi tatiller dostlar.
                            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              paraşütleri hazırlayın...
                              GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              aşşağımı iniyozz
                              radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yukarı çıkarken lazım olcak
                              EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              dax % -3
                              imkb % +0,85

bak radyolog abi ben boşuna sormamışım yukarımı diye
                              :::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))
                              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

53.500 kırılırsa 42.00002 Haziran 2012 Cumartesi Endeksin grafiğine bakıldığında teknik olarak uzun vadeli ikili tepe formasyonu içinde olduğunu teknik açıdan bakıldığında ikili tepe formasyonu nu destekleyen veriler ise AB'deki yaşanan ekonomik kriz veya siyasi istikrarsızlık diyebiliriz. Endekse teknik olarak baktığımızda bundan sonra düşüşün devam edeceği 47.500 seviyelerini tekrar deneyeceğini ve o seviyelerde tutunamayıp 42.000 seviyelerine gelebileceğini söyleyebilirim.
                                Teknik analize güvenmemizi sağlayan verileride sizinle paylaşmak isterim.
                                İlk olarak yabancıların çok etkili olduğu piyasamızda, 2011 yabancı alış satış netinde 2.088.679.000 TL'lik bir para çıkışı 2008 yılında 2.198.836.328 TL'lik bir para çıkışı 2000 yılında 3.134.114.515 TL'lik bir para çıkışı bu yılların dışında 2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2009-2010 yıllarında İMKB'den yabancı para çıkışı yok. İşte bu yılları da incelediğimizde de karşımıza endeksin neden bu seviyelerde olduğu ve düşüşün devam edeceğini görebiliriz.
                                2000 yılında ülkemizde çıkan bankacılık krizi ve 17.01.2000 İMKB Endeksi (20.160) ABD doları (0.57) 01.02.2001 İMKB ( 6.796 ) ABD doları (1.09 ) 2008 yılındaki para çıkışını incelediğimizde ABD'de çıkan finansal kriz ve yayılmasından dolayı olumsuz etkilenen piyasalar 01.11.2007 İMKB (58.157) ABD doları (1.18) 20.11.2008 İMKB (20.900) ABD doları (1.73) ve son günlerini yaşadığımız 2011'deki para çıkışından yola çıkarak.
                                09.11 2010 İMKB (71.052) ABD doları (1.44) 01.12 .2012 de İMKB 42.143 ABD doları (2.40 ) olur mu?
                                Sonuç olarak yabancı yatırımcılar sanki herşeyi biliyor ve en yüksekten satmaya başlıyor yavaş yavaş dolara geçiyor. Sonrada endeks aşağı geldikten sonra tekrar alıyor ve her defasında da kazanıyor. İşte verilere bakarak da yaptığımız araştırmada endeksin 47.000 -42.000 seviyelerini görmemesi için bir sebep yok gibi.

BUNLAR BÖLE YAZMAYA BAŞLADIMI HEP BORSA YUKARI GİDİYO )
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information