forum beni sürekli dısarı atıyor süreklki yeniden kullanıcı adı şifre girmemi istiyor
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
yeşil kanguru sevmiyoz biz.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforum beni sürekli dısarı atıyor süreklki yeniden kullanıcı adı şifre girmemi istiyor
otomatik yap kullanıcı adı şifreni. ayrılma bu siteden. paraşütün sırtında olsun."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforum beni sürekli dısarı atıyor süreklki yeniden kullanıcı adı şifre girmemi istiyor
simurg uyuma foruma sahip çıkk
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Abd'de gsyih verileri aciklanacak
abd'de tsi 15:30'da birinci ceyrek gsyih verisi aciklanacak. Buna
gore daha once yuzde 2.2 arttigi aciklanan gsyih'nin yilin ilk ceyreginde
yuzde 1.9 artmasi bekleniyor.
-matriks-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
daha zamanına var alırsam haber ederim abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMRSHL nasıl bilirsin güko
eymi dir hoşmudur
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
burceye kim ne netti yavvvvvv senmmi bişe ttin efeken hocam ::::::::::::
))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
çok göze battı. vurdum kafasına. bu devirde çok sivrilmeyecen. hemen vuruyorlar kafana.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburceye kim ne netti yavvvvvv senmmi bişe ttin efeken hocam ::::::::::::
))))))))"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
8 milletvekili için fezleke
Aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 8 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı.
Güncelleme:31 Mayıs 2012 14:21
DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 6'sı BDP'li 2'si bağımsız 8 milletvekili hakkında "terör örgütü KCK üyesi olmak" suçlamasıyla dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezleke hazırladı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK/Türkiye Meclisi bünyesinde faaliyet yürüttüğü ileri sürülen Yerel Yönetimler Bürosu'na gittikleri tespit edilen ve söz konusu bürodaki ortam görüşmelerinde adı geçen milletvekilleri hakkında başlattığı incelemeyi tamamladı.
GÖMÜN GİTSİNMevlana der ki;
Yorum
-
tamam mesaji aldim sustum artik ;)efekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok göze battı. Vurdum kafasına. Bu devirde çok sivrilmeyecen. Hemen vuruyorlar kafana.Mevlana der ki;
Yorum
-
bunlardan ne anlam mana çıkaracam şimdi bennEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran:17558
vakbn:5443
ykbnk:6815
akbn:10451
Mevlana der ki;
Yorum
-
bu netaşda iki gündür çok oynak olmaya başladı milletin elinemi verecekler nedir fırsat kolluyolar sankii ne dersin efekent hocam
Mevlana der ki;
Yorum
-
7,24 nire 9 nire... daha mı vurmasınlar kafasına hocamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok göze battı. vurdum kafasına. bu devirde çok sivrilmeyecen. hemen vuruyorlar kafana.
Yorum
-
sen de pek bi alınganmışın gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam mesaji aldim sustum artik ;)
pehhhDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum